Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 888
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 300
Аз снощи сънувах,че с дъщеря ми вървим покрай един дълбок и широк канал за напояване.Мен ме е страх от такива води и трябва да вървим точно до него.Вървяхме и постоянно се вайках,че ме е страх и как така решихме да минем точно от там.А по нататък стигнахме и до широко пространство пълно с тази вода...трябваше да минем по един мост.Там съвсем ме беше страх тръгнах първа и се държах за парапета вървях бавно и не ме интересуваше,че зад мен има и други хора дъщеря ми и тя беше зад мен.В началото на моста имаше два парапета после стана един вървях и здраво се държах за него.По едно време се озовах извън парапета но успях да се прибера и да тръгна отново по моста.Стигнахме от другата страна и бяхме на непознато място влезнах в една стъклена стая.Там бяхме аз и бащата на малката и едно легло казаха ни,че докато не си оправим отношенията няма да ни пуснат.Имаше машина за храна и виждахме всичко наоколо.Легнах до него и гушнах в рамото му,но той не ме искаше и каза,че са си оправим отношенията е невъзможно.А аз си помислих,че там ще си откараме вечно.Беше топло,слънчево и страшно задушно.Отвори се една врата странично на стаята и видях светът навън беше приятно прохладно и влезе свеж въздух исках да излезна от там.Не знам как се случи,но бяхме вече навън пак с баща и до една стара сграда сякаш хижа и щяхме да я ремонтираме.Видях я сякаш от хеликоптер а хижата беше на нещо като издадена скала напред и под нея нямаше нищо само пропаст.Уплаших,се и не исках хижата да е така виждах я страшно нестабилна и възможноста тази скала да се срути ви се виждаше голяма имаше и лифтове стигащи до нея.Въпреки всичко това отново се озовах в хижата и започнахме ремонт имаше дървени стълби по които слизах и една липсваше аз сложих нова в подножието на стълбите имаше голяма стая в която щяхме да спим и трябваше да почистим и да закърпим стените защото имаше дупки.А дали е важно не знам,но всичко това с хижата и ремонтотите ги правих аз с магия.Дори ограда направих покрай хижата и да се стигне до нея желязна и масивна....
Докато го пиша сънят май си го и обясних,но ако някой има идеи ще се радвам да ги чуя.Да сънуваш и тълкуването е най вече индивидуално усещане.Но понякога има неща които другите забелязват по добре в картинката от самия теб.

# 301
Много интересен сън. Мисля, че идва от подсъзнанието ти и пресъздава проблемите ти в реалността. Какви са отношенията ти с мъжа ти? Може би от теб зависи семейството да се запази.

Снощи пък аз сънувах, че нося на ръката ръчен часовник, абсолютно прозрачен, но като се загледах, осъзнах, че стрелките са паднали в циферблата.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 11:15 от tristesse

# 302
  • Бургас
Malena, сънищата ви показват, че силно копнеете да се прибере и да сте заедно в безопасност, искате си семейството заедно. Това, че пак изчезва означава, че много се страхувате, че може и да не се върне. Това не са пророчески сънища, а наситено емоционални - пресъздават страхове и надежди. По-нататък, когато се успокоите, може да имате пророчески сънища.
Желая татко ти да е добре и да се прибере у дома, и да "заключите вратата отвътре" - да сте в безопасност, здрави заедно!
Ако си вярваща, може да идеш на църква, а преди да заспиш се помоли и поговори с баща си наум. Кажи му страховете и надеждите си, кажи че вие сте добре, но страдате. Кажи му, че го чакате.

# 303
Аз  пък сънувах черешово дърво. Имаше и череши. Берях и ядях.
Даже извиках хора да ядат. Май ми бяха братовчедите.
Много големи череши бяха, че и  сладки.
Ама първата дето я взех беше доста зряла, даже леко мека и сгърчена от едната страна. Чудех се дали да я изям, та почнах другите, но тази я държах в ръката си.
Ех, вкусни череши бяха Joy

# 304
Сънувах починалите си баба и дядо. Ще се радвам да ми помогнете да го разтълкувам, защото съм със смесени чувства и съм объркана от съня и не съм сигурна , че го разбирам и тълкувам правилно .

