Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 744
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Благодаря Ви! Simple Smile

# 961
Здравейте искам да споделя че от известно време сънувам едно момче,което познавам от скоро той е рус и синеок точно онова което не харесвам.Аз предпочитам мъже с тъмни коси с тъмни очи тоест не бях впечатлена от първата ни среща макар и да е красив.Така след като се запознахме започнаха сънищата.Сънувам го всяка вечер по различни начини в различни случки опитвам се да разгадая защо се случва но не мога.Писала съм на хора които разбират от сънища но само простотии чух нищо смислено.Ако някой има представа защо го сънувам постоянно и няма решение на проблема моля да ми помогне защото вече не се търпи нямам спокойни сънища.

# 962
От години сънувам един сън, в различни вариации, но сходен сюжет. Разтълкувала съм си го, знам защо се появява и не ме натоварва. Просто искам да го споделя с вас ей така за развеселяване.

Та така. В съня ми се прибирам в родното си село, в което съм изкарала детството ми. То всъщност е едно много малко селце в Северна България, отдавна запустяло и с останали само няколко баби и роми. Та така, сънувам аз, че се прибирам в моето село и влизам в къщата на баба ми. Точно до нас са вдигнали луксозен хотел и настаняват гости от чужбина. С баба си говорим нещо и аз излизам на улицата. Тръгвам към центъра на селото и ахвам, навсякъде с нови плочки павирали улицата, едно хубаво кафене на центъра, а до него скъп ресторант. Влизам да си поръчам нещо и си викам гледай какви неща са направили тук.

Повтарящия ми сън е винаги свързан с това, как селото ми процъфтява и се развива като някакъв местен рай за туристи и заможни хора. Веднъж сънувах, че някаква фондация открива Британско частно училище и ще карат децата от близките градове там. Друг път сънувах, че са организирали Музикален фестивал там и се събират хора от цялата страна да го посещават. И всеки път като се събудя не ми се ще да свършва този сън.

Знам, защо го сънувам. В това селце изкарах детството ми. А сега там е пълна разруха. Продадохме отдавна къщата на баба, защото останаха само цигани. Но в душата ми още не мога да откъсна това място от себе си. Сега с майка ходим само на гробищата там и то мноооого рядко. Но пък в съня ми - селцето е живо и мозъкът ми се развихря по най-различни начини да изобретява фантастични сценарии какво се е случило там. Simple Smile

# 963
  • София
А на мен ми се струва, че смятате, че селото може да се възроди и мозъкът ви услужливо ви подсказва, какво можете да направите, за да стане турстическа перла. Обмисляли ли сте дали да се захванете с подобна организация?

# 964
Рая, Ох, де да можеше! Повярвайте, там където е, разрухата е пълна, а ромите са превзели всичко и крадат малкото останало. Навремето се бе заселил един англичанин. Ремонтира си къщата, оправи оградата, поръча си дърва за зимата. Замина си за две седмици. Като се върна, няма ги дървата, няма го телевизора, няма я дограмата. Продаде каквото можа и си замина в Англия. На баба ми бяха откраднали тухла по тухла едната ограда. Кметът от ДПС, не му пука и той краде. Съседка на баба, по-млада жена, я бяха изнасили една нощ. Безнадеждно е!

# 965
  • София
Ех, това е за съжаление бъдещето на много села Sad

# 966
Здравейте! Жена на 24г съм. Тази нощ сънувах доста неприятен за мен сън. Нямам деца, но сънувах, че имам бебе - момиче. В съня ми само аз се грижех за него и ми беше писнало. И изведнъж то просто изчезна и умря, до колкото си спомням в пропаст. И на мен не ми беше гадно от това, а напротив. Усещах, че съм се отървала. Дали този сън означава нещо?

# 967
  • София
Не. Не се втренчвай в глупости.

# 968
  • София
Ако гледате съновници - децата обикновено са неприятности, често здравословни. От тази гледна точка - хубаво е, че сте се отървала.

