Започни деня хрупкаво с TEDI. Задай въпрос на специалист по хранене!

• 15 848
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Къмпинг на палатки! Децата се забавляват страхотно!

# 286
  • Пловдив
Сега ще я уча да играе федербал. Видя едни деца как играят и само за федербал ми говори. Ще го съчетаем с близка разходка до Родопите и на въздух да тренираме

# 287
  • русе
Игри навън сред природата, разходки, басейн на вилата и други приятни забавления

# 288
Ние също ходим на палатки, както и при възможност обикаляме места с повече природа...

# 289
Плануваме ходене в планината с дълги разходки из природата, които са любими на цялото семейство, но най-много на детето и двете ни кучета. Също така със сигурност ще посетим зоопаркове и ще отидем на цирк. През останалото време ни очакват много игри в двора и ходене на плаж, тъй като сме в морски град.

# 290
  • in Wonderland
На  плаж  , на море , на планина. При баба и дядо, на двора и в градинат❣️

# 291
  • Пловдив
Пак съм аз Simple Smile
Този път се включвам в дискусията в момента - обожаваме, да "откриваме" нови места семейно Simple Smile Обожаваме планината и гледаме поне веднъж месечно да отиваме на място, което не сме посещавали.
За целта, раниците са много необходими и понеже дъщеря ми взе спечелената такава от предната игра на TEDI, сина ми беше този, който беше най-радостен от новата придобивка Heart

Както вече споменах - замина в понеделник на екскурзия и първото нещо, което приготви беше именно раницата Simple Smile Естествено, не пропусна, да закачи на нея и компасът - важна джаджа за ориентиране, когато батерията на телефона падне!
Ето ги и на път към училището с раниците си и любимия куфар!

А утре ей този шемет ще празнува имения си ден на 150 км от нас...

...или поне така си мисли той Simple Smile

# 292
Moре, плаж и тенис на маса, на открито.

# 293
Игри до късно на открито и много разходки сред природата.

# 294
Определено ще посетим баба и дядо за да се порадваме на зеленчуците в градината. После за малко на море, а след него на планина и басейн. Игрите сам си ги измисля на момента и с каквото разполага. Grinning

# 295
  • София
Естествено почивка на морето. Също така няколко дни и сред планината, където задължително да има басейн Simple Smile

# 296
Мислим да отидем на къмпинг, не сме го правили до сега.

# 297
Море и палатки.

# 298
  • София
По план през юли ще имат интензивни тренировки, състезание, курс по немски. И в края заминаваме на море с караваната.

# 299
Включете се във втория етап на играта и споделете вашите идеи за интересни игри, активности, нестандартни забавления или екскурзии, с които ще разнообразите лятото на децата си.

Децата ми са щури и постоянно измислят техни си игри 😂 Днес си намериха една пръчка, забиха я в центъра на двора и с едно въже направиха кръг за басейна 🙊😂
Иначе вечер играем на "Компот", Черен Петър и "Война".
Сега баткото чете за България и на един лист ни организира екскурзията той - Караджов камък, Белинташ, Перперикон, .....

Общи условия

Активация на акаунт