Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 976
  • 938
  •   1
Отговори
# 780
С какъв цвят чанти бихте съчетали този цвят  обувки?

# 781
  • Пловдив
Как да търся сандали с такъв тип ток, но по-висок. Има ли някаква специално наименование,  за да си улесня?

# 782
Аз имам такива гривни и си ги нося още с мерак, само че моите са доста повече и ги нареждам чак до лакътя Simple Smile

# 783
Десиссслава,
Това е някаква странна вариация на F-heel. Ferragamo лансират този сезон сандали с такъв ток.
Можеш все пак да потърсиш sculptured heel и shaped heel.

# 784
  • София
Редовният ми чийт на офис кода беше широк панталон и тениска - всичко е спазено.

# 785
  • София
Благодаря за предложенията!

# 786
Бихте ли носили такива панталони и с какво бихте ги съчетали?
https://fashion-gallery.bg/product/pantalon-reserved-10
https://fashion-gallery.bg/product/pantalon-tom-tailor-42

# 787
  • Somewhere far away
Явно са на мода сега. но не ги възприемам. не обичам шарени панталони, приличат ми на пижама!  Grinning

# 788
  • София

Ето подобна комбинация:
Преди години пак бяха много модерни тези панталони. Аз имам синия, но съм го слагала с малко по изчистени неща нагоре. На тази мацка е станало малко кич.

# 789
И аз нещо не мога да се пречупя, ама имам все черни и бозави топове, и като сложа и пак черен, бозав или тъмносин панталон, май изглежда доста несвежо. Иначе този с широките крачоли май е с ластик, на телефона ми излизат доста дребни снимките и не ги виждам добре, и изглежда супер удобен, та ме влече някак.

# 790
  • София
Удобни са доста и прохладни. С ластик долу не съм носила, но доста добре стоят. В началото и на мен ми беше трудно да се пречупя, но после го скъсах от носене Grinning Иначе като цяло не си падам по шарении.

# 791
Не, на кръста е с ластик, не на крачолите.

# 792
  • София
Моят беше с копче и един колан, но предполагам ако не те притеснява ластика на корема няма да е проблем.

# 793
Не, по-удобно даже ми се вижда с ластик, да не мисля дали ще ми е добре в талията и да не се притеснявам много какъв размер да взема.

# 794
  • София
Моят беше с ниска талия, защото тогава май високата не бях още толкова на мода. Аз все пак мисля, че няма да съжалявате за избора си.

Общи условия

Активация на акаунт