Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 843
  • 1 114
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте отново съм аз ... онази вечер сънувах ,че циганин ме целува ,а тази ,че имам оцеляла коса отзад .. даже не помня дали не беше плешиво 😔 Не знам вече ме е много страх на всякъде пиша лоша болест ,а понякога дори смърт.

# 286
  • Бургас
Сънувах снощи, че родителите на някаква Мария ми звънят. Майка и́ говореше, но баща и́ също беше притеснен, заинтересован, и беше готов да говори с мен. Та майката на Мария ми каза нещо като "Ела у нас, трябва да дойдеш, за да си уточните отношенията с Мария".
Казах, че ама тя май не се интересува от мен. А майка и́ "Ела, трябва да си изясните отношенията. Мария сега я няма, но когато се прибере искаме да си в къщи. Тя държи на теб".
Изразих съмнение и бях неуверена, изненадана. И сънят свърши.
Моля, кажете ми какво означава! ❤️

# 287
Здравейте отново съм аз ... онази вечер сънувах ,че циганин ме целува ,а тази ,че имам оцеляла коса отзад .. даже не помня дали не беше плешиво 😔 Не знам вече ме е много страх на всякъде пиша лоша болест ,а понякога дори смърт.

Не се панирай излишно и не си представяй някакви филми, че от това по-може да се разболееш.
Иначе да. Оредяваща коса са някакви проблеми.
Циганин  също.
Установила съм го по моите сънища.
Ей ма на, жива съм обаче.

# 288
Благодаря ти Елора по-спокойна съм 🌹

# 289
Здравейте, болни сме от Ковид и така се случи, че майка ми ни е на гости и много се притеснявам да не я заразим- има и бустерна доза, но все пак много се тревожа.
Сутринта сънувах кошмар и след това ми се сви сърцето още повече. Сънувах, че водя бременна жена през пътека на гробища (поне от едната страна беше такова) и виждам около единфенер на един от гробовете оси. Започнах да се опитвам да ги прогоня, за да не ни ужилят и се сетих, че трябва да запаля фенера, за да изчезнат. Запалих фенера, но падна и надгробната плоча или колона беше- не си спомянм точно. Изплаших се и извиках приятелка по име, която не знам как се беше озовала там да отиде да види какво е станало и се събудих Sad
Не мога да тълкувам сънища и обикновено не се впечатлявам от тях. Но сега предвид ситуацията потърсих значение на съня и много, много се притесних Sad

# 290
Сънувах, че една сутрин отивайки на работа, по пътя срещам колеги, които изнасят оттам едри парчета счупени стъкла  - няколко работници ги пренасяха на ръце - от витрина на магазин, или офис примерно/ така мога да ги опиша визуално/, май бяха трима човека, или повече, а ние там нямаме такива едри стъкла, не сме такъв обект, те ги изнасяха, в посока навън от работното ни място с ръкавици работни, а аз отивах в посока към него. Стреснах се и се събудих. Какво може да значи?

# 291
Здравейте сънувах ,че малкия има 1 развален зъб ,имаше много малка черна точка на горен кътник.Какво може да значи?

# 292
Някакви дребни ядове.
А от предишния сън случи ли се нещо свързано със съня?

Аз пък тази нощ сънувах куче да пикае. Не че го видях, ама на земята имаше локвичка и кучето видях.
Пише в дебелата книга, че съм щяла по-хитър начин да постигна някакви цели. Де да знам. Ще видим.

# 293
Някакви дребни ядове.

Аз пък тази нощ сънувах куче да пикае. Не че го видях, ама на земята имаше локвичка и кучето видях.
Пише в дебелата книга, че съм щяла по-хитър начин да постигна някакви цели. Де да знам. Ще видим.

От предишния сън нищо не се е случило за сега и пу пу дано не ,а от този има още ,но не смятах да казвам
Сънувах ,че баща ми пада от много висока сграда и умира аз започвам много да плача и отивам при мама там виждам и тате ,започвам да го прегръщам и силно да плача ,но без сълзи и мама ми казва ,че тате е паднал без да иска бил е несменяем и се е спасил (баща ми е жив) много странен сън.
Дано при теб Елора Да да само хубави неща.

# 294
Аз пак сънувах, че пада самолет или бомба от самолет. Този път съм хем на плаж ама нещо става и всички започваме да бягаме, хем в следващия момент съм в някакъв голям град с небостъргачи и пада бомбата/самолета и разрушава една сграда. След секунди започват да падат и другите сгради, а аз първо съм в съседна непокътната сграда, а в следващия момент аз и още някаква жена сме се скрили под някакъв бетон на нивото на земята.. и се събудих. Подозирам, че е вследствие от войната, която се води в момента, ама и в края на Януари имах сън със падащ самолет (даже го разказвах пак тук)... Взеха да ми омръзват тези самолети, преди това не съм сънувала подобни неща.

# 295
май много телевизия гледате

# 296
Аз пак сънувах, че пада самолет или бомба от самолет. Този път съм хем на плаж ама нещо става и всички започваме да бягаме, хем в следващия момент съм в някакъв голям град с небостъргачи и пада бомбата/самолета и разрушава една сграда. След секунди започват да падат и другите сгради, а аз първо съм в съседна непокътната сграда, а в следващия момент аз и още някаква жена сме се скрили под някакъв бетон на нивото на земята.. и се събудих. Подозирам, че е вследствие от войната, която се води в момента, ама и в края на Януари имах сън със падащ самолет (даже го разказвах пак тук)... Взеха да ми омръзват тези самолети, преди това не съм сънувала подобни неща.

Това е зареди войната

# 297
Скрит текст:
Някакви дребни ядове.

От предишния сън нищо не се е случило за сега и пу пу дано не ,а от този има още ,но не смятах да казвам
Сънувах ,че баща ми пада от много висока сграда и умира аз започвам много да плача и отивам при мама там виждам и тате ,започвам да го прегръщам и силно да плача ,но без сълзи и мама ми казва ,че тате е паднал без да иска бил е несменяем и се е спасил (баща ми е жив) много странен сън.
Дано при теб Елора Да да само хубави неща.
Плач насън си е хубаво.

# 298
Здравейте!
При мен е малко объркано.
Не знам дали баща ми е жив, в чужда държава е. Пълна каша. Двете с майка ми редовно сънуваме сънища, че той се прибира, заключваме вратата, за да остане с нас и да го скрием от лошите и в следващия момент пак изчезва. Събуждам се смазана. Много ме тормозят тези сънища... Защо пак изчезва?

# 299
Здравейте и от мен!Аз много често сънувам море-бурно,спокойно,мътно и.т.н.Също така напоследък сънувам бебета,но не мога да разбера мое или се грижа за някое чуждо?Може би защото много ми се иска и някак подсъзнателно се случва!

Общи условия

Активация на акаунт