Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 800
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 465
Ах че хубав сън… не разбирам от тълкуване, но звучи приказно. Как се почувства от такъв сън? Според мен това е важно.
Събудих се с усещане за голямо спокойствие

# 466
Здравейте, от вчера не съм на себе си. Тази седмица ще правим помен на майка ми - 6 месеца. И вчера сутрин сънувах сън с нея. Имаше разпиляни пари, които аз събрах и й ги подадох. Тя ги взе и ме попита къде да ги остави. Четох различни значения на този сън и не са никак хубави. Вие какво мислите.

# 467
Aneli292836
вероятно за теб да събереш  пари за някой е висша ценност, но майка ти не иска пари, виждаш в съня тя ги е оставила, т.е. държала се е като, че тези пари не са за нея, или като някой, на който не трябват пари.
Единствено да и пращаш обич и да си спомняш за хубави случки, това  можеш да и дадеш.

# 468
Aneli292836
вероятно за теб да събереш  пари за някой е висша ценност, но майка ти не иска пари, виждаш в съня тя ги е оставила, т.е. държала се е като, че тези пари не са за нея, или като някой, на който не трябват пари.
Единствено да и пращаш обич и да си спомняш за хубави случки, това  можеш да и дадеш.

Благодаря ти за отговора. И аз си мисля, че майките може само да помагат. Та те приживе само за това се борят.

# 469
Aneli292836

Благодаря ти за отговора. И аз си мисля, че майките може само да помагат. Та те приживе само за това се борят.
да, но ти подсъзнателно искаш да се отблагодариш и не знаеш как. Не с пари, а с обич. И това е напълно достатъчно. И трябва излъчваш спокойствие.

# 470
Снощи сънувах,че смазах главата на една змия,която се спусна към мен да ме хапе.След това дойдоха хора да спасяват змията,но аз не изпитвах жал бях убедена,че съм съм постъпила правилно.Сякаш я бях предупредила а тя въпреки това се беше опитала да ме ухапе.

# 471
Ще ти се размине някоя беля.
Майка ми е сънувала (не ми каза точно кога) сън с две змии. Сива, която е държала като камшик и е управлявала, а после дошла голяма лилава змия, която не е можела да управлява.тя й се е увила и почти я задушила. Майка се предала и змията си тръгнала. Преди седмица за съжаление получи инфаркт. Когато я заболя ми каза, ето я лилавата змия, но спокойно, ще си тръгне. Тръгнаха си двете за съжаление Sad

# 472
Съболезнования, _di_di_
Скрит текст:
Здравейте, нещо в последно време сънувам странни сънища. Снощи сънувах, че с дъщеря ми и съпруга ми сме на планина и както се разхождаме виждаме прекрасен манастир. Влезнахме в двора, видяхме свещоливницата, след това влезнахме вътре в нещо като малка църква или параклис да запалим по една свещичка за здраве и да се помолим. Вътре на стената имаше снимка на съпруга ми и един поп, който дойде при нас каза, че той е дарител, чете ни молитва за здраве и ни благослови. Тогава се събудих. Някой има ли представа какво може да означава този сън?
Не мога да тълкувам сънища, но първото, което ми дойде наум, когато прочетох постта, е че съпруга ти трябва да дари за някоя определена малка църква.

# 473
Снощи сънувах,че смазах главата на една змия,която се спусна към мен да ме хапе.След това дойдоха хора да спасяват змията,но аз не изпитвах жал бях убедена,че съм съм постъпила правилно.Сякаш я бях предупредила а тя въпреки това се беше опитала да ме ухапе.

Моето тълкувание, ама колко е вярно не знам. След време ще кажеш ти.
Може би конфликт ще имаш с някого. Лош човек може да се опита да ти навреди. Щом си утрепала змията, предполагам, че ти ще си победител. Възможно е други хора да застанат на другата страна, но ти ще знаеш, че си права.
Айде, след време да кажеш има ли общо това дето надрасках Joy

# 474

Моето тълкувание, ама колко е вярно не знам. След време ще кажеш ти.
Може би конфликт ще имаш с някого. Лош човек може да се опита да ти навреди. Щом си утрепала змията, предполагам, че ти ще си победител. Възможно е други хора да застанат на другата страна, но ти ще знаеш, че си права.
Айде, след време да кажеш има ли общо това дето надрасках Joy
Ще кажа.Сънят не беше само това,но само това помня толкова ярко.

# 475
Да, понякога не помним всичко. Някак си като станем и се размиват нещата.

# 476
Сънувах, че съм на конференция и говореше един мъж, който прилича на мен, но по-едър от мен. Та той говореше нещо от сорта на "Ето и негрите са ми фенове". И после обръщам поглед и насред голямата публика има доста тъмнокожи и се усмихват. А малко по-напред видях да се веят няколко гръцки знамена и колкото и да е странно едно на Венецуела (същите цветове и с звездите по средата). Какво ли означава? Това не е първия път, когато сънувам неща, свързани с политика, но сякаш все участвам в тях.

# 477
не е задължително да е политика. Може просто да имаш нужда от някакви поддръжници, фенове, обществена подкрепа. Може би посланието е да търсиш там където никога не би търсил. Ако имаш някакви задръжки, да ги премахнеш. (ето дори сред негри да бъдеш не е страшно)

# 478
не е задължително да е политика. Може просто да имаш нужда от някакви поддръжници, фенове, обществена подкрепа. Може би посланието е да търсиш там където никога не би търсил. Ако имаш някакви задръжки, да ги премахнеш. (ето дори сред негри да бъдеш не е страшно)

Здравейте много се чудех дали да пиша за този сън за първи път ми се случва да сънувам нещо подобно ,но е супер кофти.
С майка ми отиваме в някакъв магазин ,а в града има зараза по хората (все едно стават зомбита) ,като влязохме в помещението ни нападнаха беше мъж ,аз почнах да одбранявам мен и майка ми ,за да не ни ухапе ,но в борбата той ме одра по глезена .Тръгнахме си на към вкъщи и ,като се прибрахме видях ,че ми е посинял крака и ме е заразил , спря кола пред нас и мама каза , че идват да проверяват дали има заразени и ако има ги одввждат ,затварят докато се излекуват,моя приятелка беше в съня ми и каза аз имах на ръката и ми мина.Бях много уплашена как ще се превърна в зомби и после ще ми мине, но се страхувах как ще седя сама затворена и как няма да помня собственото си аз🤔🤨 И се събудих не стигнахме до отвеждане и проверка.Какъв е този сън цял филм на ужасите 😨

# 479
Проекция от ковид пандемията според мен с тия зомбита. Също, интересно е, че мъж трябва да нападне, да прояви агресия, за да те отдели от майка ти (малко фройдистко влияние има при мен). Фобии и тревожности се проявяват, когато навремето тази задачка в детството по различни обстоятелства, не се е изпълнила. Децата трябва да се научат да не се страхуват, когато мама не е наблизо. Особено с раждането на дете, и особено когато това дете тръгне на градина т.е се отделя, изплуват наново всички неразрешени несъзнавани конфликти. Вие продължавате ли да общувате интензивно с майка ви всеки ден и до ден днешен?

Общи условия

Активация на акаунт