Как да познаем партньорът гей?

• 15 397
  • 263
  •   2
Отговори
# 90
На мен ми звучи сякаш са имали някакъв сериозен проблем помежду си, който трайно е развалил отношенията. Мъжът явно смята, че жената знае защо й е сърдит. А тя или омаловажава случилото се, или не споделя с авторката.
А развод няма заради детето.

# 91
  • Далече, далече
Тези мъже, като искат второ дете, казват ли как ще го направят? По естествен начин ли ще стане или ще дадат донорски материал?

# 92
Детективите в реалния живот явно не са като по филмите, а и честно казано, ако им е било обяснено по такъв хаотичен и лаконичен начин като тук, може и да не са разбрали какво се иска от тях. Сигурно работят докато не е удовлетворен клиента и затова очакват той да уточни параметри.

Според мен достатъчно вече е изчакано човекът да се накуми да си каже какъв му е проблема в отношенията. След като жената не е удовлетворена, редно е да напусне връзката. Хора, които не могат да си говорят нямат бъдеще заедно. Излишно е да се градят разни фантастични хипотези, да се търси оправдание на поведението и надежда нещата да се оправят, като стане ясно какво е. Според мен топката вече е в полето на мъжа - ако държи да си запази семейството, трябва да бъде честен и открит. Ако не иска или не може, не е честно партньорката му да си жертва целия живот, за да не му наруши комфорта с този разговор.

# 93
Ако не са си достатъчно близки, за да си казват нещата, каквито са, ако не могат да говорят за това, което ги вълнува и което са, какво значение има дали е гей? Все едно е от значение причината, поради която не правят секс, освен ако не е здравословен проблем. Но дори и тогава трябва човек да сподели, за да получи от отсрещната страна подкрепа или пък да не я получи. При условие, че има такъв разрив - не правят секс и не си споделят, защо нещата не бъдат докарани докрай, за да е ясно кой накъде да хваща? Или ако се разбере, че е гей, това ще бъде фактът, който ще бъде развян на другата страна като нещо, срещу което ще се искат някакви дивиденти при евентуална раздяла?
Не се търсят дивиденти. Просто тя смята, че като човек бил дълго с нея й дължи някакво обяснение и защото я обвинява, че тя разваля едно семейство.

# 94
Не се търсят дивиденти. Просто тя смята, че като човек бил дълго с нея й дължи някакво обяснение и защото я обвинява, че тя разваля едно семейство.
Има ли значение кой е виновен? Той обвинява нея, тя пък ще обвини него и какво? Семейството ще е по-малко разделено ли? Защо не говорят като големи тези хора и да си кажат, че така повече не може и да се вземе някакво решение, защото е ясно, че така не може да се продължава?

# 95
Колко по-развалено може да е едно семейство, в което няма близост, комуникация, разбиране? В крайна сметка какво дължиш на човек, който отказва да изпълнява по всякакъв начин ролята си на партньор и съпруг? Ако съм на тая жена, просто ще си събера багажа и това е. Ако до един момент той я е лишавал от нещата, от които има нужда, то вече имам чувството, че тя сама се лишава като избира да стои там и да рови, вместо просто да си тръгне и да си търси щастието другаде.

# 96
Обвинява я в нещо (основателно или не, няма значение). Обиден й е за нещо, т. е. нещо, което според него тя е направила, а тя може би мисли за дреболия.
Ако си помисли, току-виж се сети какво и кога го е настъпила. Според нея вероятно тогава е била права.

# 97
... и защото я обвинява, че тя разваля едно семейство.
?!?!?! Ново двайсет. Как го разваля тя това семейство? С какво?

# 98
  • Далече, далече
Може да мисли, че не е длъжен, след като вече й е направил дете. Щом иска и второ, проблемът не е физически.

# 99
Има нещо недоизказано. И двамата да са така изнервени и в постоянен конфликт, ето сега той я обвинява, че разваля семейството. Не е сексът, или поне не само секс - има още неща, които не знаем и без които картината не е пълна.

# 100
Има страшно много спестени подробности в тази тема, които излизат на час по лъжичка...
Да се опитам още веднъж да отговоря и попитам...

Няма универсален начин да познаем, че партньорът ни е гей. Понякога признаците са явни, понякога скрити, понякога и той не знае до по-късен етап на връзката. Има мъже, които нарочно се женят за жени, въпреки че знаят (осъзнават), че са гейове. Някои го правят, за да имат деца; други се срамуват да признаят пред себе си и/или пред обществото, че са такива, каквито са, и имат нужда от параван.
Въпроси: Защо тази жена държи да знае дали този мъж е гей или изобщо каква е причината за държанието му? Това ще успокои ли озлоблението ѝ към него? Ако има конкретна причина да раздяла, по-добре ли ще се чувства? Колко време и ресурс има още останали за жертване, докато се лута в тази каша?

