Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 762
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 930
Ами то обиждащите играят обидени, затова няма да се оправим. А вие сте си окупирали темата сами да пишете от известно време, ако не забелязвате, кого си мислите, че успокоявате, с вашите емоции - предизвикани ли, непредизвикани ли, не знам, и аз какво вися още тук в този вече ДИалог вместо тема...

Време е да де успокоите и да поработите със себе си. Наистина поведението ви не е нормално. Притеснявам се за вас.

MerryB, явно имате някакви вътрешни борби по повод това дали сте достатъчно добра майка/съпруга. На мен тези сънища на това ми звучат. Демоните са вашите съмнения във вас самата.

# 931
Здравейте, имате ли идея какво е да сънуваш определено число? В случая беше едно много голямо число 900.

# 932
Сънувах, че съм в непознат град и се разхождаме със симейството ми по улиците. Аз се забавих на едно място и ги видях, че са доста пред мен. Опитах се да ги настигна, но те изчезнаха. Носех в себе си само малка чантичка с телефона си и опитах да се обадя, но батерията ми беше паднала. В опити да се обадя го счупих. Започнах да ходя от улица в улица, да се лутам, с надежда да намеря пътя, но все повече се обърквах. Накрая осъзнах ,че безнадеждно съм се изгубила, а нямам пари, документи или телефон в себе си. Толкова се стреснах ,че се събудих.
ПП Този сън ме тормози от години. Винаги се повтаря едно и също с малки вариации. Понякога съм сама и се изгубвам, друг път съм с някой от семейството, но оставам винаги сама, без нищо в себе си, с празни ръце и колкото повече се опитвам да намеря обратния път, толкова повече се замотавам, докато накрая разбирам, че съм се изгубила и няма да намеря пътя. Стряскам се и се събуждам. Не знам какво значи, но много се измъчвам насън.Какво липсва при мен, за да сънувам такъв сън?

# 933
Щях да пиша , че ти предстои нещо ново и непознато, през което ще трябва да преминеш сама. Но след като прочетох,че е повтарящ се сън вероятно е друго, някакъв страх да останеш сама,силна връзка, зависимост и нужда от семейството ти, не съм сигурна.

Аз пък сънувах сухи есенни листа. Чистех от терасата, но идваха още с вятъра. После реших, че ще мета листата на тротоара, но остана само идея, понеже се събудих.
Малко ме достраша като прочетох в съновника за болест, тъкмо ходих да правя кръвни изследвания, не очаквам лош резултат уж...
Желанието да разчиствам листата би трябвало да е желание за справяне с проблема, какъвто и да е той. Аз все си търся нещо хубаво в сънищата 🤣 защото много им вярвам, а не искам да си представям лошо неща и случки.

# 934
Не знам за теб, но аз много харесвам златната есен, и ми стана едно хубаво, като си представих есенните листа по терасата. Но за тротоара ми е странно защо така си решила. Нещо още липсва в този сън. Какво планираш/очакваш да се случи наесен? Не е непременно болест според мен, на мен повече ни звучи като отговорност, като готовност за адекватни ответни действия с всичко, което дойде насреща - и малко, и голямо. Но листата сякаш са малки задачки, административни, дребни сметки за разчистване, да не се натрупват

Ън, да се приема само като гледна точка, но на мен лично ми се струва, че нищо лошо няма да се случи, ами просто трябва да отделиш внимание на себе си, да помислиш върху себе си, коя си ти като човек, какви желания имаш, какви неосъществени мечти имаш, които да са личбо за тебе, не за децата, не за мъжа, лично за тебе, дали ще е да запишеш някой курс, образование дори, работа ли е, умение, което искаш да развиеш, дестинация, на която искаш да отидеш, макар и без семейството. Просто, кое е нещото в живота на тази земя, което ти дава усещане - това съм аз и принадлежа тук и тук, и това да не е децата или мъжа, а само ти. Кои са тези неща? Сънят ги търси по улиците, ти трябва да ги потърсиш в себе си. Животът е кратък, хубаво е да сме итдадени на семейството, но нашето време ни е дадено само веднъж и за нас.

И аз сънувах тази нощ, но още го умувам.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 09:18 от Анонимен

# 935
Благодаря!
И това звучи логично. В момента разчиствам вещи да подготвя за новата учебна година и да освободя място за децата.
Другото е , че като тръгнат на училище планирам онлайн курсове, да науча разни изостанали неща, които не успях в миналото.

