Фън Шуй ІІ

• 96 033
  • 996
  •   1
Отговори
# 780
много ти благодаря
изчислих и на мъжа и на бебчо  bouquet

# 781
ок
и след като ги изчисля какво?
много ми е объркано
мацкиииии помагайте да се просветя

# 782
ivaqna - това с талисманчето ми звучи доста добре, освен това може да му сложа и възглавнички и плюшени играчки в краката за да разсея потока - нали?!  Simple Smile

# 783
febi:
мен ако ме питаш хич нямаш нужда от помощ  Grinning
главното правило на фън шуй е да се чувстваш комфортно така че......действай

tsve_te:
като изчислиш номерата трябва да си направиш схема на жилището и да решиш какво искаш да активираш/любов, пари...../

# 784
може би вече ставам досадна Embarassedизвинете ме
как да си направя схема на жилището
и не ми е ясно докато цхетях темата говорите за посокикое е вазно посиката по принцип или местоположението на стята спрямо цялото жилище?
дано да ме разберете правилно
аааа
и да се похваля-направих първото разместване вкъщи-мъжът ми спи отделно заради бебока и дивана му се падаше над трегер но това вече е минало Laughing

малеееееееее яко се зарибих

# 785
разбрай че не е хубаво да се спи в стя със скат но нямаме избор такава ни е спалнята.И там има трегер по средата на тавана -абе ужас май нашата къща е истинско предизвикателство за фън шуй-специалист.И кухнята е срещъ тоалетната но поне е със свод-арка-това май е добре.

# 786
  Няма ли някой да  ми каже или да прати линк към пътрвата тема за фън шуй?!МОЛЯ!!!
   Laughing

# 787
  • София
Темата е вече в архив и не ми е ясно как може да се извади от там, ако има някой специалист нека ти помогне.
tsve_te, по-добре си вземи някоя книга. Не съм се информирала скоро за българския пазар, но мисля, че Лилиан Ту като начало ще ти е добре.

# 788
  • Плевен
И мен ме интересува как да неутрализирам поне малко скат в детската стая,но имам 2 книги на Лилиан Ту и почти нищо не пише Embarassed

# 789
блаГОДАРЯ SHOSHI
ЛУДНАХ ПО ТЕМИЧКАТА

# 790
И ПРИ НАС СПАЛНЯТА Е СЪС СКАТ
И НАИ ЛИШОТО Е ЧЕ ГЛАВИТИ НИ СА НА ТАМ.
НЕ МОГА ДА ИЗМЕСТЯ ЛЕГЛОТО ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ СОЧИ КЪМ ВРАТАТА.
ДОКАТО ПРЕГЛЕЖДАХ ТЕМАТА МИ СЕ МЯРН АЧЕ МОЖЕ ДА СЛОЖА СНИМИ НА СКАТА.вЯРНО ЛИ Е?

# 791
  Благодаря Шоши,все пак ще чакам някой да даде акъл . Simple Smile
  Simple Smile

# 792
Здравейте момичета. Grinning
аз вече прочетох 2 книги на Лилиян Ту с идеята да подредя по-добре апартамента ни.За съжаление не останах много доволна, защото и в двете книги се повтаряха мнoгoкратно едни и същи общи неща.
Та сега съм изправена пред дилема и исках да се посъветвам с вас.
имам аквариум от доста време само че не на подходящото място.реших да го преместя на изток защото това е посоката на богатство на съпруга ми,само че източният ми е ъгъл в хола е срещу вратата му (само че вратата сме я откачили и хола коридора и кухнята са като едно цяло пространство)
та въпроса ми е : добре ли е ако сложа аквариума срещу вратата на 1,5 м от нея.
дано сте разбрали описанията ми,ако не ще ви пусна снимка.
благодаря ви предварително. Grinning

# 793
трябва да кажат по- компетентните май, но според мен като цяло общите правила за подредба на къщата препоръчват аквариума да е по- скоро на ЮИ, а костенурка на С newsm78

# 794
това е разположението ми.

http://myalbum.miyoo.de/radosveta/photo-album/image-details/SetI … 684/ImgID_1732707

аз четох че посоките са изток,югоизток и север.още по добре било ако една от тези посоки е на богатството-според личното число.
аз се притеснявам повече от това че е срещу вратата.

Общи условия

Активация на акаунт