# 969
От години сънувам един сън, в различни вариации, но сходен сюжет. Разтълкувала съм си го, знам защо се появява и не ме натоварва. Просто искам да го споделя с вас ей така за развеселяване.

Та така. В съня ми се прибирам в родното си село, в което съм изкарала детството ми. То всъщност е едно много малко селце в Северна България, отдавна запустяло и с останали само няколко баби и роми. Та така, сънувам аз, че се прибирам в моето село и влизам в къщата на баба ми. Точно до нас са вдигнали луксозен хотел и настаняват гости от чужбина. С баба си говорим нещо и аз излизам на улицата. Тръгвам към центъра на селото и ахвам, навсякъде с нови плочки павирали улицата, едно хубаво кафене на центъра, а до него скъп ресторант. Влизам да си поръчам нещо и си викам гледай какви неща са направили тук.

Повтарящия ми сън е винаги свързан с това, как селото ми процъфтява и се развива като някакъв местен рай за туристи и заможни хора. Веднъж сънувах, че някаква фондация открива Британско частно училище и ще карат децата от близките градове там. Друг път сънувах, че са организирали Музикален фестивал там и се събират хора от цялата страна да го посещават. И всеки път като се събудя не ми се ще да свършва този сън.

Знам, защо го сънувам. В това селце изкарах детството ми. А сега там е пълна разруха. Продадохме отдавна къщата на баба, защото останаха само цигани. Но в душата ми още не мога да откъсна това място от себе си. Сега с майка ходим само на гробищата там и то мноооого рядко. Но пък в съня ми - селцето е живо и мозъкът ми се развихря по най-различни начини да изобретява фантастични сценарии какво се е случило там. Simple Smile
как си го тълкуваш.Правилно, най-добре е самият сънуваш да си го разтълкува, но щом се повтаря, явно има нещо, което не си направила

# 970
Рая, Ох, де да можеше! Повярвайте, там където е, разрухата е пълна, а ромите са превзели всичко и крадат малкото останало. Навремето се бе заселил един англичанин. Ремонтира си къщата, оправи оградата, поръча си дърва за зимата. Замина си за две седмици. Като се върна, няма ги дървата, няма го телевизора, няма я дограмата. Продаде каквото можа и си замина в Англия. На баба ми бяха откраднали тухла по тухла едната ограда. Кметът от ДПС, не му пука и той краде. Съседка на баба, по-млада жена, я бяха изнасили една нощ. Безнадеждно е!
Въпреки това, не губете контакт с въпросното селце. Обиколете района, потърсете интересни места и забележителности.

# 971
Здравейте мами,

Сънувах много странен сън, който се чудя дали някой/я тук може да ми каже какво означава.

Сънувах гръмнали кондензатори... Бяха много големи и страшни и работеха на много ватове и ампери. Моля ви за съвет?

# 972
Здравейте:) Сънувах, че ми трансплнтират сърце, само че не мнного успешно. И от време на време то спираше от време на време, през това време ставаше ми тъмно, сякаш съм умряла, съживяваха ме, но това ме държеше в напрежение през цялото време, защото във всеки момент можех да умра отново. Някак си сърцето не се беше хванало добре, не беше добре споено с мен, аз самата го виждах това нещо. Тогава почнах да търся в някаква база данни хора, които да ми дадат сърцето си. Притеснявах се, че няма да знам цялата история на човека- от какво е боледувал, какви болести има в рода, защото един вид аз ще ги наследя като взема сърцето. Не помня повече от съня. Можете ли да ми помогнете с разтълкуването.

# 973
Здравейте,
Сънувах, че съм на фризьор , прическата беше много хубава, но седейки на стола като се видях в огледалото бях руса отгоре, а аз съм кестенява и русото въобще не ми отива и на сън се ядосах и казах да извикат моята фризьорка тя ще оправи нещата.
Някой знае ли какво означава русия цвят?
Благодаря!

# 974
Светлата коса е жажда за приключения, а обратно, тъмната - подсъзнателно желание за уседналост.

Общи условия

Активация на акаунт