Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 053
  • 938
  •   1
Отговори
# 465
  • в Кошера
Рокли по тялото все още нося, но... моите са с дължина малко под коляното, от трико, абсолютно изчистени откъм цвят, кройка и детайли. Съчетавам със спортни обувки, широко дънково яке/риза/елек, които не събличам. За по-хладни дни ми е идеално. Peace
Скрит текст:

# 466
  • София
Аз всъщност говорех за официални, скроени от плат, рокли по тялото, като за пораснали жени. 😜

Трикотажните се появяват тук-там, да.

# 467
Аз не нося и никога не съм носила, но ... Доколкото съм се интересувала начинът да "рециклираш" бодикон рокля и да я носиш съвременно е точно както Tyra прави - с някакъв обем в горната част (обемно яке/риза/пуловер), който да балансира прилепналата долна част и по този начин да се избяга от вулгарното излъчване, което този тип рокли често носят.
По-съвременен аналог пък са роклите с прилепнала горна част, но по-свободна долна.

# 468
  • Пловдив
Не знам, лично аз много нося такъв тип рокля, зимата с дълъг ръкав и елек и боти или високи кецове.
Лятото с дънково елече или без нищо. Много са ми удобни.

# 469
Не знам за вас, но на мен ми се обръщат червата като видя дънково яке/риза, прилепнала рокля и/или минижуп, както и рокля с буфан и воланчета ... направо ме отнасят в соц детството. Така съм ги намразила, че не искам и да ги видя в никаква форма, съчетания и све.

# 470
Не знам за вас, но на мен ми се обръщат червата като видя дънково яке/риза, прилепнала рокля и/или минижуп, както и рокля с буфан и воланчета ... направо ме отнасят в соц детството. Така съм ги намразила, че не искам и да ги видя в никаква форма, съчетания и све.

Пък аз се сещам за този филм:

при вида на дънково яке и ефирна рокличка. Тереза имаше една копринена къса права рокличка и едно дънково яке - още го помня, дете бях и много се впечатлих - с голям бродиран бонбон на гърба.

# 471
  • Street of Dreams
Обсъжданата рокля щеше да е идеална, ако кропнатата част не беше толкова високо, а горе-долу на кръста. Нищо, че е широка, просто тази висока линия я прави да изглежда инфантилно, вместо женствено.

Аз се излъгах да си взема подобна, но ми се струва, че няма да я нося. Инфантилно ми изглежда. С ластика на кръста и дължина до коляното щеше да ми харесва.

# 472
  • София

В моето детство не бяха модерни прилепнали рокли за деца.
Аз съм набор 91.
Мен много ми харесва такава мода и я намирам за секси.
За който може да си го позволи.
Прилепналите рокли подчертават всеки дефект по тялото и не могат да се носят от вски.
Въпросната рокля не ми е детска но не знаех че е толкова модерна.
Уж следвам много блогърки в инстаграм но не съм видяла да носят такива.
Явно вече не са актуални

# 473
Скрит текст:
Ох, ако става въпрос за линковете, които аз пуснах за Витаминчето - и аз се влюбих в едната тюркоазено зелена рокля и се засилих да я поръчам, макар че не ми трябва и няма къде да я нося и... слава Богу нямаше моя размер Smile Моделът си беше супер, обаче цветът Heart Eyes Разкош.
Чак впоследствие видях, че от нея и още една са останали само големи размери, та
да се извиня на Витаминче, ако съм я подвела.
Fearnot,
Ни най-малко! Много ти благодаря за линковете. Помогна ми да си изясня какво да търся Hug

П.П. На мен искрено ми липсват официалните/елегантни прилепнали рокли и обувки на ток. На последната сватба, на която бях нямаше нито една жена освен мен с обувки на ток. Леко ми стана тъжно. То хубаво да ни е удобно, но все пак някои поводи според мен изискват повече офицалност и елегантност от равни сандали/кецове (каквито масово бяха обули другите гостенки).

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 16:19 от Витаминче_

# 474
  • София
В момента има прекрасни модели обувки на дебел ток. За официални поводи са идеални за жени, които не са им удобни класически стилето.
Аз наскоро изрових от архива и дадох да дъщерята за гост на бал подобни на тези:

Даже каза, че са й много удобни.

# 475
Мен пък тези сандали са ми много ретро.
Обувки с платформа на пръстите и висок ток кога се носеха ....

# 476
В моето детство не бяха модерни прилепнали рокли за деца.
Аз съм набор 91.
Да де, аз 90-те вече ги носех, пък ти си била дете.
Такива на платформи са по всеки бал, носят си се масово .. все още. Няма отърване от тях.

# 477
Десиссслава, малко е далечна снимката, но на мен ми се виждат добре кецовете. Не се притеснявай и да не си отиват толкова, с тази холивудска усмивка няма кой тях да гледа Simple Smile

# 478
А на мен любима комбинация ми е малка черна рокля по тялото и вталено късо дънково яке+ ярка чанта и обувки или шифонена разкроена рокля с такова яке пак.
В детството си не съм носила подобни съчетания, а беше доста отдавна.
Имам фигура за рокли по тялото, якето е това, което ми помага да не се чувствам толкова “описана”.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 20:17 от Mateah

# 479
Може ли мнение за сандалите с масажиращи стелки от този тип https://cdn1.paolobotticelli.com/products_pics/521da6880d8c85c7e … 17336-BLACK-3.JPG
https://stemanelli.com/media/cache/de/03/thumb6_20200513_212201.jpg
Бях на цък разстояние да си взема такива някакви, обаче дали тези бутонки са удобни или точно обратното? За по-дълго ходене? Че имам спомен от чехли с бодлички, на които едва свикнах.

Общи условия

Активация на акаунт