Иначе листата в съня ми бяха повече сухи, отколкото шарени, за това и негативното тълкование.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 09:42 от Amandine

# 936
Благодаря! Интересни тълкувания и може би точно това е, което ми се казва в този натрапчив сън.

# 937
Ън,
Във всичките се повтаря страх от изгубване, което те събужда.  Ако не те беше страх, може би щеше да си продължиш да сънуваш нещо в гората.
В живота свързана ли си с мобилния телефон, паспорта? Какво ще направиш, ако нямаш паспорт и си излязла, връщаш ли се в къщи?
Според мен тези сънища те учат да вярваш в себе си, да не разчиташ на семейството, да си по-самостоятелна.  Да не си зависима от телефона, има хора - отива до сладкарницата - Google Maps -наистина какво ли биха правили без телефона? Опитвай да контактуваш с непознати, прави си упражнение да заговориш непознат на улицата. Излизай често сама. Опитай се да отидеш до непознат адрес без телефона и в реалния живот. И виж какво ще изпиташ като емоция.
Някой в рода ти изгубвал ли се е, поразпитай.

# 938
Сънувах, че съм в непознат град и се разхождаме със симейството ми по улиците. Аз се забавих на едно място и ги видях, че са доста пред мен. Опитах се да ги настигна, но те изчезнаха. Носех в себе си само малка чантичка с телефона си и опитах да се обадя, но батерията ми беше паднала. В опити да се обадя го счупих. Започнах да ходя от улица в улица, да се лутам, с надежда да намеря пътя, но все повече се обърквах. Накрая осъзнах ,че безнадеждно съм се изгубила, а нямам пари, документи или телефон в себе си. Толкова се стреснах ,че се събудих.
ПП Този сън ме тормози от години. Винаги се повтаря едно и също с малки вариации. Понякога съм сама и се изгубвам, друг път съм с някой от семейството, но оставам винаги сама, без нищо в себе си, с празни ръце и колкото повече се опитвам да намеря обратния път, толкова повече се замотавам, докато накрая разбирам, че съм се изгубила и няма да намеря пътя. Стряскам се и се събуждам. Не знам какво значи, но много се измъчвам насън.Какво липсва при мен, за да сънувам такъв сън?

Ън, аз също редовно сънувам подобни сънища. Последно беше, че трябва да се кача на влак, обаче сама не знам как и в един момент се качват всички, аз оставам сама и без телефон и пари и не знам какво да правя.
При мен, след определени преживявания и знаци, мисля че означава, че съм се отклонила от моя път и ми се дава сигнал отгоре, че трябва повече да се вслушвам, за да намеря пак пътя. Също и че трябва повече да разчитам на близките ми и да не се опитвам постоянно да се справям сама, дори и във вътрешните ми борби. Любовта на близките лекува, помага и ни насочва.
Надявам се да ти говори/помогне нещо Simple Smile

# 939
Онази вечер на пълнолунието сънувах баба ми. Първата част на съня ми е много смътна, нещо се редяхме на опашка пред някакви пекарни, където на кръгъл конвейр изпичаха хлебчета, решихме, че няма смисъл да чакаме май, нещо от сорта. После отнякъде извадихме някакво палто, беше кърпено от много парчета велурена кожа с неправилна форма. Баба ми измъкна от него някаква топка с косми и каза, че това било със свинска кръв, някакво заклинание за страх... Аз бях доста шашната, и тъкмо щях да й задавам някакви въпроси (не помня какви), но тя си беше легнала на леглото и беше заспала. Всичко това се случваше в нейния апартамент...
Аз не вярвам в такива щуротии и много се съмнявам действително такова палто да се намира у баба ми, още повече ние нямаме село с прасета и тн...

# 940
Хм, с този сън и предишните, които сподели, си мисля дали някой не е направил магия/заклинание? Тези неща са съвсем сериозни. Даже онзи ден в другата тема се намърда един такъв човек, който съвсем откровено си призоваваше за създаване на руни с кръв и плюнка, призоваване на същества, за да се случи еди какво си. Провери в къщата на баба ти дали няма нещо

# 941
Има още нещо, защо баба ми го изрови, и после като исках разяснения, легна да спи? Прави се на ударена, затваря си очите? Каква е тази свинска кръв, аз не се интересувам от такива неща, даже свинско не ям, как ми се появи в съня, дали не е нещо метафорично за роднинска кръвна линия? Ушито е яке за мен, защо дреха?