Сънувах,че сме в апартамента ,както е сега (баща ми направи ремонт). Ама съм с мама , тати и баба . Явно мама и тати са заедно (в реалността се разведоха преди няколко месеца) , с тати си говорим  и явно сме близки ,което е странно да си го обясня ( а не сме близки с него в реалния живот ) .И баба е жива и стои в кухнята, правеше нещо .. тати се върна от работата и ми обясняваше какво работи и къде е започнал. И аз седнах при баба и я гледах и видях, че тя е с 3 броя вежди ама неуспешни -микроблейдинг , нейните вежди отдолу и микропигментация имаше или перманентен грим.  Така са наредени веждите едно под друго) И аз започнах да се смея. И тя ми вика да не се смея защото й било неудобно и заради това е пуснала Бретон, за да не се вижда и че аз съм виновна че съм я навила да си прави вежди, за да е модерна. И мама седна до мене , че тя до сега миеше чинии. И аз се обърнах към мама и казах че баба много ми липсва както и дядо и се разплаках и я прегърнах - баба прегърнах . Баба беше много объркана и  се учуди какво значи че много й липсвам когато е до мен и аз тогава й обясних че тя е мъртва заедно с дядо. И мама го потвърди.  Тати и баба ме изгледаха супер ама мега странно И мама почна да разказва нашата реалност какво се е случило всичко от до . И баба тогава каза как в такъв случай сме се озовали в паралелната реалност, където само дядо го няма и започнаха да говорят как да направим така,  че да можем да пътуваме из между световете. И тати откри че дядо го няма защото някаква жена страшно много го е мразила и е искала да направи мръсно на тати. И съответно се оказа че аз и тати открихме код някакъв в компютър и като активираме кода , дядо беше пред нас. Ние бяхме в ступор защото буквално открихме начин как да връщаме хора към живота особено ако им е отнет от човек преждевременно,  а не когато му е писано да си отиде. И дядо буквално помнеше всичко все едно никога не е бил мъртъв...

# 305
Здравейте, сънувах че ми паднаха горните резци, но така и не усетих. Видях единия на земята и го взех и отидох на зъболекар. Докато чаках да дойде моя ред да влезна при зъболекарът се огледах в огледалото и видях че са си там отново резците, но сега пок единия кучешки зъб липсваше. Събудих се със лоши чувства. Какво означава този сън?

# 306
По принцип падането на зъби в съня не е добър знак. Може би ще изгубиш нещо.

# 307
  • София
Сънувах, че ям червен лук. Не съм плакал, не са ми сълзели очите в съня, просто вчера рязах бял лук, да не ми да има връзка? По принцип съм с контактни лещи, дали заради това, дали заради друго, но не сълзя при какъвто и да е лук.
Какво значи сънят, някой знае ли? В съновниците от осанна до разпни го....иди разбери.

# 308
  • София
Ronald, от лещите е - защитават роговицата от изпаренията на лука. И аз не плача като режа лук. Обикновено го усещам като мирис само. Може да е от рязането през деня.

# 309
Темата ми не е за тук, но ме е много страх ...преси малко сгазих гълъб, беше на платното аз го видях ,но така се бях умислила , че изобщо не го пазих ..след като минах и видях пера назад направо тръпки ме побиха ..дано да е жив ,вярвам във всякакви поверия и сега ме е много страх.А и за него ми е жал

# 310
И аз минах над един току що, изтръпнах, но излетя иззад колата.
Може би от топлото време са се размързелували, едва-едва се отместваха от улицата. Не го приемай лично.

# 311
Здравейте! Много хубава тема, винаги съм се интересувала от сънища и вярвам, че имат някакъв скрит смисъл. Може ли някой да ми разтълкува следният сън, тъй като не намирам обяснение:
Сънувам мъж с когото поддържаме връзка / в реалния живот, но и двамата сме обвързани, много е сложно/ виждаме се правим го, но след което установявам, че ме е заразил с някаква болест, само това си спомням, но с много неприятно усещане се събудих.

# 312
Най вероятно означава,че трябва да спрете да изневерявате на половинките си!Грози ви някаква опасност.Не искам да съдя никой,но не толерирам подобен тип връзки!

# 313
Благодаря за отговоря! Реално ние не сме се виждали, но моето обяснение за съня е, че ако се срещнем след това ще съжалявам и ще изпитвам вина.

# 314
Случвало се е да сънувам нещо ,което за момента ми се струва безмислено!Но след това преживявам случка и се сещам за съня ми,и стигам до извода че е било знак.Понякога сънищата ни предупреждават за действията.

Общи условия

Активация на акаунт