Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 866
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 495
Оф, гадно е. Не знам какво значи това.

# 496
  • в сърцата на децата <3
Нарушаване на личните граници. Някой ще накърни дълбоко репутацията ти по незначителен повод. Избягвай всякакви възможни конфликти и неприятни хора. Сънят ще се сбъдне до 10 дни.

# 497
Благодаря за тълкуването! И аз така го усещам, ще пиша, ако се случи нещо.

# 498
Моля за тълкуване сънувах как с някаква жена си говорим и тя ми казва ,че ще умра след около 1 год😳

# 499
  • Бургас
Не ми излиза от ума един сън от преди две нощи. Сънувах три огромни жаби, които ме гледаха и ми казваха "Бааа", "Бааа". Имах чувството, че искаха нещо да ми кажат. И ме гледаха сякаш тъгуват, че не могат да ми го кажат. Умни, тъжни, тъмнозелени, големи жаби. По едно време едната ме ухапа по ръката, но не ме заболя.

# 500
Моля за тълкуване сънувах как с някаква жена си говорим и тя ми казва ,че ще умра след около 1 год😳

Ха, значи няма да умреш Joy

Оф, и аз имам някакви тъпи съница в последно време. Тегля им една майна.
Миналата нощ сънувах, някаква много възрастна болна жена. После сякаш се озовах на погребение, ама не знаех кой е умрял и прегръщах някакви роднини, че и плаках.

Жабите не ги считам за добър символ. Но има много тълкувания за жаби и зависи много от подробностите.

# 501
Елора Това ли е тълкуването да не се притеснявам?!

Щом си плакаха е хубаво
Офф не знам какво става да спират тея кошмари

# 502
Елора Аз сънувах че бягам от плъх 😂....

# 503
Елора Това ли е тълкуването да не се притеснявам?!

Щом си плакаха е хубаво
Офф не знам какво става да спират тея кошмари

Ами не знам дали е тълкуване. Просто го обърнах наобратно. Аз така правя с лошите сънища.
Абе мисля, че пак от някакви притеснения ти е това.

Ами плахах малко, ама имаше и някакво момиченце дето се смееше и ми говореше странни неща и това не ми хареса.

Минзухар, плъхове и мишки също не са добър символ.
Щом си бягала, значи може да се отървеш от някакви неприятности. Или да имаш неприятности и да отминат.
Така си мисля.

# 504
Милата хепи мом… из целия форум те виждам все за тези сънища, да не би да ти е самотно? Имаш ли си дружки връстнички или само детенце… то си има нужда и ти внимание да получиш… понеже и аз като ми стане търсене, имам навика да обръщам форума… и с тези все умрели сънища… убедена съм твърдо, че изобщо не значат страшните неща, които си мислиш! не знам дали е същото, но аз имах един период като по-малка де, в който много сама се чувствах, тогава заживях сама, и се усещах все едно съм умряла вече и невидима, никой не се сещаше тогава за мен… или това беше неуместно споделяне от моя страна 🫢

Аз пък снощи сънувах, че гледам лампата в хола се клати от земетресение, стреснах се, и видях в коридора на стаята една бяла топка от светлина във въздуха, и се събудих. Това на фона на един разговор по телефона, един познат се канеше да ми каже, че отношенията ни го правели щастливи, но аз понеже в реалния живот не искам да имам нищо общо с него, се появи сцената със земетресението…

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 23:15 от Анонимен

# 505
Милата хепи мом… из целия форум те виждам все за тези сънища, да не би да ти е самотно? Имаш ли си дружки връстнички или само детенце… то си има нужда и ти внимание да получиш… понеже и аз като ми стане търсене, имам навика да обръщам форума… и с тези все умрели сънища… убедена съм твърдо, че изобщо не значат страшните неща, които си мислиш! не знам дали е същото, но аз имах един период като по-малка де, в който много сама се чувствах, тогава заживях сама, и се усещах все едно съм умряла вече и невидима, никой не се сещаше тогава за мен… или това беше неуместно споделяне от моя страна 🫢

Аз пък снощи сънувах, че гледам лампата в хола се клати от земетресение, стреснах се, и видях в коридора на стаята една бяла топка от светлина във въздуха, и се събудих. Това на фона на един разговор по телефона, един познат се канеше да ми каже, че отношенията ни го правели щастливи, но аз понеже в реалния живот не искам да имам нищо общо с него, се появи сцената със земетресението…

Какво да ти кажа тези сънища ме побъркват и всячески се опитвам да ги разкарам.
Не съм сама имам мъж ,детенце и прекрасни родители ,но явно нещо при мен хлопа 😔💁‍♀️

# 506
Здравейте, хора! Искам да споделя относно последният ми сън, че нищо лошо не се случи, че дори съм на път да намеря нова по-добра работа. Но снощи сънувах как една позната ми идва на гости и ми дава в една чанта три зелено-жълти ябълки. Какво може да значи?

# 507

не става ясно кое е сън  и кое е след събужането. "Приятел се канеше да ми каже", значи не ти е казал.

# 508
Pepina за моя сън какво мислиш?

# 509
Pepina за моя сън какво мислиш?
за сънят, че жена ти казала, че след 1 г ще умреш ли?
спред мен, че това, с което се занимаваш и заема най-много мислите ти в последно време, ние не знаем какво е, само ти си знаеш,  ( било то работа, гадже, начинание, всичко може да е) ще бъде някак временно, няма да се увенчае с успех. Подобно на умирането, което хората възприемат като край.

Общи условия

Активация на акаунт