Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 003
  • 938
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
И аз съм за сандалите.

# 676
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е скоро от Некст? Как са доставките сега?
Мисля да поръчам директно до БГ.

# 677
  • София
Още един глас за сандалите и имате страхотна пола!

За поръчките от Некст до определени артикули не минавали митница по смътни спомени.

# 678
Аз поръчвах пролетта и беше не особено приятно. Стоките отидоха на митница, търчахме като луди за ЕОРИ в последния момент, защото куриерът държи пратките определен период от време, а ние се подмотвахме покрай всички други задачи. Връщането също не беше много лесно, доста време се разправях със съпорта по телефона, а и струва не малко, ако няма сгрешен артикул. Честно казано, не мисля, че ще поръчам скоро отново.

# 679
Благодаря много, отказахте ме от Некст. Simple Smile Ще си взема бански от любимия ми ибей и си ползвам превозвач.

# 680
  • Berlin
Има теми и инфо във форума и по двете теми, които ще закача, но Некст до Германия нямат данъци (пращат от склад в Германия) и оттам може с превозвач до България.

# 681
  • София
Полата със сандалите, определено. Аз бих сложила светъл топ - екрю/пудра/сьомга или какъвто нюанс имате/намерите и да се връзва със сандалите. Друг вариант е да сложите топ в друг цвят, подходящ за полата и шал в цвета на обувките, особено ако горната част е с голи рамене/гръб, за църковен ритуал е добре да са покрити.

Перлите бих носила с бяла кежуъл риза, разкопчана в горната част.
Изобщо напоследък препоръките за колиета е да се носят на голо, а не върху дрехите. С рокли и блузи също става, стига да може да се сложи върху кожата.

# 682
Благодаря ви, момичета Hug  за съветите!
Ако засечете по сайтовете нещо подходящо за горна част пишете! Heart Eyes

# 683
И аз съм за сандалите с горна част в същия цвят.

Моята сандалена сага продължава. Харесах, но са изчерпани, разбира се! Да сте срещали нещо подобно някъде?

# 684
  • София
Толкова много естествени перли бих и нося само на рокля с деколте.

# 685
Имам 3 гривни от естествени перли+ огърлица, която също нося като двойна гривна. Много ми харесва като ги наредя всичките на едната ръка.

# 686
Дами, в дилема съм. Поръчах си едни дънки, любимият ми модел, понеже съм тип круша, а те оптически ми смаляват ханша, подчертават талията и изглеждам като пясъчен часовник. Паснаха ми много добре навсякъде, обаче са прекалено дълги. Не съм ги мерила колко точно, но съм 167 см, обух 10 см токчета и пак за една бройка да се влачат по земята отзад. Като се знам напоследък как си заобичах комфорта и все посягам към кецовете, ще са ми невъзможни за носене. С това разкрояване надолу не изглеждат добре, ако се навият. Има ли някакъв начин да се скъси този модел, да ги нося ли на шивач? Сърце няма да ми даде да ги върна, а вече натрупах достатъчно количество дрехи, които не нося.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 22:00 от Анонимен

# 687
Дами, в дилема съм. Поръчах си едни дънки, любимият ми модел, понеже съм тип круша, а те оптически ми смаляват ханша, подчертават талията и изглеждам като пясъчен часовник. Паснаха ми много добре навсякъде, обаче са прекалено дълги. Не съм ги мерила колко точно, но съм 167 см, обух 10 см токчета и пак за една бройка да се влачат по земята отзад. Като се знам напоследък как си заобичах комфорта и все посягам към кецовете, ще са ми невъзможни за носене. С това разкрояване надолу не изглеждат добре, ако се навият. Има ли някакъв начин да се скъси този модел, да ги нося ли на шивач? Сърце няма да ми даде да ги върна, а вече натрупах достатъчно количество дрехи, които не нося.
Ето снимка:
Скрит текст:
...]

Естествено, че има начин за корекция.
Нося предимно този модел дънки и панталони, понеже ми отиват на фигурата най-добре. В момента трендът е да се правят удължени. Просто ги нося на шивачката и тя за 4 - 5 лв. ми ги скъсява малко, за да не ми се влачат по земята. Даже запазва оригиналния подгъв, като ги подгъва малко над него. Става страхото. И си ги нося.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 14:01 от Judy

# 688
  • София
Да, лесно се прави подгъв. Е, една идея ще се изгуби фасонът, защото ще са отрязани на по- тясно място, но ако се запази долният подгъв, както Джуди е написала, ще стане.

П.П. Много ми харесва как ти стоят! И съчетанието също.

# 689
Йее, супер. Личи ми колко разбирам от шиене и подгъви Laughing Нося ги след работа на шивач. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт