Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 051
  • 938
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Едно време майка ми си беше взела такъв тип подобни. В началото казваше, че е супер, но ако върви по-дълго започва чак да я боли.

# 481
Супер си е роклята с гол гръб за плажна сватба, що пък човек да не се почувства малко по-секси, ако може да си позволи подобна рокля.

И онази с воланчетата, имам си няколко такива и повечето тук биха ме анатемосали, ако ми знаят годините. Точно кецовете ще ѝ придадат младежко излъчване.
Няма нужда всички да сме "елегантни" дами, както казва ЛМ: "В костюмче от пет части."

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 22:03 от bubanka

# 482
Goddess, аз лично като питам за мнение се интересувам от мненията на точно определени потребителки! Мненията на останалите са добре дошли,но не са определящи за мен,така че не вземам присърце всичко написано тук!

# 483
Goddess, аз лично като питам за мнение се интересувам от мненията на точно определени потребителки! Мненията на останалите са добре дошли,но не са определящи за мен,така че не вземам присърце всичко написано тук!
Абе, и аз така, колкото и рядко да питам, ама е тегаво, особено след като днес ни удави, а ми се носеше рокля, подобна на показаната с воланите, дори я гладих. Laughing Bowtie Bowtie Bowtie

PP. Просто понякога ми се ще да се забавлявам. Моля не ме цитирайте, ще я изтрия по-късно.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 05:21 от goddess

# 484
Тези скечърски има ли ги някой?Предполагам са мекички,понеже имат пяна ,но все пак ако има отзив ще е добре 🙂

# 485
Бобчита, много яки! В последно време си падам по червено.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 00:13 от Pink Dress

# 486
Има и розови пудра ,а аз имам и такова яке,но червеното така ми легна ....Има и черни,но не мерси за мен.

# 487
Бобчита, малко съм скептично настроена към такива дебели подметки. Просто при такава дебелина няма как подметката да е гъвкава, а не е ли гъвкава аз не купувам.

# 488
Да, а ти ходиш с рокли по тялото? Които в момента са тотално аут. Или просто не носиш рокли?

Както и да е. Да сте виждали някъде риза в циклама? Ама да е голяма.

Тотално аут са за тези с шкембета и размер над С 😉 Останалите си ги носим с кеф!

# 489
Бобчита, малко съм скептично настроена към такива дебели подметки. Просто при такава дебелина няма как подметката да е гъвкава, а не е ли гъвкава аз не купувам.
Такава дебелина имам два Ванса и един Рикер,три см е .Много са ми удобни .По-скоро ,как да кажа,вътре да е мека ми е важно.
Сега се замислям,че имам само едни черни кецове,а от тия има и черни....

# 490
  • Пловдив
Goddess, теб те знаем, че си яка. Още навремето като попаднах у мамата бързо те запомних, кАжи ся роклята от къде е, много е яка.
Наистина има потребителки, които ако пуснат част от гардероба си за продажба, ще се наредя на опашка.

# 491
Показвам и аз анатемосаната комбинация/ така ходя на кафе с приятелка, не на работа/, после ще изтрия снимката, да не предизвиква излишно гадене.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 23:55 от Mateah

# 492
Не виждам нищо нередно в комбинацията. Слаба си, с хубава фигура и можеш да си позволиш да носиш каквото си искаш.

# 493
  • София
То и мен може да си ме анатемосват, защото нося къси рокли и токчета понякога ама така съм преценила Simple Smile Мисля, че комбинацията си е супер дали за по-слаби дали за по-пълни дами. Забелязала съм, че слабите повече се притесняват да обличат прилепнали неща, но кой както му е кеф.

# 494
На мен горната комбинация много ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт