Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 880
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 750
Какво означава да сънуваш положителен тест за бременност ( изключвам на психическа основа да е, защото не мислим за бебе- имаме 2 момичета)? Видях го (тестът), казах на ММ и бяхме щастливи. После знам, че имах бебе момченце и си мислех, че един вид съм изпълнина дълга си- да имам и момче.
С бебето след това се намирахме на някаква поляна, където ни преследваха и убиваха, но аз бях спокойна, защото вътрешно знаех, че ще се измъкнем невредими с бебето.

# 751
Здравейте сънувах змия, идваше към мен. Не ме ухапа, беше в черупка като охлюв. В съня ми имаше жена с детенце голямо, която каза че това дете го е чакала с години. Като се събудих ме по биха тръпки заради змията, аз по принцип не ги харесвам като  животни.

# 752
Здравейте сънувах змия, идваше към мен. Не ме ухапа, беше в черупка като охлюв. В съня ми имаше жена с детенце голямо, която каза че това дете го е чакала с години. Като се събудих ме по биха тръпки заради змията, аз по принцип не ги харесвам като  животни.
При мен поне беше така, преди да разбера, че съм бременна сънувах само змии. Понякога идваха към мен и се галеха в краката ми, понякога просто ги виждах в съня си и аз много се плашех.

# 753
Баща ми е починал преди почти 20г.Първо сънувах починалия си дядо и баба ми(тя е жива)че са в някаква къща и съм на гости у тях с децата.
След това сънувах че роднини сме се събрали и гледаме на диск някакво тържество и ми казват роднините "Виж,виж го бащати как води хорото"
В съня си знаех че отдавна е мъртъв, но така и не успях да го видя как води хорото.
После се видях себе си на този запис но не се веселях с другите а си свалях празничната рокля
Някой ако може да го разтълкува ще съм благодарна

# 754
Рядко обръщам внимание на сънища, обичайно бързо ги забравям. Но миналата неделя сънувах нещо толкова емоционално , че още ми е тежко и мъчно. Сънувах, че на едно място сме аз, бившия ми приятел и новото му гадже. Тогава той ме хвана и ме прегърна адски силно, почувствах се все едно отново съм си у дома, все едно между нас нищо не се е случило и отново се обичаме. Вътрешно обаче знаех, че аз си тръгвам и това е прегръдка за сбогом, все  едно окончателно си казахме чао, това беше. В същото време там седеше и мъж с когото в момента излизам с цвете в ръка, едно жълто лале и чакаше да отида при него, а усещането беше че все едно ще прескоча нещо. Събудих се с рев и още ми е много тежко на душата, буквално изпаднах в депресивен епзод.

# 755
Преди да разкажа съня си от снощи,ще дам малко обща информация.На предишната ми работа - бях куриер,един от клиентите ни беше лаборатория за тест и проверка на вода.Познавах всички работещи там,няколко пъти сме се джафкали,но нищо сериозно - най-вече когато прекаляваха с пратките,защото изпращаха доста тежки неща понякога.
Та значи сънувам,че поливам цветята пред лабораторията - преди да влезеш вътре имаше стълби,малка площадка и тогава вратата.На площадката бяха наредени много саксийки с най-различни цветя - имаше кактусче,едно цвете в тъмнолилав цвят,едно цвете с люляков цвят и много зеленина.И стоя аз с един жълт маркуч и поливам.Времето беше топло,слънчево.В следващия момент се виждам как ходя по улицата,държа маркуча и поливам де що има зеленина,корени на дървета.Километри вървях и поливах.Странното беше,че съня ми се развиваше в два града - лабораторията е в града,в който живея сега,а ходих по улицата в града,в който съм роден,но не живея вече там.После се видях на задния вход на лабораторията/в действителност сградата няма заден вход и мазе/,влязох в нещо като полуприземен етаж,ама беше разбито без прозорци и врати,пред мен желязна врата с решетки,заключена с катинар,а аз стоя там и водата си тече ли тече.Помислих си,че всичко ще се наводни.Появи се един от работещите там/той е точен човек и винаги сме се разбирали с него/,който се опитваше да отключи катинара.Имаше и други хора,но ги виждах като силуети,без да мога да ги разпозная.Маркучът беше изчезнал,а от джоба си извадих едно парче жълта гума/маркуч?/ 1,5-2 м/предполагам,че беше толкова,защото беше нагънато/,което падна на пода.И оттам - нататък не помня.
Четох в съновника,ама там пише отделни неща,а на мен ми се иска да навържа цялостната картина.

# 756
Пипинка, това, което аз си помислих от твоя сън, е че не знаеш дали ще/как да намериш същото ниво на блиьост с нов човек, което си имала с бившия. Даваш си сметка, че това тепърва предстои с новия. Сяксш си припомняш "пътя до дома", който ди намерила заедно с бившия, за да се подготвиш да извървиш пак този маршрут с нов човек. С всичките нюанси на това "пътуване" - носталгията по вече веднъж намерения дом и осъзнаването, че тепърва предстои да поемеш на път с друг човек, усилията, които евентуално ще трябва да се положат; може би един страх, че ако се задълбочат отношенията с новия човек и го допуснеш истински, поемаш риска да изживееш отново евентуална раздяла. И така нататък. На мен сънвт ми изглежда като нещо такова - припомняне, репетиция, подготовка. А не нещо предсказателно. Изглежда като много преломен момент в емоционалния ти живот. Дай си време и се движи с твое трмпо.

Балканкарс... с този маркуч... заден вход... издишал маркуч в джоба... 🫠🙃 помисли за хора и асоциации в настоящия и родния град, и от работа, но за себе си, не го разказвай Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 757
balkankar, на прима виста, поливането на цветята е желание за събуждане/подпомагане на нещо добро  (идеи, мисли, хора добродетели), които имат нужда от грижа, за да разцъфнат и да живеят.
Наводненото подземие ме навежда на мисълта,ч е в тази лаборатотия има мътилка, за която не се знае или е покривана, ще излезе на яве. Ти и човека работещ там ще имате желание някак да оправите ситуацията, но  сякаш не зависи от вас, заключено е, нямате с какво реално да повлияете на ситуацията...

pipinka98 прегръдката е класически сън за някакъв вид предателство или раздяла, така че  не го мисли бившия, той е поел вече по своя път. А теб те чака новото, с цвете в ръка -  от двамата зависи как ще се развие в бъдеще новата връзка, видях различни тълкувания за жълтото лале- от нвеинна и чиста любов до измама, но някак от разказа то оставам по-скоро с усещане за добра развръзка, просто трябва да направиш скока от старото към новото, а това често не е лесно.

Аз пък се включвам в темата с един сън от тази сутрин, който на събуждане се чудех първо реалност ли е, после се питах сън ли беше или просто си фантазирах в будно състояние. Исках да го продължа и да не свършва,представях си следващите моменти.

Имам много близък сантиментално човек, чувствам го близък, много - като учител, като помощник и закрилник ми е. Хората около мен не ме разбират, но той да. Не ми е гадже, всичко това е само усещане за него, някаква духовна връзка, реално имаме много малко контакти и са по-скоро изключение. Търсила съм го за разговор и съвет съвсем открито, но много често директно ги е отказвал в реалността, по-скоро ми е далечен и недостижим, но едновременно с това много силно присъстващ. Много пъти ми е помагал и ме е пазил, когато всичко и всички са били срещу мен. Просто знам, че е там някъде и без думи знае кога да вземе нещата в свои ръце и да преобърне ситуациите. Стои зад мен безусловно. С присъствието си винаги ме тласка да съм по-доброто аз, да покажа най-хубавото, което имам. Сънувала съм го доста пъти, често преди да изиграе някаква важна роля в някое събитие... В последната година и половина съм го виждала само веднъж, и не знам кога пак ще се случи, но от него зависи дали ще продължа да правя това което правя в бъдещето (щастлива съм да се занимавам с нещо, което много обичам)  и постоянно мисля дали ще запази доверието към мен.

Сънят беше някъде в чужбина, на север. Знаех, че познати и колеги отиват в този град, знаех мястото, хотела. Просто взех полет и заминах там, на същото място, познатите вече бяха пристигнали, присъединих се, в хотела, просто така, без покана. Имаше бутилка вино - сякаш изпих 2/3 от виното в тази буилка Flushed и стана време да си лягам. Май трябваше да деля легло с колега...
Тогава дойде той, последен, с късен полет, разпитваше за проблемите по време на пътуването  (другите имаха престой, прекачавния на самолетите, дълго чакане и проблеми, това се обсъждаше целия ден). Казах, че съм пътувала сама, с друг, директен полет и не знам нищо за другите. Поиска да си сипе вино, а оставаше малко - една или половин чашка само, нали го бях изпила Stuck Out Tongue Closed Eyes
В следващия момент колегата, с когото трябваше да деля легло просто изчезна и в другия край на леглото, в ъгъла, спазващ прилична дистанция се настани той. Сърцето ми заби от вълнение завих се в очакване, приближих леко,  той също се беше приближил към мен, видях лицето му и засиях в усмивка... Той ми подаде ръка и хвана моята. Еххх... събудих се и започнах да осъзнавам, че той е далече, но все така близо в съзнанието ми.

