Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 962
  • 938
  •   1
Отговори
# 810
Да, носила съм и ми харесват. Удобни, леки, но май като се замисля само веднъж съм го обула навън и то като съм била на почивка.  После само за из къщи.
...
И аз харесвам кимоно, но още не съм пробвала да се видя как ми стои.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:31 от bubanka

# 811
  • София
Уайкики с малки изключения са дрехи за религиозни туркини - сакън да не се види нещо, да няма очертано нещо.

# 812
Днес, след толкова време пристигна банския от две части, но понеже горната част въобще не ми стои добре, се чудя дали да задържа долнището. Проблема е, че плата е с една лъскавина и дали ще намеря нещо подходащо за горе?

# 813
Пинк, а има ли вариант да преправиш горнището? Изчакай, помисли го малко и може да ти дойде идея.

# 814
По-скоро не?? На мен ми прилича на сценичен тоалет на JLo, отколкото на бански, честни казано.

# 815
  • София
~Étoile~, моите са купувани от НМ и Waikiki. Там цената е 30-50лв.
Имам и няколко от ВУ ама марки не съм гледала.
Всички са памук, стоят широко и са супер комфортни.
Аз искам комплект, и по скоро си представям тежък сатениран плат.
 Нещо такова, но панталона долу на е по- широк и да пада тежко

Пинк дрес, аз черно долнище съчетавам с всякакви горнища.

# 816
Пинк още преди ти казах, че не те виждам с тоя бански. Ти си нежна мадама, вземи си нещо по-свежо.

# 817
Уайкики с малки изключения са дрехи за религиозни туркини - сакън да не се види нещо, да няма очертано нещо.

Имат си всякакви дрехи, не съм забелязала да са за въпросната категория, която коментираш.
Купувала съм си тениски за спорт, долнища на анцуг и въпросния широк панталон.
За детски дрехи за по 2-3месеца са ми идеални също така.

# 818
  • София
За детски дрехи няма грешка, но колкото и пъти да съм си харесала дреха от там все е била страшно широка. Единствено ме спасяваха когато бях бременна и там имаше евтини дрехи за бременни.

# 819
  • София
Да, има тениски, ок. И оттам нататък - широки ризи, широки панталони, широки рокли, широки пуловери...
Разбира се, и анцузи - пак така, удобни.

# 820
Ами няма как всички да са XXS и XS размер.
За моя размер, дрехите които имам оттам са ми ок.
Не съм забелязала да са нито широки, нито нещо друго.
Зависи и човек с каква структура е и др.

# 821
  • Somewhere far away
Аз пък обожавам широки дрехи, особено сега в жегите. И какво това ме прави жена от арабските държави ли? хаха !

# 822
  • София
Аз и С размер съм им пробвала и са огромни... Въпрос на вкус за широките дрехи.

# 823
Да, има тениски, ок. И оттам нататък - широки ризи, широки панталони, широки рокли, широки пуловери...
Разбира се, и анцузи - пак така, удобни.
Имам достатъчно количество дрехи от там, за да кажа, че имат всичко - късо и широко, късо и тясно, дълго и широко, дълго и тясно. Размерите наистина са крайно уголемени, по принцип нося дънки 34, при тях има 32, който обикновено ми е огромен. ХС дрехите им обикновено са ми добре, но понякога и те ми идват големи. Отчети и факта, че в момента модата е оувърсайз, така че е нормално да има предимно широки дрехи.

# 824
  • София
И аз харесвам овърсайз, купувам си разни неща от тях.

Общи условия

Активация на акаунт