Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 925
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, моля за коментар по съня ми.
Предстои ми посещение в клиника за евентуално започване на процедура по инвитро. Преди няколко дни сънувах, че отиваме там с майка ми и баба ми (и двете са починали преди доста години). Сънят беше доста реален, пътувахме трите с автобус, после с метро, намерихме клиниката и те ме изчакаха отвън. Не бях ги сънувала години наред, а сега изведнъж и двете се появиха едновременно.
Благодаря предварително!

# 586
Майчинството ни свързва с дедите ни по майчина линия, сънят е като подкрепа в начинанието, те са до Вас. Има ли някаква неразрешена тема около майчинството, или травма по майчина ли линия?

# 587
  • София
Бих го тълкувала като Zabraven Profil - имате подкрепата на жените от вашия род. Не сте сама.

Второто изречение за травмата не го видях или е добавено в последствие. Не виждам връзката.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 13:34 от Raya

# 588
Майчинството ни свързва с дедите ни по майчина линия, сънят е като подкрепа в начинанието, те са до Вас. Има ли някаква неразрешена тема около майчинството, или травма по майчина ли линия?
В какъв смисъл "неразрешена тема около майчинството, или травма по майчина ли линия", извинявам се но не разбирам много въпроса.

# 589
В психологически смисъл. Най-добрата ми приятелка години наред не можеше да забременее. Нейната майка е била на 18, като я е родила, останала самотна майка, оставила я е да я отгледа бабата. Отношенията им не са като на майка и дъщеря, а като на скарани сестри. Имаше комплекс, че майките са лоши, и несъзнателно мислеше, че щом и тя стане майка, и тя ще е лоша. Затова дълго не можеше да забременее. Накрая си промени живота, замина в чужбина, и стана майка. Може и нищо да няма при Вас. Такъв сън просто насочва вниманието към такива теми.

# 590
Не нямам такива проблеми, не бях много близка с майка ми, но не сме се карали. С баба ми имахме много силна връзка, тя ме е отгледала като дете. А относно бременноста, аз вече има едно дете, това ще е втора евентуална бременност.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 13:45 от Galadriel78

# 591
Здравейте, сънувах, че ми падат три странични зъба. Не ме болише, имаше малко кръв. Не се притесних особено.
Чета разни неща, но доста противиречиви.

Благодаря ви предварително за тълкуването.

# 592
  • в сърцата на децата <3
И аз със зъбни сънища, които не успявам да разбера - сънувах, че сина ми (на 6 е) идва и ми казва, че едно зъбче го дразни. Поглеждам и виждам как единият долен резец е поникнал постоянен, а млечното зъбче се е заклещило и го дразни. Бутнах леко с пръст и то падна. Беше доста развалено. Детето се зарадва, че най-после и на него му се сменят зъбките (на кака му почти всичките се смениха и той действително има голямо желание и неговите да започнат). Постоянните зъбки бяха бели и здрави, а това млечното - почерняло.

# 593
Добрият сън се получава, когато затворим вратите и прозорците в стаята, да сме изолирани от всякакви външни въздействия, шумове.
Ако си спал добре, както легнеш, така ставаш в същата поза. Не е добре да се спи по гръб, най-добре е  на дясната страна. Положението на главата (тук спорни неща съм чела) е на изток и север.

И макар, че е лято, тази нощ затворих прозореца да пробвам, спах много добре, със събуждаето даже нямах потребност да се излежавам или да си доспивам. Сънувах нещо, но го забравих.

# 594
  • София
Здравейте,аз сънувах че с мъжа ми вървим покрай един блок,и изведнъж чуваме странен шум.Виждаме,че към нас се задават коне,заставаме така в страни на блока,и гледаме.Бяха няколко кобилки с жребчета,препускаха покрай нас.
И изведнъж в края на галопирането,един огромен едър бик,с големи рога.
Някой знае ли какво означава,стана ми много интересно.

# 595
Какво е значението на това да сънуваш човек, който е убит, да ти мие краката?

# 596
  • Пловдив
Какво означава да се ръкуваш с отдавна починал близък?

# 597
Здравейте, напоследък доста често сънувам, но този път сънят беше много странен. Сънувах, тъмна стая с 1 или 2 свещи и ковчег.Като отворих ковчега имаше скелет с кожа на мъж  който се обръщаше в ковчега и извън него и някаква светлина около него.Даже имаше и движения, като изправяне и по едно време излезе от него и започна са мърда на пода.Мисля, че беше починалият ми дядо. Поне такова чувство изпитах. Но някак си не мога да се оттърся от предчувствието за нещо лошо.

Не е лош сън, притеснително е, когато покойният изглежда добре, иска да направи контакт с вас или ви вика при себе си. Дядо ви просто се е опитал да се сбогува още един път с вас, вероятно не и за последен. Не го тълкувайте като нещо лошо. Ако все пак ви притеснява, разкажете си съня на течаща вода, за да “отмиете” негативната енергия.

Какво означава да се ръкуваш с отдавна починал близък?

Не е много на хубаво. Означава, че покойният ви вика при себе си. Обратното също важи. Ако някой починал ви гони, не ви иска до себе си, казва ви да се махате, значи се опитва да ви предпази от някаква беда, която скоро ще ви сполети.

# 598
Здравейте, сънувах доста странен за мен сън.
Бях на нещо като разпределителна гара, но все не можех да се кача на влак или автобус. Въпреки че уж имах билет. Все или закъсняваше, или някой ме спираше. А около мен пристигаха от някъде хора и след малко вече бяха разпределени към влакове и рейсове. Някои ме гледаха странно. В същото време там се срещнах с един мой близък починал роднина.Попитах го как е, казах му че ми липсва, а той каза че иска от нас единствено да го помним. И след това се събудих

# 599
Сънувах че яздя кон. Той ходеше спокойно и беше червеникаво кафяв. Сред мен имаше и други хора върху коне. Какво означава това?

Общи условия

Активация на акаунт