Фън Шуй ІІ

• 96 746
  • 996
  •   1
Отговори
# 540
Здравей, Veselatoshka и две бамбукови стебла вързани с червена панделка имат същият ефект, тях както и много други неща можеш да видиш  в специализирания фън шуй магазин , намиращ се в кв.Лозенец на ул. "Хр.Смирненски" № 29-37 / над площад Журналист/

това прозвуча като реклама Laughing

# 541
  • Варна
Благодаря, ще искам шефски стол поне!!!  Twisted Evil

# 542

ако не длъжност, поне стол нали Joy

# 543
  • Варна

ако не длъжност, поне стол нали Joy

Абсолютно.  Laughing

# 544
иначе варианта със жилетката също, или нещо като параван или дърво зад теб пак става Peace

# 545
Здравейте, момичета. Объркана съм относно изчисляването на Гуа числото на дъщеря ми. Тя е родена 2005 г. Изчислих го като 1, според Лилиан Ту. Руският сайт в началото на темата обаче ми дава 2, а по друг метод излиза 9 май. Кой е верният начин?
И още един въпрос. В жилището липсва ЮИ част, как мога да я активирам?

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 16:00 от terra

# 546
  • София
Здравей terra,
числото на дъщеря ти е 2, ако е родена след 04.02. ЮИ сектор можеш да активираш в ЮИ част на хола, примерно. Това обаче ще подобри с около 15% живота ти, а останалото е в класическия фън шуи.

# 547
Здравей terra,
числото на дъщеря ти е 2, ако е родена след 04.02. ЮИ сектор можеш да активираш в ЮИ част на хола, примерно. Това обаче ще подобри с около 15% живота ти, а останалото е в класическия фън шуи.
Шоши, благодаря!  bouquet
Аз досега ориентирах нещата, като имах предвид че числото е 1, но сега всички в семейството ставаме от западната група /тя е родена май месец/ и може би ще ми е по-лесно.
А какво имаш предвид, че останалото е в класическия фъншуй/става въпрос за липсващия сектор ЮИ/? Че трябва да обърна внимание на останалите сектори ли?
Аз се ръководя от книгата на Л.Т. и се ориентирам по компаса.
Уф, имам и още един въпрос, понеже живея в апартамент. Значи входът на блока е на север, а на апартамента е на изток. Жилището има прозорци към север и юг. Определям че жилището гледа на изток и седи на запад. Това правилно ли е? И въобще как се нагласят двата входа? каква ориентация има жилището? Това не ми стана ясно от книгата.
Много ми е дълъг постинга, за което се извинявам. И пак ти благодаря за отзивчивостта  bouquet

# 548
  • София
Определянето на фасадата е едно от най-трудните неща. Не мога да ти кажа без да съм го видяла.
Класическия фш не е разделянето на апартамента на сектори - слава, пари, любов и т.н. съсреодоточи се върху числата гуа на семейството и апартамента като начало за да подредиш леглата, бюрото, печката и т.н. а по-нататък ако решиш да се задълбочиш можеш да изучиш летящите звезди за да засилиш хубавите сектори и да неотрализираш лошите (най-общо казано)

# 549
  • Plovdiv
Понеже съм напълно невежа по отношение на Фенг Шуи искам да попитам специалистите - за спалнята как да разположа легло, огледало и т. н.

# 550
  • София
Кажи си датата на раждане.

# 551
Kak да си опрделя числото Гуа на апартамента?

# 552
  • София
Определя се спрямо фасадата.

# 553
# 554
Определянето на фасадата е едно от най-трудните неща. Не мога да ти кажа без да съм го видяла.
Класическия фш не е разделянето на апартамента на сектори - слава, пари, любов и т.н. съсреодоточи се върху числата гуа на семейството и апартамента като начало за да подредиш леглата, бюрото, печката и т.н. а по-нататък ако решиш да се задълбочиш можеш да изучиш летящите звезди за да засилиш хубавите сектори и да неотрализираш лошите (най-общо казано)
Аз нямах предвид разделянето на апартамента на такива сектори като слава, пари и т.н, а определяне на 9-те зони. Това е различно или греша? За летящите звезди четох, видях и тазгодишната схема коя къде се пада. И по този въпрос работя. За число гуа на апартамента не съм чела, къде мога да намеря информация за това? Въобще след "188 съвета" на Л.Т. коя е следващата книга, която би ми препоръчала да прочета?
Благодаря пак.  bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт