WIZZ AIR - 39

• 45 025
  • 803
  •   1
Отговори
# 405
Уиз летят до Полша само лятото и само от морето.
Е директно, да. Но с едно прекачване, има хиляди опции и от София целогодишно.  Иначе в тия ковид времена, не препоръчвам прекачвания, камо ли с нискобюджетни компании.
Аз летях от София до Варшава, ама с LOT Grinning

Ето промоцийката днес, 5 евро от/до Виена

# 406
Сайтът на Уиз ми забива на етапа когато трябва да избера опция Basic цена. Почва да мига всичко...За проверка на цените ми е по-удобно да проверявам и сравнявам на сайта, защото ми показва едновременно опция и за редовна цена  и за дискаунт цена. А още не знам дали ще купувам членство или не...
За колко време се "оправя" сайтът им? При мен е така от снощи...🤔

# 407
  • София
Сайтът на Уиз ми забива на етапа когато трябва да избера опция Basic цена. Почва да мига всичко...За проверка на цените ми е по-удобно да проверявам и сравнявам на сайта, защото ми показва едновременно опция и за редовна цена  и за дискаунт цена. А още не знам дали ще купувам членство или не...
За колко време се "оправя" сайтът им? При мен е така от снощи...🤔
Смени браузъра, изчисти паметта или пробвай през таблет, телефон. При мен работи ОК в момента. Отварям на телефон с Опера.

# 408
Членство не си купувай, ако не летиш често, няма как да си избиеш годишната такса иначе.  Аз понеже имам W!Zz кредитна карта, тя съдържа членство за 5+1, а годишната такса на кредитната карта 40  или 45 лв, в пъти си избиваш парите. Отделно като плащаш с нея точките, които ти се трупат в уиз акаунта, с тях може да си летиш без да плащаш. При мен от 4 години всички полети на тази авиокомпания са само с точки, без да се налага изобщо да въвеждам номер на кредитната карта и реално да ги плащам. (Но в ежедневието всичко плащам с въпросната W!Zz пластика)

# 409
Да, знам. Според цените на билетите ще преценя дали да добавя и членство. Евентуално може да се наложи още веднъж да пътувам, но засега не се знае.

# 410

Айде и днес прИмоция

# 411
Чудесно 😆
България дали е вече в червения списък с държави? За Италия важи ли все още влизане с антигенен тест? На връщане в България би трябвало пак да стане с антигенен тест (без карантина), нали? Да, знам, до пътуването могат да се променят тези неща, но им изпуснах нишката, признавам...това че в България имаме области в червена зона, означава ли, че и държавата е в червена зона? 🙂

# 412
България е в червената зона, да. Но всяка страна има различни правила за влизане от хора, идващи от zona rossa

# 413
Последно помня, че бяхме в оранжева зона, а май и тогава имахме области в червено...Доста ми е объркващо с тези измишльотини. Къде мога да проверя официалните изисквания на Италия за допускане на чужди граждани? Попадам на различни източници, не знам кой е най-актуален.

# 414
  • София
Последно помня, че бяхме в оранжева зона, а май и тогава имахме области в червено...Доста ми е объркващо с тези измишльотини. Къде мога да проверя официалните изисквания на Италия за допускане на чужди граждани? Попадам на различни източници, не знам кой е най-актуален.
Абе честно да ти кажа всички са актуални до към.... този момент, не се знае кой кога и какво ще промени.
Ето тук може да видиш достоверна информация. Все пак това е почти официалния  сайт / вкл. и мобилно приложение/ на ЕС за пътуванията по време на ковид-19
https://reopen.europa.eu/bg/map/ITA/7011

# 415
  • София

Аз гледам тук.

# 416
Много ви благодаря! Знам, че до последно няма сигурно, но поне човек да се информира своевременно от достоверен източник...и да си следи информацията! 🙂

# 417
  • Milano
Сайта на МЗ:

https://www.salute.gov.it/portale/nuovocoronavirus/dettaglioCont … asi%20britanniche

До 25.10.21 България е в списък С и се влиза, както досега - негативен тест, ваксинирани или излекувани.

Не се влияят много от тези зони - нямаше рестрикции за Испания, Португалия и Малта.

# 418
В trip planner може да се въведе откъде летиш, ваксиниран ли си и излизат държавите без рестрикции от София, които regina е посочила + Гърция.

# 419
В trip planner може да се въведе откъде летиш, ваксиниран ли си и излизат държавите без рестрикции от София, които regina е посочила + Гърция.

В какъв смисъл без рестрикции?

Защото в Малта, например, не признават никакъв друг сертификат освен този за ваксиниране и без него автоматично попадаш под платена карантина за 2 седмици, на стойност 1400€.

Общи условия

Активация на акаунт