Тълкувам го положително - все същата невидима подкрепа(от която така имам нужда), а може би ще стане по-явна, не знам.  Това, че моят полет беше директен и безпроблемен, а другите с изчаквания и престой ме кара да мисля за бъдещи успехи. Подадената ръка... Подкрепа и единство... Този човек е вдъхновение...
Вино за първи път пия насън, но до колкото прочетох, означава придобивки и веселие.

Дайте вашата интерпретация, аз съм още в облаците, не спирам да мисля, сякаш съм била до него, толкова силно изживяване беше този сън Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 16:29 от Amandine

# 758
Сънувах, че гледам срещу някаква зейнала човешка уста - с изплезен език, отворена, и много криви зъби, направо стеснено небцето от зъби, и се чува един периодичен гърлен крясък… Онзи ден един от чуждестранните ми колеги си показа истинския цвят, и се изхили малко зловещо в реплика на шефа ми. Той има такива много криви зъби и смачкана муцуна, направо на вампир прилича, като се ухили. Имам усещане, че сънят ми подсказва, че той нещо се опитва да ме злепоставя, вие как мислите? Реално в момента много се мътят водите на работа…

Може и да мъти водата.
Но може просто да ти е направило грозно впечатление зловещото му изхилване и + грозната муцуна го сънуваш.
Все пак си внимавай.
С времето всичко излиза на светло. Баш този колега. Последствията вече са факт. А преди десетина дни пак го сънувах - този път беше ясно, че е той - возихме се в градския транспорт, а когато автобусът пристигна на спирката до вкъщи, слязох, а той продължи. Помислих си - че той ме оставя и продължава. Като се събудих, си мислих - все едно повече няма да работя с него. Онзи ден точно това ми каза шефа. И след този неочакван разговор напаснах парченца от пъзела, че този колега никак не е бил ласкателен в оценката си за моята работа, че даже две срещи с мен и шефа не уважи. Мсй правилно съм усетила значението на съня...

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 07:43 от Анонимен

# 759
Здравейте, искам да разкажа за днешния ми сън, който половината вече го забравих😂. Намирах се в някаква бяла стара къща която беше насред нищото имаше само нива около къщата, нито дървета, абсолютно нищо. Бях аз един мъж и дъщеря му, бях им на гости, по едно време мъжа каза, че ще излиза с дъщеря му на разходка а дъщеря му се превърна в змия в къщата е си седеша така на дивана под формата на змия. След това излезнаха и двамата и тя вече приличаше на човек,обаче пак пълзеше със събрани ръце и крака, бащата почна да й се кара за нещо и я изнасили отвън( аз през това време гледам от прозореца на къщата) след това си дойдоха обратно и аз го попитах какво правехте, но не ме лъжи и той ми каза : Защо, чу ли ни? И аз му отвърнах: Не, видях ви ! И се събудих

# 760
Зад този сън седят много истории от твоя конкретен живот, които нито форумци, нито съновници могат да отгатнат според мен.

# 761
Здравейте, какво означава да си облечена в булчинска рокля и като цяло да правиш сватба в съня си.

# 762
Зад този сън седят много истории от твоя конкретен живот, които нито форумци, нито съновници могат да отгатнат според мен.
Ами не познавам хора,които са били изнасилвани нито пък аз съм била, беше много странно просто

# 763
Снощи на два пъти сънувах майка ми (починала е). Почти никога нищо не сънувам, още повече пък нея, а сънищата са странни, затова ще ги разкажа, да видим дали изобщо означават нещо.
Първият сън тя ми показваше как се чистят ла***. Стая някаква беше пълна с тях.
Вторият сън, някаква стая пак, сънувах я, гола до кръста, че пали свещ. Исках нещо да ѝ кажа, но не можах, тя съсредоточено я палеше тая свещ, а в стаята имаше други жени, които нещо говореха, имаха и храна видях.
Някой с идеи как да тълкувам това?

# 764
Elizabeth аз бих си позволила да разтълкувам сънят ти. Но все пак това си е моето мнение...
Според мен твоята майка иска да те пред опреди да те предпази от нещо, което би те злепоставило в реални живот. Би изпитвала срам от някоя твоя постъпка. Моя съвет към теб да е внимаваш в близките дни с изказвания и действия. Може би някакви жени не ти мислят доброто и искат да те "прецакат".

Общи условия

Активация на акаунт