Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 003
  • 938
  •   1
Отговори
# 690
Казвай бързо от къде са! Страшно са! 😍😍😍😍😍

# 691
Дами, в дилема съм. Поръчах си едни дънки, любимият ми модел, понеже съм тип круша, а те оптически ми смаляват ханша, подчертават талията и изглеждам като пясъчен часовник. Паснаха ми много добре навсякъде, обаче са прекалено дълги. Не съм ги мерила колко точно, но съм 167 см, обух 10 см токчета и пак за една бройка да се влачат по земята отзад. Като се знам напоследък как си заобичах комфорта и все посягам към кецовете, ще са ми невъзможни за носене. С това разкрояване надолу не изглеждат добре, ако се навият. Има ли някакъв начин да се скъси този модел, да ги нося ли на шивач? Сърце няма да ми даде да ги върна, а вече натрупах достатъчно количество дрехи, които не нося.

Те сега така са модерни, буквално да се влачат или на косъм от влачене. 😀
Това, ако ще ги носиш с ток, де. С ниски обувки просто не става. И аз се снабдих с 2-3 такива чифта 😍

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 21:36 от tuali

# 692
Анастасия, заповядай, но е истинско изпитание да си издебнеш размер 😄
https://m.aboutyou.bg/p/tally-weijl/-6551370

# 693
  • София
На теб ти седят по-добре отколкото на модела.
И аз напоследък си купих няколко такива модела, много ми харесват как ваят фигурата.
Аз обаче ги харесвам само на ток и се радвам, че ги правят дълги.

# 694
Ти кой размер си? Аз винаги купувам 34 от Страдивариус и Зара, и смятам, че и на тази марка ще ми е добре 34.

# 695
  • София
Вижте и в Answear: https://answear.bg/p/tally-weijl-danki-gemma-412274
Тези от линка май са подобни.

# 696
Като ученичка имах такъв модел дънки и ги носех много с едни остри чехли с холандски ток. Много издължават фигурата, правят едни безкрайни крака.

# 697
Затова са ми любимият тип панталони. Повечето ми панталони са този вид и ги нося от много години.

# 698
Дънките много ми харесват. Каква се води талията по етикет?

# 699
Ти кой размер си? Аз винаги купувам 34 от Страдивариус и Зара, и смятам, че и на тази марка ще ми е добре 34.
В 36 се побрах аз, талията ми е 60, ханшът - 93, ако това те ориентира.

Дънките много ми харесват. Каква се води талията по етикет?
Доколкото се ориентирам 63-64 я дават талията за размер 36, но съдейки по себе си май е по-малко. Винаги може да се сложи един колан, ако са широки.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 14:41 от Анонимен

# 700
Направо да не повярваш колко бързо се справят алгоритмите...
Изчетох до предното мнение, като преди това цъкнах на линка за дънките от Fearnot.
После смених да чета в друга тема и веднага ми лъсна ей тая реклама:)

# 701
То хубаво, но тези дънки явно са само в една дължина. Никога не си купувам дънки, които трябва да скъсявам защото им се губи фасона.

# 702
Нося този модел откак се помня, прекрасно удължават краката, но винаги на ток или платформи, не бих скъсявала!

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 16:18 от Agent Provocateur

# 703
Аз си поръчах тези:

Първо, дано да вляза в тях. Поръчах ХС, защото така ме посъветва сайта. Имат си някакъв алгоритъм.
Второ, аз съм много дребна - 158см, но ще ги нося само с 8-9см ток, който искам да бъде покрит от дънките => трябва ми дължина като за 165см. Ще се скъсяват, почти съм убедена.
Трето, ако са много зле ще ги върна.

# 704
  • София
Явно пак са модерни. Това са си чарлстон дънки.
Като ученика и аз много носех, но тогава бях висока щека, та ни ги скъсявях, ни нищо.

Общи условия

Активация на акаунт