Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 754
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 945
Сънувах, че се женя пак за ММ. На яхта. Бях в заядливо настроение и двамата не изглеждахме щастливи. Дано е за добро.

# 946
Добър ден!
Моля някой да ми разтълкува следния сън: Снощи сънувах, че свекърва ми идва на нашия етаж и ми иска захар, че нейната била свършила и аз с удоволствие тръгнах да й давам, но се събудих.
От 2-3 дни сънищата ми са прекалено реални, като се събудя нямам спомен дали наистина се е случило това или си е било сън, включително и това със захарта.
Хубав ден на всички!

# 947
Тази нощ сънувах, че сме се събрали родата и основната задача за готвене е моя. Имах 2 манджи, които се готвеха на разстояние от нас и на тези циганските печки, дето им викат. По едно време едни ромчета искаха да ми вземат тавата с яденето, та се карахме жестоко, но в крайна сметка аз “спечелих”. Продължението на съня ми беше, че поводът за сбирката е мой курбан, който си правя за здраве и накрая видях една солена питка, която знам, че беше наречена за курбана.

Мисля да взема една питка да я занеса в църквата, попът да я освети, там да раздам и вкъщи да си донеса.

# 948
Преди няколко вечери сънувах, че отиваме с компания на някакво място. Не помня заведение ли беше или друго. Влязохме през едно място, преминахме и тръгнахме да излизаме през друга врата. Няколко човека излязоха и аз видях, че отвън има нещо опасно. Привиках излезлите да се върнат, но те не го направиха и изчезнаха. Заговори ме някакъв мъж, не помня какво точно си казахме, но в един момент ми прошепна нещо, сякаш с песен или стих искаше да ми каже, каквото искаше. Не го чух, но знаех, че е нещо от рода, че сме един за друг. Казах му, че обичам мъжа си и искам да съм с него и никой друг и излязох. Когато вече бях отвън, видях че пред врата бяха застанали котенцата, които взехме миналата седмица. Две ръце се показаха и ги обезглавиха. Беше ужасно. После се прибрах уж вкъщи, но изглеждаше по друг начин и мъжа ми го нямаше. Знаех че нещо лошо му се е случило. Започнах да се чудя какво ще правя. Имахме толкова планове, които да осъществим. За мъжа ми си мисля, че на подсъзнателно ниво се появява един страх, който имах, когато бях бременна миналата година. А именно с него да не се случи нещо и аз да остана сама с детето. За съжаление тогава загубих бременността и малко след това и страха изчезна. Явно само така съм си мислела. Обаче не мога да разбера защо сънувах това за котенцата.

# 949
Ами това за котенцата те препраща към загубата на твоето детенце. Дали след нея, не ти се е променило вътрешното усещане за дома - "не е същият". На мен чисто първосигнално ми хрумна, дали лично в теб, някъде много неосъзнато, не седи въпросът - или мъжът, или децата. Дори не буквално, ами чисто субективно, като фокус на вниманието ни. Някой може да "умре" и нещо да му се случи не буквално, ами също и в нашия субективен свят. Но пък детето не може наистина да замести партньора. Реално можем да имаме и двете, но у нас да има някакво вътрешно убеждение. Просто нахвърлям разсъжденуя, не съм се задълбочавала.
Ох и аз много сънувам, шантави работи... дано да е за добро...

# 950
Благодаря за коментара, Спринг. Не се бях замисляла, че котенцата могат да символизират изгубените деца(че при мен са три). Относно партньора или детето/децата, си мисля, че бих избирала единствено, ако мъжа ми каже или покаже, че не желае деца, тъй като аз искам и държа на това. И аз съм на мнение, че децата и партньора не са взаимозаменяеми, но пък това е на осъзнато ниво. На неосъзнато, не знам.

# 951
  • София
Само като предположение да подскажа, че понякога човек смята, че няма как да има всички хубави неща и че винаги трябва да се плаща или да се жертва нещо. Помислете, дали страхът да не загубите партньора, не е свързан с идеята, че ако се сдобиете много желаното дете, трябва да “платите” с нещо равностойно ценно.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 21:41 от Raya

# 952
Благодаря за коментара, Raya. Думите ти ми звучат много логични, спрямо начина, по който съм израстнала. А именно постоянното повтаряне, че много хубаво не е на хубаво, не може всичко да ти е наред и т.н. Щом се проявява вече толкова сериозно, че и чак го сънувам, трябва да търся начин да се отърся от това.
Спринг, относно твоя сън, дали е възможно това, през което премина последните година или две, да е наистина свързано с някакъв паразит?

# 953
Не е, Мини, всякакви изследвания, включително и за паразити (това по моя идея, не от лекарите), две колоноскопии. Аз докато го описвах съня, се сетих някакви неща... изтрих го, защото така сметнах за по-добре...
Рая вижда в съня ти същия конфликт "или - или", това е показателно...

# 954
Сънувах, че със семейството ми и приятели сме на море. Всички се забавляваха във водата. Аз в реалния живот плувам, но ме е страх и винаги трябва да знам, че усещам земя под краката си. В съня ми се носех леко,плувах на дълбокото и толкова ми беше хубаво и бях щастлива, че усмивката не падаше от лицето ми. Истински се наслаждавах на водата.

# 955
  • София
Добро утро Simple Smile
Моля за разтълкуване на следният сън. Сънувам, че съм някъде, не знам къде и се появява едно момиченце на 3-4 годинки и разбираме, аз и някакъв мъж, че не е казала, че й се ака и се наакала. Оттам започваме да я оправяме с мокри кърпи, но акитата бяха толкова много, че чистим, чистим, и не можем да я изчистим. И в един момент, в който вече решаваме, че сме я позачистили, решихме да я водим в банята, за да я измием като хората. И съня ми беше дотам, повече нищо, нито видях баня, нито вода.
П.П. Само да кажа, че имам големи любовни вълнения с един мъж и нещата не са на никъде, вероятно ще е несподелена любов за мен.

Благодаря Ви Simple Smile
Хубав ден от мен Simple Smile

# 956
Защо точно наакано момиченце, сигурно има още много неизвестни в твоята ранна история, но традиционно нааканото се свързва със срама, с отречените и неприети части от нас. Повече детайли не са ти нужни според мен, защото явно не трабва да се занимаваш с този мъж, щом изкарва най-"лошите" ти прояви, вместо най-добрата твоя версия. Потърси начини да се преоткриеш.

# 957
  • София
Благодаря! Simple Smile

# 958
Spring Blossom е дала резонно тълкувание, аз бих допълнила и друга гледна точка, връзката между пари:фекални маси, която Фройд прави, та е възможно и нещо свързано с пари (приходи/разходи) да има.

# 959
GERBER
притесняваш се от този мъж, малкото момиченце си ти.

Общи условия

Активация на акаунт