# 942
Това най-вероятно не е била изобщо баба ви. Или ако е била тя, нещо я е спирало да ви каже. Предупреждава ви за опасността, както може.
Дрехите носят енергия и с тях също се правят магии. Със свинска кръв се правят магии. А топката с косми си е типична гледка пък ни магия. Просто нямате представа колко хора, вероятно и такива, които ежедневно виждаме, се занимават с такива гнусни неща. И действат. Може да не е толкова пагубно, но да ти разбъркат ума и психиката и да не ти върви.
Ако можете, отидете до къщата на баба ви и потърсете дали ще намерите палто и топката с косми. Ако не, свещената вода действа добре в такива случаи, защото е заредена с високи вибрации. Вземете си и напръскайте апартамента.
Най-главното с магиите е да не изпитване страх и да сте на високи вибрации, за да не ви влияят.
Но според мен този сън си дава много ясно послание. Не знам другите какво мислят

# 943
Снощи сънувах един стар познат доста време не бяхме се засичали.Когато се запознахме имахме някакви намерения за връзка,но нещата не стигнаха далеч дори и до интимнонст не успяха....
Сънят беше,че ми е мъж и се прибира вкъщи,но след като ме е изоставял вече два пъти.Аз съм му сърдита говоря му,че не е постъпил правилно....И в този момент погледа ми спира на ръцете му дланите и плъстите му станали малки самите му ръце къси....Казах му да дойде с мен на мивката и там със студена вода и някаква бяла течност(лепило пишеше на тубата) и масаж на дланите му....ръцете възвърнаха първоначалния си вид!Събудих се!

Също така аз не съм страхлив родител....безпокоя се за децата,но в случая имам притеснение за момчето а снощи сънувах,че сме в една къща недовършена без парапети на терасата...Там сме аз и двете ми сестри и малката ми дъщеря,която се отдалечава от нас и тича.Ние и трите викаме да спре и се затичхме,но не успяхме да я хванем и тя падна.По голямата ми сестра отиде при детето а аз търсех телефон да се обадя на 112.Малката ми дъщеря беше контактна,говореше не плачеше,но беше потна и много мърдаше с краката си.Когато се свързах със спешна помощ те сякаш знаеха за нея е казаха,че други деца са били приети с това,че мърдат краката си така нервно след падане....А аз само я гушках и бях в ужас....сънят не се разви или аз се събудих.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 11:00 от AniGaSt

# 944
Ани, това с късите ръце не ми звучи хубаво, но пък ти си помогнала да възвърнат предишния си вид. Иначе човек от миналото - или предстои някаква среща , или подсъзнателно се свързваш д него и това което е било или не се е случило.

Spring blossom, това за бабата не знам как да го тълкувам, може и наистина друго същество да се представя за нея, а може и тя да е била. Бабата символизира мъдрост и грижата за нас, с моята съм имала много силни сънища, след като почина идва няколко пъти в съня ми да се сбогува, преди да замине далеч. Палтото, ако е старо и окъсано, не е много хубаво, но ако е нещо шарено и свежо, като тези моделчета съставени от различни парчета и добре запазено не е непременно лошо. Какво усещане ти остави това палто в съня?

За магии и заклинания не се наемам да правя коментар, според мен, ако чувстваш, че е това, добре в такава ситуация може подейства молитва в църквата, направена лично на теб. Ако си вярваща. Има различни молитви, за различни неща, на мен са ми чели Василиева молитва, в период с много лоши мисли в главата ми и определено помогна, заедно с моите съзнателни мисли, че някои неща не зависят от мен, а каквото мога ще го правя добре и с добро към околните.

Иначе идвам да споделя, че изследванията ме изненадаха, имам някакви автоимунни антитела, които провокират болки в ставите, предстои ми консултация със специалист. Не е приятно но не е нещо фатално. Опитвам да не приемам нещата на сериозно, всичко се случва с причина и с всичко можем да се справим.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 10:54 от Amandine

Общи условия

Активация на акаунт