Фън Шуй ІІ

• 96 737
  • 996
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Нали комбинацията беше 1-2-6? При 2-7-8 коя е основа, водна и планинска?

# 571
запис   bouquet

# 572
Прочетох,че е много лошо да има легло под стълби.А леглото на сина ми е точно под стълби и поточно под най-ниската част,където се намира стълбищната площадката.Нямам никаква възможност да променя мястото на леглото,затова много ви моля baby_neutral baby_neutral baby_neutral дайте съвет ,как да неутрализирам вредното влияние.

# 573
според мен това положение е трудно за лечение, нека и Шоши да каже, но каквото и да правиш, влиянието на стълбите трудно ще се излекува, помисли все пак да намериш начин, поне главата му да не е под тях Peace

# 574
  • София
Тедито е права, но аз все пак не мога да си представя как така се намира под стълбите. Това място обикновено е малко и се използва за килер или гардероб. Освен това щом е под стълби мястото трябва и да е скосено, което също не е добре. При първа възможност премести детето от това помещение. Синът ти има ли някакви здравословни или други проблеми?

# 575
Нали комбинацията беше 1-2-6? При 2-7-8 коя е основа, водна и планинска?
Да, в центъра числата са 6 - основа, 1 - планинска, 2- водна. А числата гуа на хората са 2, 7 и 8.

# 576
  • София
Ако тази комбинация е разположена изцяло в коридор и не обхваща входната врата, няма страшно. Поддържай спокойна обстановка на това място, без много шум и активно движение.

# 577
Може ли някой да ми препоръча добър консултант по ФШ в гр. Пловдив.
Предстои ни преместване в ново жилище и основен ремонт преди това, бих искала преди да предприемем каквото и да е, да се посъветвам със специалист, тъй като съм начинаеща и нямам възможност за толкова кратко време да навлизам в дълбините на тази необятна наука.
Благодаря!

# 578
Шоши,слава бого синът ми няма никакъв здравословен проблем.Точно така е ,има скосена част,под която е гардероба му.Живеем на партерен етаж в къща,и поради тази причина разположението е такова.Нямам възможност за промени,затова много те моля baby_neutral baby_neutral baby_neutralпомогни ми поне да намаля,ако не може да се премахне негативното влияние.

# 579
  • София
Добре е, че гардеробът е под скосената част. Щом детето няма никакви проблеми няма защо да предприемаш защити и корекции. Simple Smile

# 580
В книгата пише, че комбинацията между планинска звезда 1 и водна звезда 2 в центъра на дома предполага съпружески конфликти, раздяла, развод и още няколко неприятни неща, нищо хубаво Sad Sad Дали правилно разбирам, че за да се оправят нещата в цикъла вода/1/-земя/2/-метал/6/ трябва да се активират липсващите елементи дърво и огън. А може би и да се подсили някой елемент, защото от друга страна годишната звезда е 2/земя/ newsm78. Т.е. целият цикъл в центъра е вода/1/-земя/2/-метал/6/-земя/2/. Шоши, помагай Praynig.

Майсторите понякога изобщо не използват централен дворец в анализа, а гледат само на 8-те двореца и техните звезди.

Готови интерпретации са само примери на възможни интерпретации на комбинации на звездите. 1-2 наистина не е най-добър случай, но централен дворец не е толкова важен като останалите. Освен това сигурни ли сте, че семейството ви живее в този апартамент от 6-ия период?

Коригиращите средства в Летящите Звезди се използват не за баланс на 5-те елемента, но за подсилване на благоприятни звезди и отслабване на неблагоприятни. В 1-6-2 аз бих сложил кръгла бяла ваза за подсилването на 1 и отслабването на 2.

# 581
имам едно въпросче-прочетох че не е хубаво врати да бъдат една срещу друга. но в нашия апартамент външната врата е срещу тази на хола, а вратата на детската срещу тази на кухнята т. е. коридора е като плюс. та въпроса ми е какво да направя за да неутрализирам този проблем.кристали там където се пресичат коридорите???ако да какви кристали и как да ги сложа в средата на коридора-висулка от тавана ли???пуснете снимки на тези кристали моля

# 582
момичета, помагайте с ФШ консултант за Варна, по- конкретно за новострояща се къща, много се оплетох вече с тези посоки и чудеса Crazy

# 583
Привет на всички!
Ще ми препоръчате ли с кои книги по фън шуй е добре да се започне?
Някъде из темата бях чела преди, но сега не мога да намеря точно отговора.

Благодаря ви предварително.

# 584
привет на всички
чета още старата тема, и искам да разпитам за
Схемата ба гуа
направо цитирам от там
Схемата ба гуа се налага върху схемата на апартамента или на стаята, като зоната на кариерата е винаги на стената, на която се намира вратата.

горе долу добре, само че ние сме в къща с няколко етажа, долу живеем, горе спиме, на всеки етаж по отделно ли се налага тази схема, ако да, горе от стълбите ли е зоната на кариерата  Embarassed
и когато липсват зони, какво се прави newsm78, примерно стълбите на горе ни са зона на семейтвото  Thinking това възможно ли е  Blush
и още, със съпруга ми сме различни, аз западен, той източен тип, как се процедира  newsm78

estrella
всичко от Наталия Правдина
http://www.helikon.bg/index.php?act=books&do=autor&autor … df1ff68b1515a2410
или
Фън Ший за дома  на Ричард Уебстър

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 12:44 от Eli_cz

Общи условия

Активация на акаунт