WIZZ AIR - 39

• 45 123
  • 803
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря. Ще го разгледам.

# 286
  • София
Благодаря. Ще го разгледам.
Ако се спреш на варианта, който си намерила, имай предвид, че кацаш на Бергамо, а след това излиташ от Малпенса и друго, че за двата полета, които са ти с различни компании, ще получиш два отделни билета и по никакъв начин връзката не ти е гарантирана.

# 287
Благодаря ти. Явно няма да е това. Исках да покажа как се променя цената от офертата при букването и не мога да си обясня защо.....

# 288
До Берлин за трима. За съжаление не знам точни дати, но погледнах цените. В ескай като задам, излиза ми за трима 343 евро /мисля беше/, после като дам букване, скача сумата на 1434 някъде и още 120 летищни такси....

В киви пък ми се вижда прекалено евтино - около 200 евро.

Дай дати, еднопосочно или двупосочно, всичко. Хващаш една търсачка, примерно скайсканер или Гугъл флайтс, въвеждаш си всичко и избираш. Ескай вероятно са запомнили някакви ниски цени, които вече не с валидни и когато искаш да купиш ти дава истинските. По-добре така, защото са правили и друго - взимат ти парите и на следващия ден казват "цената се промени, дай още 1000лв или ти връщаме тези"

На 16 август е най-евтино с егейците, на 31 август има добри директни с България Еър, всичко зависи от вас как искате, какви дати, дали по-евтино или директно...

# 289
Момичета,
не съм пътувала близо 2 години заради пандемията и обмислям Дания.
Има ли някой, който се е връщал оттам насам скоро?
Интересува ме дали трябва тест за неваксинираните, за ги качат на самолета за насам. Иначе за други държави знам, че и тук може да се направи първите 24 часа след пристигане... но ако уиз го искат на датското летище, за да ни качат... това е друга история и трябва да си проуча и планирам лаборатория.
Благодаря!

# 290
  • София
Нали не е проблем да пътува сама тинейджърка на 17,5 години до Лондон, че за първи път ще е? Има ли нещо специално, което трябва да направим?

# 291
Трябва нотариално заверена декларация от двамата родители, че може да пътува сама.

# 292
  • София
Да, това сме го направили. Аз се чудих за самата авиокомпания, дали да не уводомим по накакъв начин стюардесата?

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 15:47 от jujuna

# 293
Здравейте, някой има ли представа, защо при чекиране за полет за Миконос, имаше предупреждение за негативен ПСР, като условие за допукане на борда. Защо wizz искат ПСР, а гръцките власти и външно министерство допускат и бърз антигенен тест? И наистина ли е така или просто информацията при чекиране е обща, защото отдолу си пише да се следят изискванията на пътуващите държави?

# 294
Най-вероятно се касае за неактуализирана информация. И на мен ми пратиха такава на два пъти, но не им обърнах внимание. Дано не се заядат на летището.

# 295
  • Варна
Не, никой за нищо не уведомявате. Над 14 години децата могат да пътуват сами само с декларация.

# 296
здравейте, някой да е пътувал с бебе наскоро или въобще? интересува ме как стоят нещата с храната за бебето. необходими ще са ни 2 бутилки с по 150 мл кърма по време на пътуването. по принцип знам че за бебешката храна уж има някакви изключения, но за всеки случай звъннах  на кол центъра им и започнаха да ми обясняват как може да се носи по 100 мл само, а после ми обясниха че можело и по повече, но можели да ме накарат да пия от течността.
бутилките ни са по 250 мл. бебето пие по 150-160. бутилката за вода също ни е над 100 мл.
дали ще има проблем да взема 2 бутилки с мляко и 1 с вода или да мисля за алтернативни начини за опаковане?
може би да подготвя 4 пликчета с кърма по 100 мл, и 1 с вода и да взема самите бутилки празни?

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 16:18 от sin_zaek

# 297
  • София
Няма проблеми с бебешките храни. А и те не зависят от Уиз, а от службата за сигурност на летището. Само не носи термос с вряла вода, че не е приятно отиването.

# 298
здравейте, някой да е пътувал с бебе наскоро или въобще? интересува ме как стоят нещата с храната за бебето. необходими ще са ни 2 бутилки с по 150 мл кърма по време на пътуването. по принцип знам че за бебешката храна уж има някакви изключения, но за всеки случай звъннах  на кол центъра им и започнаха да ми обясняват как може да се носи по 100 мл само, а после ми обясниха че можело и по повече, но можели да ме накарат да пия от течността.
бутилките ни са по 250 мл. бебето пие по 150-160. бутилката за вода също ни е над 100 мл.
дали ще има проблем да взема 2 бутилки с мляко и 1 с вода или да мисля за алтернативни начини за опаковане?
може би да подготвя 4 пликчета с кърма по 100 мл, и 1 с вода и да взема самите бутилки празни?

Вземете си колкото очаквате да ви трябва за полета, не някакви големи количества. И да, ако са стриктни ще ви кажат да опитате малко, но може да дадете на бебето вместо това Blush

# 299
Това, което ми хрумва на мен:
Нахранете бебето преди полета и си вземете само едно шише. Е, освен ако не е някакъв много дълъг полет. Прекарвала съм купешки пюрета в бурканчета в дамската си чанта, няколко на брой, но не защото ще ги изяде всичките, а защото нямаше грам място къде да ги сложа, погледнаха ме накриво, но нищо не казаха.

Общи условия

Активация на акаунт