WIZZ AIR - 39

• 45 049
  • 803
  •   1
Отговори
# 390
  • дядовата ръкавичка
Синът каза, че за полета си получил информация, че няма онлайн чекиране. На някого случвало ли се е? Това новост ли е? Иначе си е купил запазено място, но няма бордна карта.

# 391
  • София
На всяка страница се нищи това. От много хора е обяснено подробно.

# 392
  • дядовата ръкавичка
Ок, сега видях публикации от юли, не схванах логиката - за някои полети има, за други - не, онлайн чекиране, но явно не е проблем.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 14:03 от Айяла

# 393
  • София
Отива там, където се предава големия багаж с невалидната бордна карта. Там проверяват дали освен нея има и сертификат  за тест/ваксина/ и друг, изискван от приемащата страна документ. Някои държави изискват и предварителна адр. регистрация. След това слагат печат и така се валидира  БК. Следва проверка и паспортен контрол.
Повечето  превозвачи процедират така от няколко месеца.

# 394
  • София
Аз се чекирах онлайн за полети на 23-ти и 27-ми август. И бордни карти си разпечатах. На летище София ми я замениха с друга; на летище Санторини - не, и минавах навсякъде с тази, която ми генерира приложението.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 15:34 от Vivi

# 395
Според вас, как е по-добре да се купят билети- чрез сайта им или чрез приложението? Ако има някаква разлика...Скоро ми предстои закупуването на билети.

# 396
За билетите е все едно, но понякога сайта не работи добре...

# 397
  • София
Понякога има промоции за билети, купени през приложението.

# 398
Билетите ще бъдат купени с карта, а титулярът е в чужбина заедно с картата. Така че май наистина е по-добре да използвам приложението, за да няма засечки. Благодаря ви. 🙂

# 399
Да споделя скорошен опит, през сайта добавяне на 20 кг куфар 42 евро, през приложението 34. Така че понякога има разлики.

# 400
  • София
Коя е най-изгодната дестинация в момента, до която сте пътували с wizz air? Интересуват ме най-вече цените за хапване и развлечения, престой, а не цените за самите билети. Може и да не е с директен полет, а да е комбиниран с влак или нещо такова.

# 401
Коя е най-изгодната дестинация в момента, до която сте пътували с wizz air? Интересуват ме най-вече цените за хапване и развлечения, престой, а не цените за самите билети. Може и да не е с директен полет, а да е комбиниран с влак или нещо такова.
За мен това бяха цените в Полша. Аз пътувах с Райън, но и Уиз имат полети до някои градове. Полша беше много приятна изненада и се влюбих в тази страна. Някои цени бяха по-ниски, отколкото в България.

# 402
  • София
А края на октомври или началото на ноември кои са приятните страни за посещение? Полша как е тогава?

# 403
  • София
Уиз летят до Полша само лятото и само от морето.
От София опциите ти са Словакия, Унгария, Кипър, Германия, Испания, Португалия и май до там ако търсим цената. За октомври или  ноември и при твоите критерии бих избрал Испания или Португалия.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 15:44 от RebelHeart

# 404
А края на октомври или началото на ноември кои са приятните страни за посещение? Полша как е тогава?
Аз бях в Полша през април, беше дори малко по-топло, отколкото при нас. Но ако се търси море, тогава не става. Може би Кипър?! То сега с тия мерки да не знае човек накъде да поеме и какво ще се случи. Препоръчвам и Южна Испания, цените са сносни и есента е топло. Бях в Торевиеха по Коледа, беше 15 градуса. Полетът е до Аликанте.

Общи условия

Активация на акаунт