Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 922
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, баща ми почина преди 3 години ( на 27.01 станаха 3 години). Много ми е тежко и болно, все едно беше вчера. За това време почти не съм го сънувала, но снощи имах странен сън - баща ми дойде отнякъде и започна веднага да ми говори, че трябва да сменя някакви скоби навсякъде, където е хваната външната портичка на двора ( от поне 30 години няма къща на това място, а само обрасъл двор). Казах му да бъде спокоен и че ще се погрижа за това и след това видях, че се е изпотил и целия е мокър. Веднага започнах да го подсушавам, накарах го да се преоблече, прегърнах го и започнах да го галя по главата. Възможно ли е някой да ми помогне да разбера какво означава този сън? Благодаря ви

# 241
Здравейте,не знам дали това е правилното място за този въпрос,но…
Няма да изпадам в големи подробности за мен и моя бивш приятел.На кратко цялото това нещо между нас трае вече 5,6 г.,все имаме някакво взимане и даване,абе не можем да се пуснем,колкото и да опитваме.В момента точно нямаме никакъв контакт.Тази нощ сънувах,че стои сам в тъмна стая и аз го наблюдавах от страни,но той сякаш не виждаше,че съм там.Стоеше и се взираше в моя снимка на телефона.Някой има ли идея как се тълкува този сън?

# 242
  • София
Сънувах, че си режа ноктите с една голяма ножица (не помня как изглеждаха, нито дори на ръцете ли бяха).
Сънувах след това, че с моя позната слизаме към метрото, тя пада и си удря главата отзад, а аз почвам в чантата к да търся лекарство?!

# 243
Здравейте ,рядко сънувам ,ама онзи ден сънувах  странен  и цветен сън ,бях войник и се прибирам в поделението но  като герой ,офицери ми козируват ,одумват ме ," ето го млад сержант ( фамилията ми) " , всички ме гледат и усмихват ,един познат ми казва ела ще ти дам нещо ,минавам покрай една стая там момичета шушукат гледат ме и казват .той е ,той е ... , подминавам и отивам до един прозорец ниско до земята като от изба и чакам познатия да ми даде нещо ,викам ехо какво стана той чакай ,чакай ,изправям се и над мен от едно дърво една зелена змия съска и ме захапа за вратът ,заболя ме леко ,и един офицер дойде дръпна я и скъса на две и казва ,ми тя така си прави ,събудих се ама бях спокоен не изплашен ,моля ако някои може да го разтълкува .Благодаря Simple Smile

# 244
Дами,здравейте. Сънувах,че бягам и при събуждането краката страшно много ме боляха.(като мускулна болка от бягане)

# 245
Здравейте, дами.
Тази нощ сънувах кофти сън. Бях бременна, но в един момент осъзнавам, че съм забравила да родя ( 😁) и това го осъзнавам 2 седмици след термин. Отидох в болницата, а там пълно с родилки, чак по коридорите им слагаха леглата. Подготвиха ме за операция и докато гледах цялата суматоха, реших да питам лекарката дали с бебето всичко е наред, а тя само ми показа с ръце и ми каза, че бебето се е омотало в пъпната връв още в понеделник и е мъртво. Не се разчувствах много, само си казах, че е по моя вина и се събудих.

# 246
  • Пловдив
Май в темата не остана никой разчитащ/тълкуващ сънищата, нали?

# 247
Рядко се случва някой да разтълкува нещо.
Тази нощ пък сънувах, че ям сурово яйце. Счупвам го и изпивам суровото яйце.
Та се чудя какво значи?

# 248
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, дами.
Тази нощ сънувах кофти сън. Бях бременна, но в един момент осъзнавам, че съм забравила да родя ( 😁) и това го осъзнавам 2 седмици след термин. Отидох в болницата, а там пълно с родилки, чак по коридорите им слагаха леглата. Подготвиха ме за операция и докато гледах цялата суматоха, реших да питам лекарката дали с бебето всичко е наред, а тя само ми показа с ръце и ми каза, че бебето се е омотало в пъпната връв още в понеделник и е мъртво. Не се разчувствах много, само си казах, че е по моя вина и се събудих.
До колкото знам бременна означава тревоги, бреме. Та според мен сънят показва някакъв проблем, за който си забравила, но се е решил от самосебе си. Може би ще се сетиш за него със закъснение и тогава ще разбереш, че няма какво повече да се направи.

