WIZZ AIR - 39

• 45 054
  • 803
  •   1
Отговори
# 375
  • Terra incognita
Това с невалидната бордна карта някаква новост ли е? 10г ползвам услугите на компанията, но досега такова нещо не ми се е случвало.
Днес събрах доста нерви с мобилното им приложение, първо това с отметката, цял ден пробвах през различен интервал от време, по 100 пъти се връщах и пак отметката си стоеше. После пък не ме допускаше да чекирам, не било достъпно в момента за пътници без избрани предварително места.
Надявам се утре да няма проблем.

# 376
Утре ли ви е полета? Може да е овербукинг - продали са повече места, отколкото има в самолета и чакат да видят колко човека няма да се явят, и ако има места, ще ви пуснат. Или просто искат да видят ковид документите ви, за да са сигурни, че ще ви пуснат в държавата където отивате.

# 377
  • Terra incognita
Нима има вариант да не ме пуснат? Затова ли е невалидната карта? Винаги чекирам от предния ден, досега такова нещо не ми се е случвало. На невалидната бордна карта има обозначено място.

# 378
  • София
Всичко е наред 👍
Мини през чек ин утре с документи за полета.

# 379
  • Terra incognita
Дано всичко е наред. При преглед на резервацията изписва, че всички пътници са чекирани. Благодаря ви за отделеното време ☺

# 380
Нима има вариант да не ме пуснат?

Е как... много пъти се е случвало. 180 седалки, пък продадат 210 билета. Когато има Overbooking, понякога на място питат дали сте съгласни да не летите, но да си получите обезщетение. Но имаше много недоволствания най-вече по линията до Лутън. За там пуснаха полети предимно с големите самолети, с A321, които са с 6 реда повече (по 6 места всеки), дано не бъркам... ама с 36 седалки повече. И по натоварените линии пускат А321 и А321 Нео

# 381

Здравейте! Пускат ли често такива разпродажби и какво мислите за тях? Благодаря Ви предварително! 🍀

# 382
Пускат да.

# 383
Пускат нонстоп. Особено за държави, които са в Червената зона и ковид примката е затегната яко. 5 евро до Малта, 5 евро до Италия.. Като видят, че самолетите им са полупразни за някои места, пускат промоции Wink

# 384
На сайта им ли се обявяват, понеже не виждам.....

# 385
Направило ми е впечатление, че вторник и най-вече в сряда след 10,30-11,00ч. получавам мейли с промоции на Wizz air. Вчера обаче билетите бяха по-скъпи с промоцията от колкото съм ги платила преди 10-тина дни. Става въпрос за полет в края на октомври.

# 386
На сайта им ли се обявяват, понеже не виждам.....

На имейла идват постоянно, отделно и на екрана на телефона (ако имате мобилното приложение) и не сте се Log out

# 387
На мен ми излезе в приложението, но само за 01.09.

# 388
Имам купени билети за Ларнака след две седмици,обаче много се колебая дали да летя от гледна точка на безопасността от Ковид.Някой скоро завърнал се може ли да каже какви са последните изисквания за влизане в страната,ние имаме ковид сертификати и сме със завършена ваксинация,дали е достатъчно или ще ни искат и пср?
Какво ви е наблюдението в самолетите по линията,пълни ли са,носят ли се маски ефективно или си ги държат под брадата и носа,стюардесите следят ли за това?
На летище Варна проверяват ли пътниците за ковид сертификат и къде точно?

# 389
Моите наблюдения са, че стюардите и на Уизеър, и на Раянеър следят стриктно маските да не са под носа. На няколко пъти ми правиха забележки. На летището във Варна проверяват документите на самата опашка за чекиране на багажа. Дори и да нямате голям багаж, минете оттам. Колкото до Лáрнака, щом имате сертификати, нямате повод да се притеснявате.
Скрит текст:
Знам, че доста е затегнато положението в Кипърската гръцка част. Още от юли забраниха на неваксинираните и непреболедувалите да ходят на работа. А тези, които категорично отказват трябва да си правят ПСР на всеки 72 часа, като до края на юли се плащаше от държавата, от 1 август ... от самите работещи. За вас може би единственото неприятно ще е, ако много силно пече слънцето и трябва да сте с маски на улиците. Така изгаря горната половина от лицето и като се погледнеш вечерта в огледалото - смях. (Вече ми се случи два пъти в Турция. Изгорял на маска и на странични ластици). Изравняването на тена става единствено на плажа Wink

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:23 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт