Как да познаем партньорът гей?

• 15 423
  • 263
  •   1
Отговори
# 135
Значи нищо между тях не е ок. Не могат да говорят за проблемите си. Не е правила от време оно секс, повдига темата, а отсреща и заявяват, че така ще е..
Примирява се, защото той бил добър и грижовен баща..
Гледа и следи от далеч телефона му и си мечтае да го докопа и открие къде е проблема..тайничко! ( може би се надява, че като знае, ще промени)
Междувременно се успокоява с идеята, че е гей (видиш ли..природата му е виновна)

Общо взето не е готова да действа заради себе си, а само ако има ясна причина, която тя не би могла да промени!
И най-вече да не е виновна тя за разтрогването на брака!
Четох до някъде темата ..

# 136
На мен много ми е жал за детето. Затова се пънах няколко пъти да пиша фермани тука. Обаче изглежда на родителите то им е последният проблем в емоционално отношение (не да му лекуват пъпчиците). И на съветващите ги отстрани близки и на тях толкова им пука явно. Главата ми не го побира! Close Щом двама лекари, които следва да са умни, както и по-добре запознати с психическите травми от останалите редови хора, не сядат да си кажат: "Абе, много ни е объркано така всичкото, да променим нещо, за да не навредим на детето." ... Щом нито един от двамата не започва разговора точно с това... Щом близките им не започват съветите с това... То е просто някаква притурка там... Жалко, много жалко...

Никой не може да ме убеди, че такава атмосфера е дори приемлива за дете. Децата виждат и усещат много повече, отколкото обикновено си представяме. Дано не съм права, но това дете сигурно усеща, че опората му се клати. Дано съумеят все пак да направят нещо... ако им запука.

# 137
Значи нищо между тях не е ок. Не могат да говорят за проблемите си. Не е правила от време оно секс, повдига темата, а отсреща и заявяват, че така ще е..
Гледа и следи от далеч телефона му и си мечтае да го докопа и открие къде е проблема..тайничко! ( може би се надява, че като знае, ще промени)
Междувременно се успокоява с идеята, че е гей (видиш ли..природата му е виновна)

Общо взето не е готова да действа заради себе си, а само ако има ясна причина, която тя не би могла да промени!
И най-вече да не е виновна тя за разтрогването на брака!
Много отдавна нещата са задействани. Жената не е от тези, които ще търпят. Детето се гледа много добре като затова помага другата баба тъй като то не знае български. Веднага ще кажете как така не знае? Ами така на бащата не му е приятно да се говори на български тъй като се чувствал игнориран. Аз съм тази, която ми се иска да се запази семейството, но явно ...Аз не мога да кажа той какъв. Затова поставям проблема тук, ако някой е преживял подобни неща да даде съвет. Това, че съм озаглавила така темата не означава, че аз или жена му сме убедени, че той е такъв. Може да е всичко, но нищо не знаем. Особено когато не си в родината си нещата са различни и като възможности и като възприятия. Съвети сме давали - и ние и родителите му.

# 138
  • Швейцария
А докторът пие ли някакви лекарства? Този вариант не ви ли е хрумвал? Антидепресанти, бета блокери, проблеми с простатата? Много лекари се срамуват да признаят, че взимат такива медикаменти, за да не се разчуе. Лекар с депресия или Burn out не е толкова рядко срещано. За да иска да остане с нея толкова категорично и на всяка цена, не ми се вярва да е толкова заслепен от любовница или гей. По-скоро ми намирисва на здравословен проблем, за който го е срам да говори. Очевидно той иска, но по някаква причина не може. И се надява да реши проблема сам и да прави второ дете. Ако беше само любовница или любовник, щеше да се напъне поне от дъжд на вятър да й замаже очите. Нали преди е имал либидо и е успявал да спи с тази жена и да й направи дете. Но той категорично отказва да говори, с риск да загуби жена си, което пък той не иска в никакъв случай да стане. Май много го е срам.

Но всичко може да е, ние не сме врачки. Аз само си разсъждавам. Така или иначе, той не е глупав и много добре знае, че не може да играе тази игра вечно. Скоро ще изплюе камъчето, ако тя го притисне сериозно за развод.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 06:58 от JennyBG

# 139
  • Далече, далече
Щом толкова искате да го изкарате, че е гей, защо не се замислите за мъжките му приятелства.
Тренира ли някакъв спорт? Близък ли е с някой треньор или съотборник?

