Фън Шуй ІІ

• 96 713
  • 996
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ria, ако искаш да се съобразиш и с летящите звезди трябва първо добре да ги изучиш. Не е достатъчно да знаеш само разположението на годишните звезди. Както вече писах те са звезди гости и си взаимодействат с основните. Ако искаш можеш да следваш само системата Ба джай и да разположиш бюрото на детето в зоната, където се намира Фу уей на стаята по малкото Тай джи. Също така разгледай стаята да няма насочени ша стрели към бюрото и леглото му.
Rocset, числото Гуа се опредля според квадрата Ло Шу. Там на всяко число отговаря определен елемент - 2,5,8 са земя; 6,7 са метал; 3,4 са дърво; 1 е вода, 9 е огън. Що се отнася до съвместимостта на елементите не знам дали ще го срещнеш в някой сайт или книга, аз го намерих единствено в лекциите "Практически фън шуи".

# 676
                    БЛАГОДАРЯ, ШОШИ Hug Hug

# 677
  • Варна
ria, ако искаш да се съобразиш и с летящите звезди трябва първо добре да ги изучиш. Не е достатъчно да знаеш само разположението на годишните звезди. Както вече писах те са звезди гости и си взаимодействат с основните. Ако искаш можеш да следваш само системата Ба джай и да разположиш бюрото на детето в зоната, където се намира Фу уей на стаята по малкото Тай джи. Също така разгледай стаята да няма насочени ша стрели към бюрото и леглото му.
  Peace  bouquet

# 678
Интересно. Ще чета и може би скоро ще се включа.

Клео,
един новак.

# 679
Здравейте, следя ви отдавна. Страхотна тема.   bouquet
Някъде в началото на темата видях/ мисля, че беше Шоши/ писахте че можете да дадете съвет при продажба на апартамент.Бихте ли споделили Praynig

# 680
Момичета, има един български сайт дето пише много подробно за Фън Шуй.
Има и електронен магазин, но ми се струва скъпо...
Някой ще ми каже ли друго място?

www.fengshui-bg.com

Всъщност сега като го разглеждам по подробно не ми се струва много скъп и има интересни неща .Вместо човек да се разкарва за дадено нещо и я го намериш я не ти го доставят в къщи  Не е зле .

# 681
ами аз си взех от големите монети от магазин на центъра за 4лв едната, а трикрака жаба има във всеки сувенирен магазин, моята едната струва 3лв, другата ми е подарък, но наистина пък ти спестява обикаляне Peace

# 682
За монетите съм съгласна , но за трикрака нефритена жаба не съм. Виж може да е от друг материал , ама нали знаеш , че във фън шуй изкуствени материали не се признават много а нефрита  като камък е скъп. От какъв материал е твоята?

# 683
За монетите съм съгласна , но за трикрака нефритена жаба не съм. Виж може да е от друг материал , ама нали знаеш , че във фън шуй изкуствени материали не се признават много а нефрита  като камък е скъп. От какъв материал е твоята?

незнам от ккаъв е, но аз не разбирам от такива истории и ти гарантирам че едно е да я купиш за нефритена, друго да е нефритена Joy

# 684
  • София
А за какво са ви тези трикраки жаби? newsm78

# 685
А за какво са ви тези трикраки жаби? newsm78

казват че са за пари, но на мен самата жаба ми хареса, затова си я взех, а другата на милото му е харесала и той така Heart Eyes

# 686
  • София
Символите за които са ви казали, че действат на нещо са много по-слаби от тези за които вие сами сте решили, че действат. Всеки предмет носи определени емоции на човек и е добре да се ръководим от това, което чувстваме, а не от това, което ни налагат.

# 687

незнам от ккаъв е, но аз не разбирам от такива истории и ти гарантирам че едно е да я купиш за нефритена, друго да е нефритена Joy

Нефрит е камък и той се познава с просто око ,един път като го видиш и ще го познаваш гарантирам ти.Най- разпространен е зеления.А има голямо значение от какъв материал ти е сувенира.

shoshi  Това за вътрешната нагласа е много вярно, важни са чуствата на човек в момента на купуванета на даден сувенир и той ще му служи за това за което го е нарекъл

www.fengshui-bg.com

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 13:39 от lusylusy

# 688
    Помагайте.Имаме малък магазин-тип офис,в който работим с милото.Неговият стол е под скосен окачен таван,а на всичкото отгоре срещу него има колона,чийто ръб сочи срещу него.Колоната е облепена със стиропорни плоскости,предполагам че това смегчава донякъде,но не съм сигурна.Това ме притеснява,защото има здравословни проблеми.Благодаря

# 689
Е, добре, от три часа чета и наистина съм изненадана колко много хора се интересуват от тази тема! Аз лично прехвърлям всякакви материали от три години насам и мога да Ви уверя, че интереса Ви, относно Фън Шуй,  си заслужава. Наистина се постигат забележителни резултати, стига да не се спуснете прекалено бързо във всякакъв вид корекции. Правете нещата последователно - за по-добри резултати или както е казал народа :"Бързай-бавно"
С удоволствие ще продължавам да следя темата, така че...приятно ми е да се запознаем. Hug

Общи условия

Активация на акаунт