Може да се разбере какви ги върши той чрез следене от детектив, от близки/приятели, хакерстване с разни приложения в техниката му и подобни похвати.
Въпроси: Защо тази жена още стои при него след години проблеми и само му предлага разни неща, но не си тръгва? Ако те не общуват пълноценно и не достигат до приемливо и за двете страни решение по толкова важен въпрос, как изобщо протича общуването в тази двойка и как изобщо живеят заедно и се грижат за дете? Останало ли е нещо във взаимоотношенията им, което да ги държи заедно. Имам предвид на емоционално ниво, не говоря за общата собственост и детето. Нещо правят ли заедно с желание? Или механично ко-съществуват заедно просто?

Написаните подробности дотук дават информация за една безвъзвратно и много отдавна "счупена" връзка, ако изобщо някога е била функционираща.
Въпроси: Този мъж винаги ли е отказвал да обсъжда важни неща или това е започнало по някое време? Къде е заровен ключът от палатката? Прилича ми на някакъв сериозен разрив преди време между двамата, който е предизвикал окончателно отчуждение между тях, но жената все още се надява, че ще стане "както преди". Иначе защо би стояла, ако той винаги си е бил такъв?!

# 101
Има страшно много спестени подробности в тази тема, които излизат на час по лъжичка...
Да се опитам още веднъж да отговоря и попитам...

Няма универсален начин да познаем, че партньорът ни е гей. Понякога признаците са явни, понякога скрити, понякога и той не знае до по-късен етап на връзката. Има мъже, които нарочно се женят за жени, въпреки че знаят (осъзнават), че са гейове. Някои го правят, за да имат деца; други се срамуват да признаят пред себе си и/или пред обществото, че са такива, каквито са, и имат нужда от параван.
Въпроси: Защо тази жена държи да знае дали този мъж е гей или изобщо каква е причината за държанието му? Това ще успокои ли озлоблението ѝ към него? Ако има конкретна причина да раздяла, по-добре ли ще се чувства? Колко време и ресурс има още останали за жертване, докато се лута в тази каша?

Може да се разбере какви ги върши той чрез следене от детектив, от близки/приятели, хакерстване с разни приложения в техниката му и подобни похвати.
Въпроси: Защо тази жена още стои при него след години проблеми и само му предлага разни неща, но не си тръгва? Ако те не общуват пълноценно и не достигат до приемливо и за двете страни решение по толкова важен въпрос, как изобщо протича общуването в тази двойка и как изобщо живеят заедно и се грижат за дете? Останало ли е нещо във взаимоотношенията им, което да ги държи заедно. Имам предвид на емоционално ниво, не говоря за общата собственост и детето. Нещо правят ли заедно с желание? Или механично ко-съществуват заедно просто?

Написаните подробности дотук дават информация за една безвъзвратно и много отдавна "счупена" връзка, ако изобщо някога е била функционираща.
Въпроси: Този мъж винаги ли е отказвал да обсъжда важни неща или това е започнало по някое време? Къде е заровен ключът от палатката? Прилича ми на някакъв сериозен разрив преди време между двамата, който е предизвикал окончателно отчуждение между тях, но жената все още се надява, че ще стане "както преди". Иначе защо би стояла, ако той винаги си е бил такъв?!
Промяната е започнала след като е забременяла. Детето е силно желано от негова страна. Силно вманиачен в детето- една безобидни пъпчица да види и почва да я пита дали била видяла. Ако му отговори да престане с неговите глупости, то й казва че не била добра майка. Държи да знае истината, защото 15 години й е отнел от живота. Ако е лъгал е много грозно и егоистично. Софтуер на телефона не може да се инсталира, защото няма достъп до устройството. Може чрез хакер, но WhatsAp  e криптиран и е трудно. Ако някой може да помогне да пише.

# 102
Отнел й 15 години?!?!
А тя защо е стояла и още стои и търпи?
Сама си отговарям (някой го написа и по-горе) - за да изкара него виновен. Да има оправдание.
Той дали е гей, има любовница, или е импотентен е все тая.
Тя е тази, която си губи времето в празна връзка и вместо да гледа собственото си щастие, продължава да инвестира време и усилия в следствени мероприятия.
В кой вариант ще се почувства възмездена и отмъстена за тия 15 години?

# 103
Отнел й 15 години?!?!
А тя защо е стояла и още стои и търпи?
Сама си отговарям (някой го написа и по-горе) - за да изкара него виновен. Да има оправдание.
Той дали е гей, има любовница, или е импотентен е все тая.
Тя е тази, която си губи времето в празна връзка и вместо да гледа собственото си щастие, продължава да инвестира време и усилия в следствени мероприятия.
В кой вариант ще се почувства възмездена и отмъстена за тия 15 години?
Вече обясних, че това се случва след бременността. Преди да напишете прочетете.

# 104
И какво като е след бременността?
Това е незначителна подробност.
Мен не ме вълнува каква е причината за поведението на мъжа - сигурна съм, че има такава.
Интересува ме какво удовлетворение и възмездие ще донесе на жената отговорът на въпроса защо той се държи гадно с нея?
Защото за мен правилният въпрос е: Защо тя търпи това отношение към себе си и не напуска връзката, в която е нещастна?

Общи условия

Активация на акаунт