Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София-Младост
Аз не виждам особена разлика в усещането от александритен и диоден, но и двата съм ползвала само за подмишници.
Иначе съм доволна от Нирвана център в София.

# 166
  • София
Аз наскоро правих интим с диоден в Нирвана, разлика в болката си има определено, александритен боли доста повече.

# 167
Мен от диодните ме боли ужасно много, когато машината е настроена на висока мощност. С александритните не усещам почти нищо, само леко "пощипване" на места.

# 168
  • Стара Загора
При мене е обратното с диоден почти нищо не усещам , а с александритния си ме боли доста.

# 169
  • София
И май ще се окаже, че зависи от настройката, не от вида.
Не ви ли питат как го усещате , аз ги карам да увеличават ако нищо не усещам.

# 170
  • София
Аз си го усещах, просто не чак колкото александритния 😀

# 171
Не знам дали беше заради зоната или по-тъмни косми (на интим имат известно изсветляване), но в едно и също студио на интим си беше очакваната болка, а на краката няколко пъти мрънках за намаляване на мощността, до степен да ми каже операторът, че по-ниско няма смисъл и нищо няма да махнем.

# 172
Не се ли ползват някакви обезболяващи гелове? Извинявам се ако въпроса е глупав , още се ориентирам в обстановката.

# 173
Запис.
Имам резервация за лазерна епилация в началото на октомври. В клиниката пише, че използват The Fotona & BBL lasers. Чета ви за инфо и отзиви.

# 174
  • Mediterraneo
Не се ли ползват някакви обезболяващи гелове? Извинявам се ако въпроса е глупав , още се ориентирам в обстановката.
В моето студио не се ползват. Единствено на интим се опитваха да ме обезболят малко с торби с леден гел, които постояха десетина минути. Ама това на първите две сесии сигурно, после се отказах, че особен смисъл не видях.

# 175
Малко извън темата, но удебелява ли се мъха/косъмчетата над горна устна при кола маска/пинсета? Може би сред вас има дами, които са прибегнали до този метод преди да се решат на лазерна епилация. Също така за колко време поникват?

# 176
Малко извън темата, но удебелява ли се мъха/косъмчетата над горна устна при кола маска/пинсета? Може би сред вас има дами, които са прибегнали до този метод преди да се решат на лазерна епилация. Също така за колко време поникват?

При мен след скубане изникваха доста по-плътни и видими косми, а преди да ги пипна, като малка имах русо нежно мъхче. Според мен и изникват повече на брой косъмчета и са с различна текстура.

# 177
  • Mediterraneo
С пинсетата се бях докарала всяка сутрин по 10 минути да дърпам косми! Определено стават по- плътни и черни, кой каквото ще да казва. Именно заради това започнах с лазера, заради лицето.

# 178
Аз не виждам разлика в мъха, който скубя. Но за информация - най-видимите и дълги косми, които имах някога - отстрани на устната, ако мога така да го опиша, съм си махнала преди години с електроепилация. Това, което ми е останало е супер фин мъх под носа точно и си е както го описвам, без разлика от скубането. Аз ползвам пинсета, никога не съм си правила кола-маска и се правя веднъж на 2-3 седмици.

# 179
Здравейте!
Днес следобяд си запазих час в Лазер Център   за подмишници та да видим. Досега само с бръснене съм процедирала навсякъде без ръцете и мустака (там кола). Не знам колко удачно беше да отида сега, ама мислих мислих толкова дълго и накрая викам отивам и каквото такова. Космите са ми ужасно дебели, плътни, черни и искрено се надявам да се повлияят. Само ме е страх да не боли твърде много и наистина да има ефект. Знаете ли приблизително колко процедури се правят и през колко време?

Общи условия

Активация на акаунт