Рядко се случва някой да разтълкува нещо.
Тази нощ пък сънувах, че ям сурово яйце. Счупвам го и изпивам суровото яйце.
Та се чудя какво значи?
Кинтакис 😁 В смисъл ще идват, не ще харчиш. Възможно е да е свързано с изпълнение на проект, някакво творчество в широкия смисъл на думата. Яйцата в сънищата са талантите, които носят финанси.

П.п. според датата (т.е. ако е сънувано в нощта на 8-ми срещу 9-ти) сънят ще се сбъдне след 3 дни.

# 249
Ха, ще видим.
Иначе днес купих едно талонче и спечелих 10 лв.
Ама то нищо не са. Трябва с няколко нулички.
Иначе и тото пуснах, ама утре ще видим.

# 250
❤️snow_angel❤️, много Ви благодаря.
Бях се изплашила, защото четох, че не е на хубаво, очаквало ме измяна.

# 251
Здравейте! Снощи сънувах, че имам дете /момче/, искаше да му правя сандвичи, и ми казваше мамо искам при баба.
Имам 1 загуба, какво означава този сън. ☹️

# 252
Здравейте! Снощи сънувах, че имам дете /момче/, искаше да му правя сандвичи, и ми казваше мамо искам при баба.
Имам 1 загуба, какво означава този сън. ☹️

Рядко влизам в групата понеже избягвам да чета ,защото сънувам много кошмари ,но мисля  , че ако много желаете да имате дете и от загубата зареди това сънувате подобни неща.

# 253
От година и повече сънувам места,на които не съм била никога в реалността-болница,двор на болница,жилищна сграда,междублоково пространство и няколко улици.Тези места,същите,ги сънувам по няколко пъти в годината,често,едни и същи места,които не се променят.
Сънувам често числа(номер на апартамент,номер на улица,някой ми казва някаква дата и т.н.).Досега нищо от тях не е било "пророческо" и нищо не се е случвало на сънуваните дати.
Понякога сънувам разни бивши гаджета,съвсем нормално и обяснимо защо.Но само при един от тях,когато го сънувам,се вглеждам или в неговите пръсти на ръцете или в моите.Всеки път.Странно ми е.
Рядко сънувам покойния ми баща,с който бяхме безкрайно близки.В сънищата ми винаги е болен,или се чувства не добре,или има рана дребна някаква...Това ме натъжава много...
Ще се радвам,ако някой може да помогне да разбера значението на тези ми сънища.
За себе си установила,че сънувам ли да се прегръщам с някой,предваща ми скорошна раздяла с този човек.А говаря ли с някого по телефона-винаги се поскарваме с човека.

# 254
От година и повече сънувам места,на които не съм била никога в реалността-болница,двор на болница,жилищна сграда,междублоково пространство и няколко улици.Тези места,същите,ги сънувам по няколко пъти в годината,често,едни и същи места,които не се променят.
Сънувам често числа(номер на апартамент,номер на улица,някой ми казва някаква дата и т.н.).Досега нищо от тях не е било "пророческо" и нищо не се е случвало на сънуваните дати.
Понякога сънувам разни бивши гаджета,съвсем нормално и обяснимо защо.Но само при един от тях,когато го сънувам,се вглеждам или в неговите пръсти на ръцете или в моите.Всеки път.Странно ми е.
Рядко сънувам покойния ми баща,с който бяхме безкрайно близки.В сънищата ми винаги е болен,или се чувства не добре,или има рана дребна някаква...Това ме натъжава много...
Ще се радвам,ако някой може да помогне да разбера значението на тези ми сънища.
За себе си установила,че сънувам ли да се прегръщам с някой,предваща ми скорошна раздяла с този човек.А говаря ли с някого по телефона-винаги се поскарваме с човека.
Щом се повтарят сънищата и местата, най- вероятно след време да са реалност, може след години дори, но ще е нещо важно в живота- някаква промяна, може би. Много важно е, какво е усещането в съня.  Години преди да ми се  промени живота ( промяната наистина беше голяма), сънувах сънища на няколко пъти- тогава бяха абсурдни, но от сегашното положение са истина на 90 процента.

Общи условия

Активация на акаунт