Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 794
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 870
По-скоро за символи трябва да се рови, когато човек иска да си разтълкува съня и то регионално културни (примерно за нашия регион не са в сила ислямските или азиатските).
Животни всякакви, растения, действия (изкачване, цъфтеж и тн.) се следят.
И не се обръща много внимание на класическите - падане от високо, голота, паднал зъб, апокалипсис, изпуснат влак и тн., те са реактивни, отражение на реалността, на реакцията на подсъзнанието.

Аз винаги слушам да чуя има ли значим символ, тук на няколко пъти имаше много интересни, жалко че хората не разбират, че е важно да следят след интересен сън какво се е случило в реалността. Такива сме си, tunnel vision people, интересно ни е за ден-два, следим само за нещата, които очакваме и пропускаме да направим връзката между сън и реалност.

# 871
Тази нощ сънувах че умирам. Бях в мазе и имаше експлозиви. Някакви кръгли дискове. Ама доста на брой. Имаше полиция отвън, но не искаха да ни изкарват. Бяхме аз и майка ми вътре. Сякаш бях обвинена аз в нещо и се чудеха дали да ме изкарват или не. Плачех. Мисля, че майка ми изкараха.Аз се молех да я изкарат поне нея, като не искат мен.  И по едно време умрях. Видях светлина и се събудих. После сякаш пак се върнах в този сън да го повторя и чаках взрива.
Лошо ли е това?

# 872
Може би сте видяла предишен или бъдещ живот

# 873
Здравейте, за първи път коментирам в тази тема, защото истината е, че хал хабер си нямам от тълкуване на сънища.

Все пак, като четях коментара Ви и ми се струва, че 1) или имате гузна съвест за нещо, независимо какво, може да е дори за нещо дребно, и вътрешно очаквате, че ще бъдете наказана за това, или 2) изпитвате несигурност (генерално или по някакъв конкретен повод) и екплозивите (по описанието ми напомнят мини) символизират евентуалните препятствия, които биха изникнали пред Вас, като сте лишена от сигурността, която носи майката и Ви е отказана защита и помощ от компетентните да я предоставят.

Аз лично, още от ученическите си години - 15-20 години, та и повече, сънувам различни сънища, в които съм с ампутиран крайник (крак най-често). В главата си съм решила, че изпитвам несигурност. Все едно ми липсва нещо, което останалите имат и тази липса ме прави непълноценна. Нямам идея дали има резон в това тълкуване, но сама за себе си съм приела тези сънища за такъв знак.

Тази нощ сънувах че умирам. Бях в мазе и имаше експлозиви. Някакви кръгли дискове. Ама доста на брой. Имаше полиция отвън, но не искаха да ни изкарват. Бяхме аз и майка ми вътре. Сякаш бях обвинена аз в нещо и се чудеха дали да ме изкарват или не. Плачех. Мисля, че майка ми изкараха.Аз се молех да я изкарат поне нея, като не искат мен.  И по едно време умрях. Видях светлина и се събудих. После сякаш пак се върнах в този сън да го повторя и чаках взрива.
Лошо ли е това?

# 874
Сънувах няколко кратки сънища. В единия си говорих с някого, не помня точно, единствено, че май беше някаква жена на средна възраст. Тя ми каза, че е време вече да ходим към гарата, и тръгнахме по едни бели циментови стълбища нагоре, с много стъпала, без парапет, без никаква гледка нагоре и настрани какво има. Преди това имам смътни спомени, че се мотах "в подножието" на тази гара между някакви заведения, май търсих да си купя вода. Снощи пък сънувах, че се качвам на някакъв влак с много хора. Бяхме изправени като в метрото, но май бяхме облечени по бански или други спортни или туристически дрехи. Влакът се виеше по някакви мостове високо между планински върхове, сред природата. Аз през цялото време гледах през прозореца ту напред, ту назад, да огледам всички вагони, дали някъде има пожар, защото ми се струваше, че от някъде се усеща много силна топлина, и това го конентирахме с някой във влака. Но не видяхме пожар. Накрая пристигнахме на някакъв голям басейн и влязохме да се къпем, нещо май коментирахме за хората, че всеки да си гледал живота/кефа както намери за добре, ама не съм много сигурна, избледня ми.

Някъде между тях имах друг сън, че таман излизам от някаква много голяма пещера или подземна зала, но трябваше да се върна за нещо съвсем на изхода, и си казах, сега вече мога да оставя портата отворена зад мен, но в момента, в който се върнах, имаше едни двама души, не ги припознавам с реални хора, и единият се затича към портата да избяга, и аз се запънах да не му позволя да избяга през портата, която аз съм отворила, заобикаляйки ме; обаче това ми скрои лош номер, защото видях някаква нова заключена дървена врата в каменната стена на залата, и си помислих, че ако този сега реши да се засили пък към тази нова врата, ще трябва отново да се връщам в подземията да го диря, а таман бях намерила изход на светло. Някак трябваше да съм ги "хванала" тия двамата там

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 09:23 от Анонимен

# 875
Гледала сте някой филм Simple Smile

# 876
Я поне ми кажете на кой филм ми приличат сънищата да си го пусна, че аз филми не гледам и от 15 години нямам телевизия.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 05:13 от Анонимен

# 877
Не съм го казала като заяждане. На мен често ми се случва да гледам нещо и после да сънувам странни неща. Но не всеки странен сън цели да покаже нещо, а е просто игра на мозъка от събития през деня

# 878
Сънувах много змии като край река Или по улица едни бели - като гигантски червеи и с детето вървяхме или бягахме и ги прескачахме, бяха изключително много но не се движеха. Малко като игра, беше ме страх ако настъпим някоя да не не ухапе но май нищо не се случи. Беше ми не приятно но някак заради детето се стараех да не ме е страх.

# 879
Не го възприех като заяждане. Всъщност аз виждам доста връзка с едни теми в моя живот, по които отдавна работя. Нищо че на пръв поглед гара и подземна галерия нямат нищо общо. Беше ми интересно да видя други хора какви асоциации биха имали. Може би малко разочарование прозораше в тона ми, защото аз доста сънища споделих, и никой не сподели какво му хрумва, а за други имаше отговори, както и аз съм отговаряла. 🤗

Последният сън ми прилича на излишни притеснения - уж змии, а то червеи, при това нищо не могат да ви направят.

# 880
  • София
Spring Blossom, кратките и многобройни сънища обикновено са свързани с някакви шумове, миризми, светлини по време на сън. При толкова много,  разнообразни и насечени сънища, като споделените от вас, е възможно да има обща нишка, но никой външен няма да може да я проследи. Поне моето усещане е такова.

# 881
Здравейте! Сънувах жена, която познавам бегло, беше ми написала съобщение, в което се ядосва за мое действие (реално действие)? Сънувах го 23 срещу 24 този месец, ако е от значение.

На 24 през деня също сънувах нещо, но забравих какво. Благодаря предварително!

# 882
Здравейте, много странна нощ изкарах. Първо сънувах, че съм с детето вкъщи и ръцете ми започнаха да се издигат сами и цялото ми тяло се издигна от земята, не успявах да се овладея, усещах страх, че ще излетя в небето. Като погледнах надолу видях демон и, че някъде имаше оставена магия и трябва да я намеря... Стреснах се и се събудих и осъзнах, че съм заспала с вдигнати ръце, които бяха много изтръпнали вече, на това отдавам съня, но все пак.
После сънувах, че мм ми е дал пари да си купя часовник за подарък и дълго избирах и се чудих каква марка да е... Бях в мол и обикалях и накрая реших да си взема със златиста каишка и някакви обеци, които да му подхождат, но пък на сън бях много радостна от това, че се глезкам🙂 според вас означават ли нещо тези сънища, понеже са в двете крайности?

# 883
Аз бих обърнала внимание на първия сън, особено ако не съм обсъждала в близките 6 месеца теми, като магии

# 884
  • София
За мен часовникът не е много добър символ - отмерва времето. Но това си е за мен. Щом сте била щастлива в съня си, много е вероятно да е нещо наистина хубаво за вас.

Общи условия

Активация на акаунт