Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 895
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 525
Може би дребни проблеми.
Това знам за сватбите.
Ама не съм спец.
Хубавото е, че не си се виждала в рокля.

# 526
Здравейте! Сънувах синът ми, който е на 5 пораснал много висок млад мъж, но беше различен рус със сини очи, а той е с кафяви. Благодаря предварително, ако някой успее да го разтълкува!

# 527
  • София
Сънувах, че съм в магазин и искам да си купя домати. Платих 7 лв - една петолевка и една двулевка, но не ми дадоха доматите и трябваше да се разправям с продавача...  Къде са ми доматите, аз ви платих... ☺️
Може би е смешно, но беше много ярък сън. Затова ме впечатли.

# 528
Здравейте! Пак съм аз съжалявам, че пак досаждам, но изключително много сънувам и все странни неща, които сама не мога да си ги разтълкувам. Какво означава да сънуваш много зайци, малко сладки пухкави много на брой само ги гледаш?

# 529
Здравейте!
За първи път пиша в темата и много бих се радвала ако някой от вас би могъл да ме насочи как да разтълкувам съня си.
Вече два пъти в рамките на месец сънувам мой много любим човек, че умира.
Първият път беше пред очите ми , последното , което ми каза беше "Обичам те" , събудих се направо изтръпнала и до сутринта го мислих.
Снощи сънувах пак , че е починал, но го научавам от други хора.

Имам чувството, че това е някакъв знак, но не разбирам за какво.
ние още по-малко разбираме. Simple Smile Може да е родител, гадже. Важно е какви са ти отношенията с него, за да разтълкуваш съня и какви планове имаш за в бъдеще с този човек, също какви емоции изпитваше, в съня си.

# 530
Към момента е мой бивш.
В бъдеще очаквания към него нямам. Имаме някакви отношения чисто познати, но много бегло. От моя страна винаги е добре дошъл и бих продължила да бъда близка с него (не интимно).
В съня обаче беше различно , там обичах този мъж, и тази негова смърт ме съсипа. Исках да му кажа толкова много неща, а останах сякаш на прага.

# 531
Давам ОВ към Елора, бях писала, че сънувам плъх преди време. Елора беше казала, че ще имам дребни проблеми, които ще са за кратко. Така беше, свързано с пари, и разправии със ЗО. Но успях. 😉
Явно и сънищата значат нещо въпроса е да има кой да ги тълкува.

# 532
Към момента е мой бивш.
В бъдеще очаквания към него нямам. Имаме някакви отношения чисто познати, но много бегло. От моя страна винаги е добре дошъл и бих продължила да бъда близка с него (не интимно).
В съня обаче беше различно , там обичах този мъж, и тази негова смърт ме съсипа. Исках да му кажа толкова много неща, а останах сякаш на прага.
като чета какво си написала, ти не си пуснала още бившия. Щом искаш да продължиш да бъдеш близка с него. Няма само приятели, или сте приятели (без ограничния на тема секс), или не сте. Подсъзнанието ти ти дава някакви знаци, защото си в притиворечие някакво, хем бивш, хем не го пускаш и по цял ден сигурно мислиш за него. Т.е. не си направила окончателна раздяла, затова сънуваш такива сцени със смърт.  Объркваш сама себе си. Това, което искаш да му кажеш го напиши, ще ти помогне (но не да го издирваш да му го кажеш, ако той не иска отношения с теб).
За да дойде нов приятел, трябва да направиш 'място' за него.

# 533
  • гр.Пловдив
Преди нямаше ли една дама в темата ,която редовно тълкуваше сънищата на вписващите?

# 534
Давам ОВ към Елора, бях писала, че сънувам плъх преди време. Елора беше казала, че ще имам дребни проблеми, които ще са за кратко. Така беше, свързано с пари, и разправии със ЗО. Но успях. 😉
Явно и сънищата значат нещо въпроса е да има кой да ги тълкува.
Значи правилно било.
Често се ровя в съновници и ако сънувам нещо често навързвам нещата, ама не винаги знам какво значи някой символ.

# 535
Нощеска сънувах ужасен сън.. сънувах как мъжа ми се удави във бистри води и умря. След време в съня си забравих за това докато зълва ми не залепи негов некролог. Някакъв магьосник ми помогна да го върна сред живите но за няколко часа за да се збогувам с него. Той се върна но колкото по се доближаваше той до самия часовник, толкова по бързо се минаваше времето.. какво ли означава това?

# 536
Здравейте момичета! Много се надявам да ми помогнете да си разтълувам съня!Цял ден ме чопли!
Сънувах,че срещам някъде на вън бившия ми.На нещо като пазар,търговска улица.Каза ми,че трябвало да купи яйца и прясно мляко,защото щял да прави торта.
С него не поддържаме почти връзка от години.Няма смисъл..Но тази сутрин ми беше писал,като отговор на съобщение(всъщност само емот) от преди седмица....
Гледах из съновниците,но нищо не ми се връзва.
Благодаря предварително Heart

# 537
Не поддържате връзка, но ти си му писала преди седмица? Не е пълна картината, обстоятелствата са важни. Моето виждане е малко по-различно от съновници, завършила съм психология. Така на пръв поглед ми изглежда, срещнала си го на пазар, неутрално, външно място, което отразява, че в момента нямате близки отношения. Ще прави торта, неясно за кого, купува яйца - инвестира енергия и внимание в други хора, има вече свой живот, продължил е напред.

# 538
Не поддържате връзка, но ти си му писала преди седмица? Не е пълна картината, обстоятелствата са важни. Моето виждане е малко по-различно от съновници, завършила съм психология. Така на пръв поглед ми изглежда, срещнала си го на пазар, неутрално, външно място, което отразява, че в момента нямате близки отношения. Ще прави торта, неясно за кого, купува яйца - инвестира енергия и внимание в други хора, има вече свой живот, продължил е напред.

Мислех,че сънищата отразяват нещо свързано с нас самите,затова само маркирах обстоятелствата.
Връзка поддържаме главно чрез съобщения.Той е обвързан,аз също.Разделихме се трудно,разни обстоятелства не позволяваха да сме заедно,но не можем да се забравим.Пишем си рядко,общи неща.Той не казва много,аз също.Преди седмица просто почувствах нужда да му изпратя един емот.Днес видях отговор сутринта,че е трогнат от вниманието..Дано това хвърли повече светлина.Благодаря.

# 539
Не беше критика. Ами да, това е разликата между тълкуване със съновник, и от психологическа гледна точка, затова е важен контекстът. Едно и също нещо може да значи различни неща за различните хора, да правят различни асоциации, свързани с опит, например ако имаш започняща се случка с торта, рожден ден, готвене, пазар и тн. Помисли. На мен пак по същия начин ми изглежда в момента - прави торта за друг, полага усилие за друг. Някой да има/да е имал рожден ден скоро? Да му предстои раждане на дете?

Общи условия

Активация на акаунт