Фън Шуй ІІ

• 96 013
  • 996
  •   1
Отговори
# 810
Шоши здравей. Simple Smile
да правилно си разбрала.абе ученото си е учено  Wink.
благодаря ти много за отговора. и аз мислех така,но някъде четох че вода срещу вратата сякаш те залива....или това се отнася само за входната.може и да бъркам.
исках да си купя и малка водна костенурка за северния ъгъл,много са ми сладки.надявам се да не прекаля с водния елемент . newsm78
И още едно малко въпросче-за сухите цветя.знам че те носят in енергия,но тук в германия е традиция да си изсушаваш сватбения букет.така и направих и съм го сложила в коридора.ти какво мислиш за сухите цветя. Flutter

# 811
  • София
Повечето специалисти по фън шуй предпочитат изкуствените цветя пред сухите. При теб тези цветя не са просто украса, а имат сантиментална стойност, така че мисля няма нищо лошо да си ги сложиш. Въпреки това те съветвам те да не са първото нещо, което човек вижда влизайки у вас (разбрах, че искаш да ги сложиш в коридора). Едно от правилата е да се постигне баланс между ин и ян, ти предцени какво е положението в коридора ти.

# 812
Шоши  Hug благодаря за бързите ти отговори.

ще се радвам и аз да ти помогна с нещо ако мога Grinning....не по тази тема разбира се  Mr. Green
приятен ден и събота и неделя Flutter

# 813
Записвам се следя интересната тема Laughing

# 814
Здравейте момичета Laughing

Имам един МНОГО ВАЖЕН ВЪПРОС към всички разбиращи Praynig
Аз съм -4,Мъжът ми е -1,а бебчо е -3.И тримата сме източна група.Според слабите ми познания и изчетените страници ,а и честно да ви кажа няколко безсънни нощи(щото е много интересно и зарибяващо и мъжа ми вече е притеснен за мен Joy)Та сега сериозно-УСТАНОВИХ ЧЕ ВХОДНАТА НИ ВРАТА Е В МНОГО ЛОШО ПОЛОЖЕНИЕ-ПАДА СЕ НА СЕВОРОИЗТОКМислих , Thinkingмислих ,ама не мога да я преместя-живеем в къща но няма начин за местене.
Кажете ми какво да направя?как да лекувам?
Настина ни влияе-мъжът ми остана без работа имаме и смърт в семейството ,измами ,по-често се караме ,абеивсе лоши неща .И сега като се замисля това е след ремонта когато разширихме къщата и преместихме вратата където е сега.Моля помогнете или ме насочете кум специалист във Варна Praynig PraynigА след вхоната имаме още една която се пада на запад-неч май изпозлаваме по често че тв свързва антрето с къщата-има ли някакво значение?
Предварително ви благодаря!

# 815
shoshi здравей,реших да пътувам до София и си мисля че мога да ти донеса снимки и чертежи.Така става ли? Пиши ми на личния ако искаш за ден когато ти е удобно или телефон да се раберем.

# 816
ФШ специалист може да откриеш в езотеричния магазин на центъра, не съм чувала отзиви обаче и незнам доколко ще ти помогне Peace

# 817
Здравейте,

много ме заинтригувахте - попаднах случайно на темата, но искрено ви се възхищавам за знанията Simple Smile

Може ли и аз да попитам shoshi? Бременна съм в 6ти месец, трябва ли да си сложа нещо по особено у дома, в колата и офиса (това са трите места където прекарвам най много време) според ФШ или да правя нещо по вече? Коя книга бихте ми  препоръчали да прочета - напълно неука съм - но за това пък ентусиастка Simple Smile Нещо простичко с което да започна?

Благодаря на всички които ще се включат Hug
[/color]

# 818
  • София
Viviani, като идвам в Германия ще ти се обадя да черпиш едно кафе  Grinning
tsve_te, щом имаш път към София обади се, ще се опитам да ти помогна. Телефона си ще ти напиша тези дни, че съм гроги и не мога да се помръдна от дивана, а не го знам на изуст.
nivear, по така зададения въпрос личи, че не знаеш нищо за фън шуй. С която и книга да започнеш все ще ти е от полза. По-нататък ще решиш до колко да задълбочиш знанията си.

# 819
shoshi, много си добра Simple Smile

# 820
Shoshi, искам да те попитам за преходна стая как стои въпроса. Има ли някакви негативи?

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 09:54 от Arizona

# 821
  Шоши,кажи нещо за коридора на СИ (по въпроса на tsve_te),че и мен ме вълнува същият въпрос!!!
  Simple Smile

# 822
  • София
  Шоши,кажи нещо за коридора на СИ (по въпроса на tsve_te),че и мен ме вълнува същият въпрос!!!
Просто така за коридор на СИ нищо не мога да кажа. В една къща може да е добре в друга - не. Всичко зависи от енергиите на дома и хората които го обитават. Не се подлъгвай по универсални рецепти. Преди години, когато започвах да се занимавам с фън шуй прочетох в една книга анализ на апартамент, на който входната врата имаше същото разположение, като в нашия, което водело до пълен крах.  Shocked Така се шашнах, че исках да продадем апартамента. До такава степен психясах, че започнах да анализирам живота на комшиите над нас със същото разположение на вратата - едни ги обраха до шушка, други пропиляха всичките си пари на бинго, трети не помня вече какво  Crazy Сега като се сетя ми е смешно и дори като правя анализ на апартамента се оказва, че е много добър за мъжът ми. И не само, че не ни се случи нищо драматично, а точно обратното - донесе ни много късмет и хубави емоции.
Arizona, в общите правила на фън шуй няма нищо против преходните стаи. Ако ви е комфортно и не ви дразни такова разположение няма проблем.

# 823
Здравейте мо момичета.
Включвам се много късно тази вечер че малкото не искаше да спи.Виждам че shoshi пак е зтрупана с въпроси Winkама така е умното е за това Laughing
късмет на всички и весела фън шуй-седмица Laughing Joy

# 824
nivear, по така зададения въпрос личи, че не знаеш нищо за фън шуй. С която и книга да започнеш все ще ти е от полза. По-нататък ще решиш до колко да задълбочиш знанията си.

А би ли ми препоръчала консултант за региона на Варна/Шумен, моля?

Общи условия

Активация на акаунт