Да си разтълкуваме съня - 12

• 63 577
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 90
Интересна тема, благодаря Simple Smile Ноо момичета, не ме плашете! Аз сънувам често 1 сън, свързан с приготовления за сватбата ми. В съня си знам, че съм омъжена и че това ще ни бъде втората сватба на мен и съпруга ми. Избирам си даже различен тип булченска рокля, за да не прилича на първата ми рокля, да съм по-различна. И във всеки сън се случва едно и също - часът на сватбата наближава, а аз се оказвам без грим и прическа, винаги закъснявам за тях и съответно отивам без. Какво означава според вас, имате ли идея 🙄
Това и аз го сънувам 😌 по принцип да се видиш булка в съня си не е хубаво. Но аз го одавам на това защото на моята сватба бях бременна в 8 месец и не се чувствах  добре роклята ми беше леко отесняла и покрай сълзите останах без грим а да не ти разправям какъв вятър имаше октомври месец  следователно останах и без прическа булото ми падна и не приличах много на булка, разлях доста шанспанско на роклята ми и така пълен ужас като по филмите всичко се рошеше покрай мен 😁 и понякога ми се иска да спреднем още една сватба и да не допускам такива елементарни грешки 🤭

# 91
Здравейте, ако може някой да ми каже какво означава,  сънувах, че съм се качила на виенско колело.

# 92
Здравейте, ако може някой да ми каже какво означава,  сънувах, че съм се качила на виенско колело.
една идея е, че зацикляш някъде, или в нещо
Също е важно какви емоциии изпитваш докато се возиш, защо си там, по пронцип често ли се качваш на виенско колело...Ти сама можеш да си отговориш, ние не знаеме. Мисли.

@angel_star_
а ти в момента женена ли си, разведена ли си ?

# 93
Ivelina17 Забавна сватба е била Simple Smile Според мен затова сънуваш съня 🤣 Но колкото и човек да се старае всичко да мине перфектно, според мен на всяка сватба се случват и малки гафове. Но моят сън не мога да си го обясня. Иначе и аз съм чувала, че не е на хубаво 😐

# 94
Сънувах счупени (златни) пръстени на ръцете ми. Само халката беше цяла.

# 95
Сънувах, че някакво дете стои седнало на един хълм и казва следното: Мамо, мамо, аз те чакам, искам да дойда ама ти не ме викаш при теб.

Странното и, че преди съм сънувала дете, които ми казва: Аз чакам да дойда при теб..

Нямам деца. Някой сънувал ли е подобно нещо?

# 96
Здравейте, сънувах, че двата централни зъба на долната челюст са хлътнали навътре и се клатят, бяха потъмнели. Как може да се тълкува?

# 97
Здравейте и честит празник! Тази нощ сънувах ужасяващ сън и моля за помощ за тълкуването му! Бяхме на почивка с мъжът и детето ми на 2 годинки на море и като се разхождахме по един кей той скочи във водата, аз се хвърлих след него веднага и го извадих на секундата! Крещях за помощ, но всички само гледаха и никой не дойде! Водата беше кристално синя и топла без вълни, детето не потъна, но аз мислех, че няма да успея да изляза сама, защото уж не можех да плувам, но можех! Започнах да търся спасителите да се карам, защо не дойдоха да помогнат, но те дори не ми обърнаха внимание, а играеха като аниматори на една площадка с други деца! Не се примирих и започнах да пиша на управител писмо, колко са некадърни и как е щяло дасе удави и се събудих. Успях да напиша само, до управителя на комплекс Манастира! Това последното си го обяснявам, че ние бяхме наистина там това лято напочивка, но давенето на детето ме ужасява! Предната вечер пък сънувах как непознати мъже ме нападат на паркинг и аз започвам да хвърлям буркани с лютеница 😂по тях, нямах сили, но се защитавах. Пак виках за помощ, но никой не идваше, накрая сама успях да викна полиция и да ги оддържам да не ме наранят много! Моля някой да ми каже какво означава това🤔 плаши ме много!

# 98
имаш страхове, когато ги преодолееш, ще изчезнат тия сънища.
В съня ти съзнанието ти сякаш иска да те убеди ,че не е толкова страшно удавянето - водата е била тиха, топла, спокойна, детето не потъва, ти 'можеш' да плуваш, сама си го спасяваш, хората не са реагирали дори на тази случка
Във втория сън, пак сама се спасяваш. Идеята е, че като ти показва, че можеш, справяш се с тия неприятни случки и събития, ще престанеш да ги мислиш.
Можеш да поработиш и с психолог за страховете.

