Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 947
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 225
Опитах се да си разтълкувам снощи съня,но не успях...Сънувах,че една жена ми дава плик с чорапки бебешки много мънички.Сякаш ми трябваха за малката ми дъщеря,но те нямаше да и станат имаше и по големи,но пак малки за нея...вътре имаше и едни големи като за мен розови.

# 226
Когато те гледат без да говорят, зная че е добра поличба. Евентуално щом се е усмихвала също.

# 227
Здравейте,
преди две -три седмици сънувах сън в който бягам от нещо/мисля че беше страшен човек или нещо подобно/,бягах,плачех,но в крайна сметка успях да избягам/мисля ,че се крих в някакъв полицейски участък/не помня точно съня, но нещото изчезна,а аз  вдигнах ръце победоносно и извиках"Ураааа ,свободна съм".
Ще ми помогнете ли да го разгадая?Благодаря.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 14:34 от desi.a

# 228
  • в сърцата на децата <3
От поне два месеца сънувам починалия си баща много често. Това не се случва рядко по принцип, но сега винаги е с мама, а тя е жива. Вчера разбрахме, че има рецидив на болест, която смятахме за излекувана. Вечерта пак ги сънувах двамата... Помолих го да не ми я взима... Казах му, че няма да му я дам. Не знам какво точно питам... Може би дали някой е сънувал такова нещо и дали наистина означава това...

# 229
От поне два месеца сънувам починалия си баща много често. Това не се случва рядко по принцип, но сега винаги е с мама, а тя е жива. Вчера разбрахме, че има рецидив на болест, която смятахме за излекувана. Вечерта пак ги сънувах двамата... Помолих го да не ми я взима... Казах му, че няма да му я дам. Не знам какво точно питам... Може би дали някой е сънувал такова нещо и дали наистина означава това...

Надявам се съня ти да е плод на притеснения.
Пожелавам ти с майка ти всичко да е наред.
Дори и това, че от два месеца го сънуваш може просто да е подсъзнателни предположения и притеснения.
Разбира се аз не отричам и пророческите сънища.
Но дано при теб да е просто притеснения.

# 230
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, Елора ❤️
Не съм имала притеснения докато не излезе това на скенера, тя наближава заветната пета година ремисия и се бяхме поуспокоили...

А самият сън беше странен. Усещането когато съзнателно се намеся винаги е странно. Събудих се в съня си и сънят продължи все едно насън съм сънувала. Не знам дали разбираемо обяснявам. Това се случва почти винаги когато намеся съзнателни избори в съня.

# 231
Разбирам те. Такова нещо и на мен ми се е случвало.
Много е странно. Уж се събуждаш, но пак сънуваш.
Често са важни и усещанията от съня. Понякога знам, че са глупости. Друг път си знам, че не са и има нещо.
Аз не съм много суеверна.
Обаче съм фен на сънищата.
И преди време четох,че при лош сън трябва да се пусна още след ставане студената вода от чешмата и да се каже три пъти - така както водата тече, така да си отиде и лошото от съня ми от тази нощ.
Всеки път ми действа добре. То и на самата психика също.

# 232
  • Пловдив
Как мислите...какво ли може да значи да сънуваш починалия си дядо, да го погалиш, той да отвори очи и да протегне ръце, за да те прегърне и ти да ги хванеш и да го спреш?

# 233
Тази нощ и аз сънувах странен и ужасен сън...

Сънувам, че прозореца ми гледа към планина, пред планината има къщи, ясно си спомням една голяма, оранжева къща.   Случайно виждам, че военен самолет се разбива там, в планината. И излиза лек дим. Казвам на съпруга ми какво е станало, и се замислям за хората в къщата, дано са добре. В този момент явно горивото на самолета избухва, но става супер силна експлозия нагоре, като стълб. От къщата няма и следа, а по терасите на блока започват да хвърчат дървени отломки от мебели, недокоснати от огън. Терасата ни се напълни с такива отломки, а ние гледаме през прозореца... И се събудих.

Дали вещае нещо лошо този сън?

# 234
Тази нощ и аз сънувах странен и ужасен сън...

Сънувам, че прозореца ми гледа към планина, пред планината има къщи, ясно си спомням една голяма, оранжева къща.   Случайно виждам, че военен самолет се разбива там, в планината. И излиза лек дим. Казвам на съпруга ми какво е станало, и се замислям за хората в къщата, дано са добре. В този момент явно горивото на самолета избухва, но става супер силна експлозия нагоре, като стълб. От къщата няма и следа, а по терасите на блока започват да хвърчат дървени отломки от мебели, недокоснати от огън. Терасата ни се напълни с такива отломки, а ние гледаме през прозореца... И се събудих.

Дали вещае нещо лошо този сън?
Може би събития големи, новини, които може да не ти се отразят много.
Възможно е да ти се наложи да окажеш помощ на някого.

# 235
Аз преди години сънувах как голяма вълна се вдига толкова на високо, че чак стана тъмно. Но бях в родния ми град (а там няма море). Хората тичаха в паника да се спасят. После стана цунамито 2004. Отдавна беше, но помня. Дано твоя сън не вещае война или нещо подобно.

# 236
То всъщност самото начало на съня ( или да съм прескачала от сън в сън) е как мъжа ми и един познат седят на улицата и гледат към небето различни самолети, някои от които бяха много бързи, някои правеха странни маневри, някои на вид бяха странни... После вече съм в жилището и се разбива онзи самолет ( жилището не е мое, не ми е и познато, но действието със сигурност се развива в България, тъй като пък улицата на която говореха двамата е наша).

# 237
Аз преди години сънувах как голяма вълна се вдига толкова на високо, че чак стана тъмно. Но бях в родния ми град (а там няма море). Хората тичаха в паника да се спасят. После стана цунамито 2004. Отдавна беше, но помня. Дано твоя сън не вещае война или нещо подобно.
И аз така. Не помня вече, но два дни преди да го съобщят, сънувах голяма вълна. Подробности не помня.
А няколко дни преди Фукушима  пак имаше в съня голяма вълна, но и взрив без пламък и някаква жега и едно неприятно чувство. Други подробности не помня.
Събудих се и викам нещо ще става. И стана.
Сънищата са странно нещо. Не винаги успявам да си ги разтълкувам. Трябва да чакам събития.
Но преди година сънувах странен сън. Атомен взрив и край на света. Върнах се назад за да го спра, не успях. На третия път се отказах да се боря, но нямаше атомен взрив.
След месеци успях да го разтълкувам. Не касаше световни събития, а моя си живот.

# 238
баща и изпраща подкрепата си и съпричастността си  към проблема на майка ти. Все едно казва:"Знам" и  "С нея съм!", и може да и го кажеш.

Как мислите...какво ли може да значи да сънуваш починалия си дядо, да го погалиш, той да отвори очи и да протегне ръце, за да те прегърне и ти да ги хванеш и да го спреш?
значи, че за тебе действат границите между там и тук, а от др страна толкова обичаш дядо си. А от друга страна за душите няма граници. Ако се съгласиш, ще продължиш да сънуваш дядо си, но няма да се боиш от тези сънища.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 13:25 от Pepina_n3

# 239
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, Пепина!

Общи условия

Активация на акаунт