Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 728
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Сънувах някакъв сън, че сме в къщата на мой роднина и се занимавам с негови две наемателки, които не само че са две (вместо една), ами и не плащат наем, обиждат ме и пр., а в един момент самият братовчед се оказва в Бг, до мен, в къщата му и казва, спокойно всичко е наред. И както нерядко става при мен, сънят се прекъсва и сменя рязко с друг, в който руса жена, зла, с изкривена от злоба физиономия, виждат се зъби, бели (нормални), се опитва да ме приспи (да заспя) като почва да ми брои 1,2,3 и т.н., а аз всячески се опитвам да държа очите си отворени, но те натежават и....от зор се събудих.

Що за идиотщина, някой? Предположения нещо?

# 976
  • София
Ronald, сънувате ли проблеми с мъже или само жените са лоши в сънищата ви?

# 977
Сънувах някакъв сън, че сме в къщата на мой роднина и се занимавам с негови две наемателки, които не само че са две (вместо една), ами и не плащат наем, обиждат ме и пр., а в един момент самият братовчед се оказва в Бг, до мен, в къщата му и казва, спокойно всичко е наред. И както нерядко става при мен, сънят се прекъсва и сменя рязко с друг, в който руса жена, зла, с изкривена от злоба физиономия, виждат се зъби, бели (нормални), се опитва да ме приспи (да заспя) като почва да ми брои 1,2,3 и т.н., а аз всячески се опитвам да държа очите си отворени, но те натежават и....от зор се събудих.

Що за идиотщина, някой? Предположения нещо?
Някаква асоциация с аватара ти правя - руса жена и мъж, които не се усмихват. Може би е време да го смениш или освежиш.

# 978
  • София
Досега проблеми с мъже и жени не съм сънувал или поне вече не помня. Този ми е първи подобен.
Като цяло сънувам от онези гадни сънища, знаете, паднали зъби, коса, кръв и пр. И все си се случват някакви неща, знаете, пише ги по повечето съновници.

На снимката на аватара ми са двама артисти, герои от сериала Никита Simple Smile

# 979
  • София
Сънуваш ли усложнения с някакъв вид електроника насън, очаква те проблеми в работата.

# 980
2 дни все напрягащи неща сънувам- все свързани с цигани, които при мен са равнозначни на болести. Но миналата нощ сънувах, че ми се отчупи парче от зъб, не си личеше в съня ми, и се чувствам притеснена.

# 981
Как се тълкува сън, в който съм се върнала на предишната работа? Беше много реално, с всички колеги, които се радват че съм се върнала, с обсъждането на проблемите за решаване, срещата с колегата, с когото имахме лека закачка.
Невъзможно ми се струва на практика да се случи,  по скоро съм фокусирана в актуалната ми работа.

# 982
имаш нещо недовършено с колегата...

# 983
😢😢😢 Сънувах, че съм бременна!  Има ли значение, че точно това точно тази нощ на пълнолуние? Аз съм на години, имам две деца и изобщо дори не съм помисляла за бременност. Не знам от къде се появи този сън?!?!

# 984
В съновниците се тълкува като някаква тежест или бреме, а не буквално бременност.

Аз пък сънувах паднала пломба или счупен зъб, не знам какво точно беше, което също не е приятен сън и хубаво значение.

# 985
  • Пловдив
Какво значи да сънуваш змии? На лошо ли е?

# 986

Аз знам, че ако жена го сънува, може да е знак, че скоро ще зачене. Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 01:46 от lonely_soul

# 987
Сънувах , че съм в някаква книжарница и харесах списание за кръстословици и интересното е , че видях , че са 750 и 751 бр . Като видях , че е така и се отказах и не ги купих , защото реших , че къде ще търся предходните броеве (перфекционист съм и реално почвам от самото начало или изобщо не е захващам ) .
После тръгнах нанякъде и се притесних , че някой ми е откраднал банковата карта и по спомен имах около 600 лв и нещо в нея , но като направих справка в телефона и докато блокирам картата , видях , че в нея вече имам 141 лв и направо ми призля и ми стана лошо …
И последната част от съня , която помня е , че служебния ми телефон ми звънна един колега към 20 часа вечерта и аз се зачудих защо ми звъни извън работно време и накрая телефона ми почти се раздели на две части и пак работеше . Като скъсан стоеше …

Не мога да разтълкувам съня , но ми прави впечатление , че запомних числа , което се случва за пръв път , но не мога да ги навържа с нищо в живота ми , та те са големи числа …

Ако някой може да удари едно рамо , да разгадая съня , ще съм му благодарна !

# 988
  • Пловдив

Аз знам, че ако жена го сънува, може да е знак, че скоро ще зачене. Simple Smile
м не...мъж е Simple Smile

# 989
Добро утро, тази нощ сънувах много странен сън! На село съм и е вечер, виждам скитащо стадо  стадо осмесено(крави, кокошки, овце) и си помислям, че са на бабата до нас. С фенерче тръгвам да ги търся и ги намирам в една къща и ги освобождавам, те тръгват след мен и влизат в нашия двор...помня, че се чудих, защо са черни всичките и една черна овца ме подгони, докато им отварям вратата да ги пусна да си ходят! После си търсех работа и започнах в някакъв комплекс и случайно видях, че в едно помещение измъчват човек и побягнах с някакво момиче с мотор, нямаше опастност за мен, но не желаех да оставам там.

Общи условия

Активация на акаунт