# 140
Щом толкова искате да го изкарате, че е гей, защо не се замислите за мъжките му приятелства.
Тренира ли някакъв спорт? Близък ли е с някой треньор или съотборник?
Аз не искам да го изкарвам никакъв. Аз искам истината. В петък вечер ходеше да играе футбол. Близък с един по-млад от него колега с който на работата се движели все заедно според мнението на другите му колеги. Това, което знаем за този по-млад колега, че 50% от приятелите на неговите приятели във ФБ са открити гейове.

# 141
В коя държава се развива действието?

# 142
А докторът пие ли някакви лекарства? Този вариант не ви ли е хрумвал? Антидепресанти, бета блокери, проблеми с простатата? Много лекари се срамуват да признаят, че взимат такива медикаменти, за да не се разчуе. Лекар с депресия или Burn out не е толкова рядко срещано. За да иска да остане с нея толкова категорично и на всяка цена, не ми се вярва да е толкова заслепен от любовница или гей. По-скоро ми намирисва на здравословен проблем, за който го е срам да говори. Очевидно той иска, но по някаква причина не може. И се надява да реши проблема сам и да прави второ дете. Ако беше само любовница или любовник, щеше да се напъне поне от дъжд на вятър да й замаже очите. Нали преди е имал либидо и е успявал да спи с тази жена и да й направи дете. Но той категорично отказва да говори, с риск да загуби жена си, което пък той не иска в никакъв случай да стане. Май много го е срам.

Но всичко може да е, ние не сме врачки. Аз само си разсъждавам. Така или иначе, той не е глупав и много добре знае, че не може да играе тази игра вечно. Скоро ще изплюе камъчето, ако тя го притисне сериозно за развод.
Благодаря Ви за споделеното мнение. Не пие нито антидепресанти, няма здравни проблеми. Колкото до простата не е споделял за такива. Това, което се наблюдава през годините е качване на килограми, но той е висок и много не му личат. Доста е инатлив и не споделя. Зодия Лъв, ако може да се вярва на зодия.

# 143
Скрит текст:

И най-вече да не е виновна тя
за разтрогването на брака!
Много отдавна нещата са задействани. Жената не е от тези, които ще търпят. Детето се гледа много добре като затова помага другата баба тъй като то не знае български. Веднага ще кажете как така не знае? Ами така на бащата не му е приятно да се говори на български тъй като се чувствал игнориран. Аз съм тази, която ми се иска да се запази семейството, но явно ...Аз не мога да кажа той какъв. Затова поставям проблема тук, ако някой е преживял подобни неща да даде съвет. Това, че съм озаглавила така темата не означава, че аз или жена му сме убедени, че той е такъв. Може да е всичко, но нищо не знаем. Особено когато не си в родината си нещата са различни и като възможности и като възприятия. Съвети сме давали - и ние и родителите му.
[/quote]
Нямам си идея каква се явяваш ти, че искаш да запазиш семейството, но.. Ако има проблем между двама, той се решава с желанието им. Не става само от единия.  А когато един опитва и отсреща не среща откликване, събужда негативизъм. Нека се справят сами, може би раздялата им ще е за добро!

# 144
Авторке, ти свои проблеми нямаш ли си, че си тръгнала в чаршафите на хората да ровиш? Аз ако съм на приятелката ти и разбера какви ги мислиш няма да ме видиш повече. Ами ако приятелката ти вече обмисля развода и подготвя документи? Подкрепи я по-добре, ако смята че е редно да го напусне, а не я натискай типично по български да стои при мъж, който явно не я обича... само и само да има мъж там някакъв. Без значение гей или не.

# 145
ОФ, не ми се пишеше, но най вероятно е точно както се съмняват авторката и дъщеря ѝ. Особено ако държавата е Германия. Само не ми е ясно защо си мълчи. Те в западноевропейските общества не се крият отдавна.

# 146
  • Далече, далече
Как ще му измъкнат пари, при доказване на изневяра ли? Има ли значение дали изневерява с мъж или със жена?

# 147
Нямам идея, и аз се чудя защо е от такава особена важност да е хомосексуален, никаква друга възможност няма и туйто.

# 148
  • София
Нали жените сме интуитивни - аз лично не съм, но повечето така твърдят. Може би авторката и дъщеря й го усещат, но без нещо конкретно, от честото общуване с него.
А за правенето на деца - що за аргумент. Дете става и от веднъж, когато хората са сравнително млади. По-назад се дават и примери - гейове, които са направили дете, т.е. могли са да го вдигнат, сигурно повече от веднъж.

# 149
  • Далече, далече
Тя за 15 години съвместен живот трябваше вече да е разбрала дали е гей, женкар и пр.

Общи условия

Активация на акаунт