Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 61 827
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, там ходя. Месец и половина след последната процедура вече няма ефект. Може би имам около 5 процента оредяване на окосмяването, което ми се вижда крайно малко. Преди години ходих на диоден лазер и там ефекта беше 100 процента.

# 151
Преди години ходих на диоден лазер и там ефекта беше 100 процента.

Какво ще рече това? Какво значи "ефектът беше 100 процента"?
Не разбирам също на колко време си правила процедурите във "V Derm" - пишеш, че сега са минали 2 месеца от последната, което е нормален, даже кратък промеждутък между отделните сесии. Между първата и втората процедура, например, не минаха ли пак 2-3 месеца и какъв % от окосмяването се върна?

# 152
Точно същото щях да попитам и аз, но се обърках във времето между процедурите кое кога се е случило и замълчах.

# 153
Мен ме зачуди изречението:
По време на процедурите ефекта беше много добър, ...

Не се разбира какво се визира под "по време на процедурите". Самата процедура отнема, да речем, 30 мин. След това минават около 2-3, че и 4 месеца до следващата. Т.е. няма как да не се види какъв % от окосмяването се появява наново, преди да се пристъпи към втората или поредната процедура.

Дано М се включи с разяснения.

# 154
  • София
Преди години правих процедурите с диоден. След 3-тата нямах никакво окосмяване. Но забременях и всичко всичко се върна в изходна позиция. Оказа се, че много момичета са имали същия проблем.
Тази година отново започнах, през 45 дни правих процедурите и космите изчезнаха в голямата си част. Единственото на интим имаше малко. Заради излагането на слънце реших да направя пауза през лятото и ето вече няма и спомен от епилацията. Наистина очаквах след 3 процедури да има по някакъв ефект. Уж избрах по-силен лазер...

# 155
Преди години правих процедурите с диоден. След 3-тата нямах никакво окосмяване. Но забременях и всичко всичко се върна в изходна позиция.

Ясно... А в продължение на колко време след третата процедура с диоден лазер беше без косми?
Защо не се върна в същото студио, в което си постигнала такъв добър резултат?
Учудвам се, че във "V Derm" те викат на толкова чести интервали, това не е добре. Според мен, можеш да си позволиш 2-3 месеца между отделните сесии. Така тъкмо ще видиш отчита ли се прогрес. Мисълта ми е, че "V Derm", като цяло, са специалисти - аз също ходя там последните 2 г. Но защо са ти направили такава схема на посещение, идея си нямам. Аз им се вясвам 2 пъти годишно за цяло тяло и никой нищо не ми е казвал по въпроса.

# 156
Някой подлагал ли се е на лазерна епилация с Gentlelase pro при светли и мъховидни косми и имало ли е ефект?

# 157
Аз, при мен няма. Светлите и тънки косъмчета си останаха.

# 158
Някой подлагал ли се е на лазерна епилация с Gentlelase pro при светли и мъховидни косми и имало ли е ефект?

Ако не се лъжа във Версус (София) работят с такъв, там правих лице доста процедури и имаше ефект, но тъй като зоната е специфична, не стана от раз, искаха се бая процедури. Имах светъл (не рус) мъх по лицето на места.

# 159
  • Варна
Здравейте.
Имам 5 процедури с лазер Elysion PRO и съм доволна, но се налага да сменя студиото и се чудя отново място с този диоден лазер ли да търся ?
Имам в близост място, където работят с  Fotora power laser. Мнения за него ?

# 160
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, включвам се с малко странен въпрос, но съм на процедура днес в тази жега и исках да ви питам с какво ходите облечени до салона? Мога ли с къс панталон или трябва да са покрити краката заради слънцето?

# 161
Идеята не е само днес да са ти покрити краката, а да не си се излагала активно на слънце в продължение на седмици преди процедурата. Или поне не, без да ползваш слънцезащита, SPF 50.

# 162
Здравейте.
Имам 5 процедури с лазер Elysion PRO и съм доволна, но се налага да сменя студиото и се чудя отново място с този диоден лазер ли да търся ?
Имам в близост място, където работят с  Fotora power laser. Мнения за него ?

За първия въпрос, не знам. Относно Фотора - многократно съм коментирала, че се правя с този лазер и съм много доволна. Засега права мишници и мустак, като мустака вече е в режим поддръжка след 7 процедури. Мишниците имам 4 процедури и скоро сигурно също ще мина на поддръжка. Есента започвам ръце, крака, и може би интим.

# 163
Момичета, бях ма процедури на 30.06. Козметичката каза за вротата процедура на краката да ида след 60 дни , а на ръце, интим- след 45 дни. След процедурата, сякаш нямам никакъв резултат, а вече се мина месец. Уж и космите ми бяха “много хубави” за уреда.
Какво ще ме посъветвате в случая. Да отида ли на 45-я ден отново или направо при друга да запазвам час?

# 164
Здравейте, изчетох темата и не срещнах точно моя казус, ще се радвам на препоръки от личен опит. Направих една процедура александритен лазер на подбедрици, сякаш е ОК като ефект, бръсна чат-пат, но предвид, че ще ходя на море а и ужааасно ме боля, мисля да направя следващите процедури с диоден. Нямам конкретни цели за бюджет, някой по-централен салон предпочитам. С не тъмна, не и твърде светла кожа съм, брюнетка. Правилно ли съм се насочила към диоден, чета, че трябва да е по-безболезнено, може би след няколко процедури като се разредят космите и останат по-тънки, ще мина пак на александритен.

На интим съм правила преди 100 години във Версус, върнаха се може би 50% от космите, диоден ще свърши ли работа, предвид, че имам пигментация на кожата.

И последно - попаднах на реклама на Satori студио, което работи с лазер Soprano Titanium - този какъв е? Не видях отзиви за мястото дотук, само съм минавала пред него и изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт