Фън Шуй ІІ

• 96 023
  • 996
  •   1
Отговори
# 795
заек:
наистина няма линк. просто питай няма значение че ще повториш нещо писано преди. Simple Smile

tsve_te:
вземи си един компас и си определи посоките в целия апартамент. И после ако искаш можеш да акцентираш върху определени стаи. Относно скатовете аз дадох идеята да се лепят на тях приятни снимки/на семейството или пейзажи/. Дадох съвете на една приятелка която боледуваше понеже имаше греда в кухнята/където стои доста често/ и работи доста добре.

viviani:
дори и аквариума да е срещу вратата не е лошо, защото ще разсейва Ци. Обаче трябва да се чувстваш комфортно, а не да се спъваш в него и да се ядосваш Grinning

# 796
идеята за лепенето на снимки върху ската е като погледнете нагоре да виждате пространство а не да се чувствате притиснати. или като погледнете нагоре да се усмихвате и да сте щастливи/което обикновено правят семейните снимки/. Така че това дава доста голям диапазон за действие. Примерно ако искате да се концентрирате върху парите си сложете някакви символи на пари или даже и банкнота, така като се събуждате първото нещо което ще виждате е целта ви Money.
Това се отнася също и за любов, семейство, здраве и т.н
Може и да сте по практични например ако искате кола си сложете плакат на колата...... Sunglasses

# 797
благодаря ти ivaqna.
posokite gi opredelqm kato zastana s gryb kym wrata ot koqto se wliza w staqta taka li?
опс не видях че пиша на латиница
нещо не разбирам
трябва да определя посоките на всяка стая?или от входната врата да определя всяка стя в какква посока е?

# 798
здравейте отново фън шуй-дами  Laughing
имам един въпрос-Спалнята ни е от типа с шкафчета отдолукоито се издърпват на колелца но нали не е хубаво да има вещи под леглото.
да изпразня ли шкафовете или не пречи ако дрехите са подредени?

# 799
tsve_te, и аз съм изправена пред същата дилема - само дето там ни стоят одеалата, които никога няма да ползваме  Confused но пък не мога да хвърля на боклука родопски одеала, нали?!?

# 800
ами да правилно
а ако нямаш о място къде да ги сложиш става още по сложно.
Абе то това ни  е проблема Laughing

# 801
  • София
Абе то това ни  е проблема Laughing

Точно така, изобщо не смятам, че ви е проблем.  Peace

# 802
shoshi,много ме кефиш,Хем разбираш и спец .хем не си маниак а трезво мислеща.БРАВО!!!
То май ние които нищо не разбираме се вманиачваме.
Интересно ми е обаче занимаваш ли се професионално с фън шуй или ти е само хоби?

# 803
Здравейте момичета. Grinning
аз пак да попитам   Blush какво мислите за моя аквариум на 1,5 m. срещу вратата в хола.

шоши....моля те кажи нещо и ти...
мерси Grinning

# 804
Здравейте,
преди няколко дни съвсем случайно попаднах на темата за фън шуй и ми се стори доста интересна.Все още съм начинаеща в тази сфера , а ми предстои цялостен ремонт. Бих искала да запитам дали някой би могъл да ме насочи към дизайнер , който да ми изработи проект съобразен с фън шуй . Апартамента се намира във Варна . Предварително благодаря.

Лек и усмихнат ден на всички  Sunglasses 

# 805
И аз съм от Варна и ми се иска да намеря консултант по фън шуй.Питах на няколко места но все ми препоръчват някакви шарлатани които замерват енергиите в дома.Shoshi ти знаеш ли нещо по въпроса?
Ако имаш път към Варна  може да ни направиш оглед на къщата ни.
Пиши ми моля те на личния примерни цени ако се занимаваш професионално?  bouquet

# 806
И аз съм от Варна и ми се иска да намеря консултант по фън шуй.Питах на няколко места но все ми препоръчват някакви шарлатани които замерват енергиите в дома.Shoshi ти знаеш ли нещо по въпроса?
Ако имаш път към Варна  може да ни направиш оглед на къщата ни.
Пиши ми моля те на личния примерни цени ако се занимаваш професионално?  bouquet

и аз чакам Шоши да дойде към Варна Laughing

# 807
  • София
Давам консултации, но само в София и околностите. Мислих за някакъв контакт чрез интернет, но по този начин може да се получат някои разминавания. Една клиентка например беше направила чертеж на къщатата си, който нямаше нищо общо с действителността. Освен това има неща, които като видя веднага ми се набиват в очите, а при евентуален разказ може и да не им обърна внимание. Също така не всеки може да определи правилно фасадата и т.н., просто трябва нещата да се видят на място.
Консултант от Варна не познавам, но може да се обърнете към Алексей, той приема да пътува.
Viviani, за аквариума нищо не мога да кажа при такава оскъдна информация. Ако не ти се мери и не ти се правят изчисления почваш с метода проба-грешка  Mr. Green Избираш място, като се ръководиш от интуицията си и следиш за промени.

# 808
Шоши здравей. Simple Smile
радвам се че ми отговори. Laughing
премерила съм всичко и съм определила посоките,точно затова исках да го сложа там,защото изток е посоката на богатство на мъжа ми,но това че е срещу вратата ме притесни малко защото някъде бях прочела че вода срещу вратата не било добре.май Лилиян Ту го беше написала за главния вход,но поле прочетох че се отнасяло и за всяка стая и че водата се слагала в ляво на вратата и такива неща.....в различните книги се пишат и противоречиви неща.затова исках да попитам някои спец като теб какво мисли по въпроса.

ето и link на снимка как горе-долу изглеждат нещата.вратата сме я откачили така че в коридора,кухнята и в хола се влиза без да се отварят врати.

благодаря ти предварително Шоши  Hug радвам се че те има Grinning

http://myalbum.miyoo.de/radosveta/photo-album/image-details/SetI … 684/ImgID_1732707

# 809
  • София
Viviani, ако правилно съм разбрала мъжът ти е с лично число гуа 9, така ли? Изтока би могъл да бъде подходящо място за аквариум. Що се отнася до това дали да е срущу вратата, няма нищо лошо. Лилиан Ту съветва да не се слага вода от дясната страна на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт