WIZZ AIR - 39

• 44 924
  • 803
  •   1
Отговори
# 555
А защо на импулсния? Звъннете на:
+35627781054
+35924928367
Те не са импулсни.

Първият не го знаех. На вторият звънях (описах го в преден коментар) и един абсолютен задник ми се накара, че моето не било спешен случай, това било линия само и единствено за асистенция на летището, задържала съм линията и ми затвори.
Какъв е първият номер? Не съм го срещала никъде досега.

# 556
  • Милано
Снощи получих имейл,че полетите ни са с променена дата...Новите дати ни удовлетворяват,но когато последван линка,за да дам съгласие ми дава грешка...Имал ли е някой подобен проблем и как го е разрешил?

# 557
  • София
Снощи получих имейл,че полетите ни са с променена дата...Новите дати ни удовлетворяват,но когато последван линка,за да дам съгласие ми дава грешка...Имал ли е някой подобен проблем и как го е разрешил?
Пробвай да отвориш с друг браузър.

# 558
Изчакай един-два дена да си оправят разписанието и тогава променяй. Сега не е ясно кога ще има полети и кога не.

# 559
  • Милано
Изчакай един-два дена да си оправят разписанието и тогава променяй. Сега не е ясно кога ще има полети и кога не.
Благодаря ти,но те са ми дали дати,които ме удовлетворяват..Да изчакам ?

# 560
Ами да, малко са им нестабилни нещата в момента. Те датите не се губят, до 3 часа преди полета може да ги променяш и потвърждаваш.
Винаги когато правят големи промени има един период от един-два дена когато нещата не работят, а може и да ги сменят още часовете

# 561
  • Милано
Ами да, малко са им нестабилни нещата в момента. Те датите не се губят, до 3 часа преди полета може да ги променяш и потвърждаваш.
Винаги когато правят големи промени има един период от един-два дена когато нещата не работят, а може и да ги сменят още часовете
Благодаря сърдечно!

# 562
  • в семейството
Здравейте!
 Утре вечер летим и днес направих чекиране, но на изтеглената "Бордна карта" пише: This is not a boarding pass.
На нея има данни за пътника, но няма бар код и за местата за сядане. Явно не правя нещо както трябва!?

# 563
Фотка, мисля, че напоследък се случва често да изписва така. Моята бордна карта си излезе без проблем, но тук писаха хора при които не беше така. Мисля, че трябва просто да се отиде на летището. Но да се включи и някой друг, да не подвеждам...

# 564
  • София
Всичко е наред. На летището отивате с тази неистинска бордна карта на гишетата за чекиране - дори и да сте само с ръчен багаж. Там ще проверят дали имате необходимите документи за влизане в страната, до която летите, и ви издават истинската бордна карта.

# 565
  • в семейството
Фотка, мисля, че напоследък се случва често да изписва така. Моята  ордена карта си излезе без проблем, но тук писаха хора при които не беше така. Мисля, че трябва просто да се отиде на летището. Но да се включи и някой друг, да не подвеждам...

Може би е така, защото когато отида на "данни за цената" пише: чекиране на летището ....безплатно.
Ама аз искам да си се чекирам от вкъщи Simple Smile

Vivi , Благодаря!  Летим за Италия.

# 566
На летището в Неапол мога ли да покажа бордната карта от приложението или трябва да я разпечатвам?

# 567
  • София
И на мен ми изписва по същия начин, но то като я отвориш си пише:

За да осигурите безпроблемно
пътуване, моля, продължете директно
до бюрото за регистрация на Wizz
Airпри пристигането си на летището, за
да можем да потвърдим вашите
документи за пътуване(напр. такива.
свързани с COVID-19, паспорт, виза,
други специфични за страната

Би трябвало и при теб да е така, това означава, че трябва да отидем  на лентите, на коите се редят и хората с багаж, нищо, че ние нямаме. Там ще ни издадат.

# 568
Предвидете си време, че се образуват опашки на гишетата.

# 569
Т. е. ако пътувам без багаж за чекиране и имам бордна карта от онлайн чекирането, няма нужда да се редя и на гишетата? Това не го знаех, мислех си, че винаги се минава и през тях...🤔

Общи условия

Активация на акаунт