WIZZ AIR - 39

• 44 951
  • 803
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бърз въпрос. Току- що чекирах майка. Написала съм номер на лична карта, но не съм отметнала и документът стои като паспорт. Ще й направят ли проблем? Че тя вече се е панирала. Ще си носи и паспорта за всеки случай.
Това май беше някакъв бъг на системата ... поне преди години така излизаха. Мисля, че не е проблем, но все пак може да пробвате да се свържете за корекция.

# 136
  • София
Дали някой с опит от тези дни може да сподели - при пристигане в Гърция с бърз антигенен тест как отчитат 48те часа?
За пристигане в неделя по обед достатъчно ли е тестът да е правен в петък или трябва да е в петък не по-рано от обед? И ако някой има преки впечатления кои лаборатории у нас се справят по-бързо с издаването на резултатите - Рамус, Цибалаб (хареса ми, че имат бланки на сайта си), др... Цибалаб пък ме объркват с цените - в общия списък бързия е с цена 35 лв, а в сектора за Ковид е обявена 15 +5 за вземане на материал, т.е. 20 лв.

# 137
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, някой кацал ли е в Бургас? Знаете ли на какъв мейл там трябва да се изпратят резултатите от бързия тест, за да се свали карантина?

# 138
  • София
Като слезеш от самолета РЗИ дебнат и ще ти кажат мейла. На РЗИ Бургас е.

# 139
  • Mediterraneo
Бърз въпрос. Току- що чекирах майка. Написала съм номер на лична карта, но не съм отметнала и документът стои като паспорт. Ще й направят ли проблем? Че тя вече се е панирала. Ще си носи и паспорта за всеки случай.
Това май беше някакъв бъг на системата ... поне преди години така излизаха. Мисля, че не е проблем, но все пак може да пробвате да се свържете за корекция.

Да споделя, че не е имало никакъв проблем да пътува вчера, пристигна без проблеми( с час и половина закъснение, де, но това е отделно).

И преди известно време бях питала дали може да се пътува с изтекла лична карта. Вчера се прибра към Бг приятел, чията карта изтече през януари и с 6-те месеца удължаване на валидността е валидна до средата на този месец. Системата не разреши да го чекирам с истинската дата на валидност, чекирах го с удължената. Отново никой не е обърнал внимание.

# 140
  • София
Аз с малко неадекватен въпрос може би, но да си попитам Blush
За джобно ножче тип Викторинокс, ново (с цел подарък е) ще ми направят ли проблем, ако е в основния (чекирания) багаж?

# 141
в чекирания багаж всичко може.

# 142
Здравейте, аз и синът ми на 4г ще летим до Дортмунд на 12.07(понеделник).Искам да попитам, за детето изисква ли се антигенен тест?
Благодаря предварително и:blush: се извинявам, ако е коментиран този въпрос!

# 143
Хора, от снощи се опитвам да си купя самолетни билети с банковата карта, обаче ми отказва... говорих с банката, казаха, че всичко е наред със сметката ми и при тях въобще не е постъпвала заявка за плащане. И с Уизз говорих, обясниха ми, че трябвало да мине защитата (потвърждение на плащането с код или приложение според съответната банка)... е, да, де, ама аз въобще не стигам до там. Случвало ли ви се е на вас?

# 144
  • София
Трябва вероятно да имаш динамична и статична парола. Статичната получаваш от банката еднократно, а динамичната ти идва с смс при опит за плащане.
Когато аз все още нямах, се опитах да платя Виваком и ме изхвърли именно поради тази причина.
ЦКБ в случая, може при други банки да са по-различни процедури

# 145
По принцип имам статична и динамична и до един момент с тях си извършвах онлайн плащанията. После банката ми изкара приложение и започнах да потвърждавам с него плащанията. Обаче снощи въобще не ме накара да потвърждавам каквото и да е плащане. Тази сутрин махнах потвърждението с приложение, за да ми прати парола и да платя така, обаче пак не стана. За днешния неуспешен опит не знам дали причината не е, че правя втора резервация за същия период и дестинация (първата исках да я запазя и след като не стана с картата, избрах плащане с банков трансфер).

# 146
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте.Тези дни някой летял до Германия? Не отпадна ли вече задължителната регистрация в einreiseanmeldung? Wizz са ми го пратили сега на мейла като изискване?

# 147
България в момента не е рискова зона според сайта на Робърт Кох Институт. Информацията на Уиз е стара и можеш спокойно да я игнорираш. Просто ти трябва отрицателен тест (PCR, LAMP или бърз антигенен), който го показваш на паспортна проверка на двете летища и си свободна.

# 148
  • Варна
Хора, от снощи се опитвам да си купя самолетни билети с банковата карта, обаче ми отказва... говорих с банката, казаха, че всичко е наред със сметката ми и при тях въобще не е постъпвала заявка за плащане. И с Уизз говорих, обясниха ми, че трябвало да мине защитата (потвърждение на плащането с код или приложение според съответната банка)... е, да, де, ама аз въобще не стигам до там. Случвало ли ви се е на вас?

Аз, преди известно време имах такъв проблем. Смених картата, ползвах на мъжът ми. Но после стана същото и с неговата карта. Започнах да ползвам услугите на  агенция. Вчера за пръв път платих с наша карта. Нямам идея защо е така.

# 149
Успях аз... след n на брой опити.

Общи условия

Активация на акаунт