Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 055
  • 938
  •   1
Отговори
# 450
За роклята, еспадрили или сандали.
Тази мода на всичко да се слага кецове, не ми е ок.

Самата рокля не ми харесва и не я виждам на друг, освен на дете до към 10г.

# 451
  • София
Snow_White5,
С еспадрили на платформа:

От къде намерихте еспадрилите? Попринцип не съм фен, но тези изглеждат страхотно особенно червените.

# 452
За ментовата рокля и аз съм не, прилича на рокля от али експрес и платът ми се струва гаден. Да не бъда погрешно разбрана, в алито има доста сполучливи и евтини дрехи, просто тази изглежда евтина. Цепката е над границата на благоприличието, а не съм с мислене на монахиня определено. Комбинацията от разголено деколте, гръб и крака не е ми е красива.

Някой по-напред наистина беше дал линк за убийствена зелена рокля, от answear или about you беше и бях на клик разстояние да я поръчам точно за сватба.

Относно другата рокля, аз я виждам точно с кецове и искам да знам откъде е. Важното е с какво му е удобно на човекът, който ще я носи. Аз с еспадрили и токове се напрягам да ходя, направо чак се изморявам. Не мисля, че е за 10 годишна, в момента се носят много такъв тип рокли в ежедневието.

# 453
Ох, ако става въпрос за линковете, които аз пуснах за Витаминчето - и аз се влюбих в едната тюркоазено зелена рокля и се засилих да я поръчам, макар че не ми трябва и няма къде да я нося и... слава Богу нямаше моя размер Smile Моделът си беше супер, обаче цветът Heart Eyes Разкош.
Чак впоследствие видях, че от нея и още една са останали само големи размери, та да се извиня на Витаминче, ако съм я подвела.

# 454
  • Пловдив
Да покажа резултата от моето питане, кецовете май не са най-подходящите, но единствените, които имам в гардероба розови са платняни гуменки Nike и някак реших, че тези ще са по ок.

# 455
Такива  рокли в момента са топ тенденция, вече две имам, в този нюд и в черно.
И са супер удобни, с всичко могат да се комбинират.
Ще я нося със сандали на платформа и с кецове. Може би розови.
Стрина Калина
Взех я от https://hello.bg/sportni-drehi
сайт, в който има страхотни неща на много добри цени. Материята е много хубава. Вече два пъти поръчвам оттам. Единствен недостатък е, че няма тест към пратките и доставката е поне 5 дни.
Аз нося такива рокли, защото на моята фигура стоят чудесно. И са мн удобни и женствени. Нося и с колан и без, широка. Отворете пинтерест, страница на която и да е модна влогърка или който и да е сайт за дрехи и ще видите че това са най-носените рокли в момента(и от миналата година, а сега още повече).
Не, че това е от значение. Аз не следвам сляпо тенденциите. Тази точно обаче ми харесва много.
Разбира се, въпрос на възприятие и вкус,  всеки според разбиранията си.
За мен тази рокля определено не е за 10 годишни деца(само).
Супер удобни са за лято, за пролет и предполагат много свежи визиии комбинации.
Ще я слагам в багажа за ексурзия и ще обикалям по обекти с нея, тъй че държа да е или с кецове или с равни сандали,с които да ми е удобно.
Много рядко вече нося висок ток, предимно по поводи.
Роклята е  женствна, удобна, приятна материя. Има я в много цветове, в лилаво, в черно, на ръба съм и циклама да си взема😀😀😀
.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 11:41 от Snow_White5

# 456

Snow_White5, то и много други модни недоразумения са модерни и хората ги носят.
Щом ти е удобна и ти харесва, това е чудесно.

Аз поне с подобни памучни и трикотажни роклета ходех като малка, и по снимки ме има.

# 457

Snow_White5, то и много други модни недоразумения са модерни и хората ги носят.
Щом ти е удобна и ти харесва, това е чудесно.

Аз поне с подобни памучни и трикотажни роклета ходех като малка, и по снимки ме има.

Ако това наречеш модно недоразумение...

# 458
Стрина Калина, това конкретно - не, чак недоразумение не е.
Макар че воланчета, буфан ръкави...Simple Smile

# 459
  • София
Да, а ти ходиш с рокли по тялото? Които в момента са тотално аут. Или просто не носиш рокли?

Както и да е. Да сте виждали някъде риза в циклама? Ама да е голяма.

# 460
Момичета , издирвам онлайн или в в София ето такова яке. Моя близка си го поръча за подарък и съм се видяла в чудо от къде да го изнамеря. Моля ви за малко помощ😊

# 461

Rockstar, не виждам какво значение има аз с какво ходя.
Тук се коментират неща, публикувани от другите.
Казах си мнението, както и всеки друг. Хайде няма нужда от лични нападки.
Нито съм коментирала момичето, нито съм казвала какво да носи или не.
Коментирах РОКЛЯТА.

# 462
  • Пловдив
Откога роклите по тялото са аут? За мен от този тип са класика лесно съчетами с различни обувки

Като лично аз този модел не бих го сложила с такъв тип ток

# 463
  • София
Роклята, между другото, трябва да се пробва. Аз миналата година грабнах една такава, почти същата, от магазин, без да пробвам.
1. Цветът въобще не ми отиваше.
2. Тази повдигната талия ми беше леко тясна и седеше странно.

Сега си взех една синя, малко по-дълга, пак с пола с волани и седи супер.

# 464
Откога роклите по тялото са аут?

Конкретно показаните от Вас от години са аут ...

Общи условия

Активация на акаунт