Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 969
  • 938
  •   1
Отговори
# 795
Разгледай сайтовете на Манго и Зара и ще видиш много комбинации. На мен ми харесват и бих носила ако ми отиваха. Пробвах, но не се харесах. Съчетани с кимоно от същият плат също много ми харесва, стига да не е прекалено шарено. В Манго има хубави в меки пастелни цветове.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 17:53 от Sysly

# 796
  • Пловдив
Нося такива панталони с удоволствие, имам няколко такива, съчетавам с изчистена и по тялото горна част, хубавото е, че понеже са широки ги носих и по време на бремеността си.
Абстрахирайте се от голия ми корем, но тогавашния автомобил ми беше без климатик

По-хубаво стоят на небременни 😂
А какви са тези покани?

# 797
  • София
Аз харесвам такива панталони уж, купувам си, нося с едноцветен топ, обаче в един момент се оказва, че ги нося само в квартала.

# 798
Днес излизах с такъв панталон, прилича на първия - с големи бели цветя, но иначе тъмно син. Нося го с едноцветни топове и вталени ризи без ограничения в цветове. Държи хладно, да, но зависи от материята.

# 799
Имам три такива панталона и постоянно ги нося.
Шарените ги нося с едноцветни тениски.
Едно цветните пък с шарени и така.
Супер удобни са ми.

# 800
Много са ми удобни такива панталони в големите жеги, държат ми повече хлад, отколкото ако съм с къси гащи или пола да ми пече директно краката. Гледам да не са много шарени и си ги комбинирам с едноцветни тениски и топове, с щампа, на райе и т.н. С едни сандалки накрая става екстра.

# 801
Аз имам такива панталони 2-3 чифта, с нищо не ги нося, стоят си в шкафа. Всеки път се навивам да облека някой, и точно преди да излезна отивам да се преоблека Grinning

# 802
Аз имам такива панталони 2-3 чифта, с нищо не ги нося, стоят си в шкафа. Всеки път се навивам да облека някой, и точно преди да излезна отивам да се преоблека Grinning

Същата работа и аз. На картинка уж много ми харесват, но накрая... само вкъщи или най-много до плодзеленчука с тях.

# 803
  • София
Аз много искам да си купя такива шарени панталони и кимоно, но досега съм пробвала в квартални магазинчета само някакви недобре скроени и от хвърчащи платове комплекти и изглеждат смешно, хем че панталоните не ми седят толкова дълго, колкото искам.

# 804
  • София
Пробвайте в Галинел, но последно бяха цифра.

# 805
  • София

Не на мен ми приличат на пижами

# 806
~Étoile~, моите са купувани от НМ и Waikiki. Там цената е 30-50лв.
Имам и няколко от ВУ ама марки не съм гледала.
Всички са памук, стоят широко и са супер комфортни.

# 807
Имам един, който го нося само в къщи.

# 808
Точно в Уайкики мерих комплектни с кимоно. Ми пълен потрес са. Първо са страшно уголемени, поне с два номера, лошо скроени - панталоните са нито дълги, нито 7/8, с адски широки крачоли. Все едно 4 годишно е сложило на баща си пижамата.

# 809
  • София
То в Уайкики  всичко винаги ми изглежда уголемено. А относно панталоните не мисля, че са за всяка фигура. Има жени, които им стоят добре широки панталони и такива, които все едно са облякли на баба си пижамата.

Общи условия

Активация на акаунт