# 99
Моля ви помагайте сънувах кошмар 😳
Някакъв мъж искаше пари на мен и на моя приятелка ние не му додохме и той дойде и почна да ме проклина (за най-лошото даже не искам да го изричам) много ме хвана страх,ни докато говореше не можех хубаво да го чуя ,но го разбрах и веднага се събудих и се много уплаших.Пу пу

# 100
Някакъв мъж искаше пари на мен и на моя приятелка ние не му додохме и той дойде и почна да ме проклина (за най-лошото даже не искам да го изричам) много ме хвана страх,ни докато говореше не можех хубаво да го чуя ,но го разбрах и веднага се събудих и се много уплаших.Пу пу
Било е кошмар не всеки сън има някакво значение.Сънищата които имат цел да ти "кажат" нещо се усещат те не са просто обикновени сънища и кошмари!Нищо лично,но забелязвам,че прекалено много се вдълбавате в сънищата си.Така малко или много изкарвате вътрешните си страхове и ги материализирате в сънищата си.Имам предвид,че аз примерно ме е страх от дълбока и тъмна вода от високо също....много често това е моят кошмар.Страхът от загуба на дете също не е за подценяване той може би е най страшният.Нямате си представа колко пъти съм сънувала,че нещо се случва с някое от децата ми.Много често дори,че починалите ми родители ги взимат с тях и ги водят някъде...Това последното е по скоро проектирано желание баща ми и майка ми да познават внуците си...Имам предвид,че кошмара е кошмар който няма пророчески данни.А сънят,който е с такива данни се усеща той е като нещо нелогично за вас и събитията около вас,нещо което не сте си мислили,нещо което не сте видяла по телевизията.Не е проекция на вашият вътрешен свят,мечти,страхове и желания.
Моите поздрави и нямам за цел да ви обидя така мисля за сънищата аз.

# 101
Било е кошмар не всеки сън има някакво значение.Сънищата които имат цел да ти "кажат" нещо се усещат те не са просто обикновени сънища и кошмари!Нищо лично,но забелязвам,че прекалено много се вдълбавате в сънищата си.Така малко или много изкарвате вътрешните си страхове и ги материализирате в сънищата си.Имам предвид,че аз примерно ме е страх от дълбока и тъмна вода от високо също....много често това е моят кошмар.Страхът от загуба на дете също не е за подценяване той може би е най страшният.Нямате си представа колко пъти съм сънувала,че нещо се случва с някое от децата ми.Много често дори,че починалите ми родители ги взимат с тях и ги водят някъде...Това последното е по скоро проектирано желание баща ми и майка ми да познават внуците си...Имам предвид,че кошмара е кошмар който няма пророчески данни.А сънят,който е с такива данни се усеща той е като нещо нелогично за вас и събитията около вас,нещо което не сте си мислили,нещо което не сте видяла по телевизията.Не е проекция на вашият вътрешен свят,мечти,страхове и желания.

Не сте ме обидила,напротив успокоихте ме.. Благодаря дано сте права. И моите страхове са постоянно да не се случи нещо със семейството ми ,да не се случи нещо с мен и детето ми пу пу от смъртта най вече ..ужасно е

# 102

Не сте ме обидила,напротив успокоихте ме.. Благодаря дано сте права. И моите страхове са постоянно да не се случи нещо със семейството ми ,да не се случи нещо с мен и детето ми пу пу от смъртта най вече ..ужасно е
не си мисли такива неща, напротив, мисли си какви хубави неща искаш да се случат на децата ти, представяй си ги след 5, 10 години и т.н.

# 103

не си мисли такива неща, напротив, мисли си какви хубави неща искаш да се случат на децата ти, представяй си ги след 5, 10 години и т.н.

Благодаря ви момичета много сте мили.Обожавам детето си и ще се старая да бъда позитивна 🍀

# 104
Здравейте, ако може някой да ми разтълкува съня. От няколко дни все сънувам бившия си партньор, онзи ден сънувах, че е аз и той имаме една и съща рана на ръката, той почна да плаче и каза - още те обичам, още умирам да теб. Другият сън, който е от снощи, сънувам, че съм си вкъщи и се появяват две котки и едната котка знам, че е бившият ми приятел, ходеше по мен, мияукаше и ме прегръщаше. Омръзна ми да го сънувам и се чудя какво означават и как да спра да го сънувам. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт