Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 287
  • 938
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Обувките не ми харесват, за мен нито е обувка, нито сандал...навяват ми асоциация като летните ботуши. Може би, ако предната част беше по-плитка...

# 76
И от мен не, бабеят ми много.

# 77
Не за обувките.

# 78
Sysly, на мен ми допадат тези сандали, точно заради преднамереното ретро излъчване. Единствено завършека на панделките не пасва на визията според мен. Тези топчета (капки ) са излишни. Имам от този тип сандало - обувка , при това са златни  и с каишка около глезена Simple Smile
Ами харесвам си ги.

# 79
  • Street of Dreams
Това са най-странните обувки, които съм виждала в обозримото минало... От една страна никак не са ми секси, от друга обаче подкрепям смелостта на хората да изразят себе си с нещо различно и странно.

Аз също имам такива неща.

# 80
  • София
Моят "проблем" с тези обувки е, че предната част е като на есенни челси боти и стоят някак груби, заради големите дупки и връзки-джуфки.
Май само цвета ми харесва, в подходящи дрехи сигурно няма да стоят толкова лошо, но пък казвате, че гардероба ви е изцяло в тази гама - тогава ще се загубят и преднамереният ефект с излъчването им ще се загуби.

# 81
Sysly, на мен ми допадат тези сандали, точно заради преднамереното ретро излъчване. Единствено завършека на панделките не пасва на визията според мен. Тези топчета (капки ) са излишни. Имам от този тип сандало - обувка , при това са златни  и с каишка около глезена Simple Smile
Ами харесвам си ги.

Уникални са, от къде са?

# 82
  • София
Имам 2 въпроса Simple Smile. Тази пола минава ли "границата на добрия тон" Joy, и виждате ли я с нещо друго освен с бял топ и кец? Подобни кроп-топ като червения без бельо ли се носят, или само без презрамки? И двете ги забърсах на бързо от една ВУ, но и за двете съм на кантар. Няма да са единствените ми дрехи в гардероба от категория никога не обличани, но поне ще са едни от най-малко струващите Joy.

Скрит текст:

# 83
Leona^^, "MUSETTE" от преди 2-3 години. Мисля, че не са посмели да ги повторят в последващите си колекции Simple Smile.

# 84
Полата много ми харесва. Във всички случаи и да сменя бялото, ще е нещо едноцветно, но с бяло е супер.
Кроп топа бих носила без бельо и с дълга пола и/или отгоре якенце/сако.

# 85
  • София
Босилка освен с бяло с какво друго би  носила полата? С черно мисля, че ще бъде мрачничко ..

# 86
Може би корал или праскова, но не беж. С черно ще е по-елегантно, на мен не ми е мрачно, защото полата е доста арт и обзема погледа.

# 87
Босилка освен с бяло с какво друго би  носила полата? С черно мисля, че ще бъде мрачничко ..

Бих я сложила с почти всичко от тази цветова схема... включително с показания топ!

Скоро си взех бандо, ето такова, за летни ситуации, в които не ми се иска да демонстрирам някоя част от сутиена си.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 16:22 от Agent Provocateur

# 88
  • София
Бих я сложила с кроп топа, ама не с тоя, а някой без дантели. Аз лично такъв тип поли ги нося с черно поло без ръкав. Не ми е мрачно. Simple Smile

Тази бих я сложила и с дюс горнище в същия цвят и надолу само червенките да се открояват, но аз съм си консерва.

# 89
Мишчица, полата е супер.
Изобщо не я виждам с това бяло и честно....ами не разбирам защо се смята, че бялото отива на всичко и когато човек не знае с какво да комбинира...като сложи бяло, и готово.
Ами не е така.

На тази пола ще и подхожда цвят корал, както и червено, но по-убито.

Общи условия

Активация на акаунт