WIZZ AIR - 39

• 45 065
  • 803
  •   1
Отговори
# 360
Аз течностите винаги ги слагам в прозрачно джобче за лист А4, най-обикновено, хаха. Нищо не ми казват. А да се събувам бос никога не ми се е налагало. Явно не ми звънят обувките. Просто не трябва да има метални неща по дрехите. Те затова казват да се махат коланите и всякакви монети по джобове и т.н. Но ципа на панталона няма как да си го махнеш Grinning

# 361
В Европа и на мен не ми се е налагало да се събувам. Но в Америка да. Всички пътници трябваше да си събуват обувките пред скенера. Аз бях с обувки тип балеринки и шляпах боса по пода. Това преди повече от десет години. Може вече да е отпаднало, после инсталираха някакви модерни скенери, които уж "разсъбличат" пътника и заради които се вдигна вой до небесата.

# 362
  • Sofia
Виждала съм на нашето летище да карат хора да се събуват, но дават калцуни. В САЩ точно се “шляпа бос” в гнусотиите и събуват наред.

# 363
Преди ковида се събувахме всички на терминал 2, вкл. и детето. Не, че ми е голяма драма за 5 крачки по чорапи, но все пак не е приятно. За целта на по-безопасно пътуване обаче съм съгласна.....

# 364
  • София
От 2015 г. летя през месец. Винаги на летище София ме събуват и шляпам боса.Вземат ми и проба от ръцете, жена ме опипва подробно. ММ се прави че не ме познава. Не ги спира Короната. Не ми пречи, нали си виждам детето и детето му.

# 365
Aisha, много си съмнителна, затова..... TrollfaceTrollfaceTrollface

# 366
И размера на обувките има значение. Сандали и леки летни обувки е по-вероятно да не проверяват, отколкото кубинки и ботуши. Освен това в София са доста по-небрежни и никога не са ме карали да се събувам, в щатите винаги.
Аз по принцип вече и колан не нося, нито ключове или монети и много бързо минавам

# 367
Знам, че въпросът ми е в областта на вероятностите, но според вашите наблюдения има ли отменени полети в последно време до Италия? Или с променени часове? При каква промяна в часа даваха право да изберем да ни върнат парите като кредит?

# 368
  • София
Знам, че въпросът ми е в областта на вероятностите, но според вашите наблюдения има ли отменени полети в последно време до Италия?
Не съм засичал отменени полети от/до Италия, но закъснения да.
Раянеър от Тревизо оня ден два часа след като трябваше да е кацнал в София, още не беше излетял от там. И днес май така се очертава.

# 369
На Малпенса, а и на Фиумичино са ме карали да ходя боса...бррр...Единия път вече бях и с бебе...За София не помня 🤔 Само първия път бях с едни ботуши които много си харесвах и пазех- не са ми предлагали никакви калцуни...В Неапол не са ме карали да се събувам.

# 370
Аз много рядко пътувам през лятото, а през останалото време нося обувки с токчета или най-често с платформи. Няма нито един случай, в който да не са ме карали да се събувам. Калцуни са ми предложили един-единствен път, но не помня на кое летище беше, не беше наше при всички положения.
За натривки по ръцете и обискиране, забелязала съм, че се случва все на новаци, сигурно изглеждат някак уплашени или стресирани: една приятелка, когато летя за пръв път, на ММ му се случи при второто пътуване, а той при първите няколко полета си умираше от страх, все си мислеше, че самолетът ще се разбие, дотам, че по няколко дни след полета имаше ускорен пулс и главоболие.

# 371
  • Terra incognita
Здравейте, при опит да се чекирам, в полето за попълване на данните от личните документи отменям отметката, че документът няма срок на валидност, тъй като има такъв, но при преглед и няколкократно връщане и поправяне пак ми дава същото. Защо не ми излиза поле, в което да попълня датата на валидност?

# 372
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, при опит да се чекирам, в полето за попълване на данните от личните документи отменям отметката, че документът няма срок на валидност, тъй като има такъв, но при преглед и няколкократно връщане и поправяне пак ми дава същото. Защо не ми излиза поле, в което да попълня датата на валидност?
Махнете отметката, че документа няма срок на валидност, тъй като е за документи на хора над 60 или 70 години, защото техните без валидност.

# 373
  • Terra incognita
Махнете отметката, че документа няма срок на валидност, тъй като е за документи на хора над 60 или 70 години, защото техните без валидност.

Махах я 100 пъти и пак на проверката излизаше безсрочен. Както и да е, вече чекирах така, защото се ядосах.
Но за капак ми излезе невалидна бордна карта?
Какво трябва да предприема?

# 374
Да отидеш на гишето за чек-ин, за да си получиш валидната карта

Общи условия

Активация на акаунт