Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
При мен се получи много интересен обрат на събитията Trollface
Това в кой център, че ми стана интересно? В крайна сметка не толкова видът лазер ще излезе, че е важен, колкото правилните настойки спрямо кожа и косъм.
Dupissima Ring mall - там направих диодната процедура с Elysion pro.

# 196
До настройките е явно ,защото имам правени 5 процедури с един и същ лазер на интим .Първият път трагичен резултат.Около 10 % резултат .После започнах процедури ,обаче в чужбина пак със същия лазер 5 процедури 80 % изчезнало окосмяване на триъгълник.Вече близо година без да съм ходила на подръжка.С другите зони горе-долу същата работа се получи.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 11:38 от vtv131313

# 197
Да споделя и аз мнение по темата.
Рижава съм, с изключително млечно-бяла кожа с лунички. Предстои ми 3та процедура интим и подмишници и 2ра за подбедрици. Апаратурата, с която работят е Elite iQ by Cynosure, като имат александритен /който използват при мен/ и Nd:YAG.
На този етап /да не си ритам късмета Grinning / съм изключително доволна, дори и само след 1 процедура на подбедици. Да, имаше бая болка на моменти, няма да си кривя душата, но беше толкова моментна, че определено лесно се прежалва. Първоначално оставих косъмчетата да си израснат колкото - толкова. За 3 седмици и половина съм се бръснала точно веднъж и кожата ми все още е изключително гладка.
 След 10-тина дни съм на следващите процедури и за момента единствено имам забележки за бикини линията, незнайно защо точно там си растат нормално, със сигурност леко са оредели, но пък продължават нормален растеж, ще попитам дамата, която прави процедурите има ли причина или е просто индивидуално.
А, а относно нея - изключителен професионализъм - поради косъмчетата и типа ми кожа, още преди да започнем подбедрици тя ми каза, че е напълно възможно да нямам ефект, попита ме сигурна ли съм, изобщо - личи си, когато хората подхождат с внимание, а не е само да ти вземат паричките от джоба.

# 198
Може ли да избръсна зоната за лазерна епилация непосредствено преди посещението за процедура или трябва да е предходната вечер?

# 199
Може ли да избръсна зоната за лазерна епилация непосредствено преди посещението за процедура или трябва да е предходната вечер?

По принцип не пречи, аз така направих първия път, но на следващия направих бръсненето ден-два преди процедурата. И не знам дали си въобразявам, но определено ако ги избръсна на същия ден, в който е процедурата, сякаш болката е по-силна тогава. Може би мястото става по-чувствително, отделно на това, ако се порежеш също ще е неприятно.

# 200
  • Mediterraneo
От предната вечер е ок, и без това ако има останали косъмчета, на място ме минават със самобръсначка операторите.

# 201
Някакви отзиви за Alma Soprano Titanium имате ли?

Записах си час за такъв лазер, интим и подмишници.

Повдигам си въпроса, май няма отзиви за този нов лазер....

# 202
Може, даже е препоръчително.

От предната вечер е ок, и без това ако има останали косъмчета, на място ме минават със самобръсначка операторите.
В България май никъде не минават. Само в едно студио ми се е случвало. Във "Версус" пък май тази услуга е платена, ако не се бъркам.

Някакви отзиви за Alma Soprano Titanium имате ли?

Записах си час за такъв лазер, интим и подмишници.
Повдигам си въпроса, май няма отзиви за този нов лазер....
Добър е.

# 203
  • Mediterraneo
Леле, платена услуга да минат 2 косъма, ако си ги пропуснал?! Ох, че то смешно! Да не казвам, че вадят чисто нова самобръсначка за еднократна употреба, сигурно много струва. Ами като пуснат лампата и сложат лупата, през която гледат, все се оказва, че има нещо пропуснато. А татуировки като предпазват, пак ли е платена услуга? Имам голяма татуировка на единия прасец, поне 15 минути губи да я мине с бял молив и да я облепи с марли. Предлагала съм да го направя предварително, нямало нужда.

# 204
Записвам се и аз да следя темата. Все още не мога да споделя опит,  от доста време отлагам тази крачка поради планиране на бебе, стимулации, бременност и кърмене. Сега отначало..дай Боже. Та все хормони...Останах с впечатление,  че това може да компрометира резултата...

# 205
Записвам се и аз да следя темата. Все още не мога да споделя опит,  от доста време отлагам тази крачка поради планиране на бебе, стимулации, бременност и кърмене. Сега отначало..дай Боже. Та все хормони...Останах с впечатление,  че това може да компрометира резултата...

Честито Simple Smile аз също така си бях казала ако не забременея до Х дата, почвам се с лазера, но забременях, кърмих и т.н… докато бях бременна не дъм си и помисляла да започна лазерна епилация, а докато кърмех разбрах, че не че не можело, ами просто хормоните още не са напълно регулирани и може да няма голям ефект. Освен това надали са правени достатъчно проучвания над кърмещи жени.

# 206
При мен се получи много интересен обрат на събитията Trollface
Това в кой център, че ми стана интересно? В крайна сметка не толкова видът лазер ще излезе, че е важен, колкото правилните настойки спрямо кожа и косъм.
Чувала съм, че в много студия не сменят лампите или както се наричат, на препоръчаното от производителя време и за това резултатите не са толкова добри. Да не кажа, че понякога липсват резултати.

# 207
Рижава съм, с изключително млечно-бяла кожа с лунички. Предстои ми 3та процедура интим и подмишници и 2ра за подбедрици. Апаратурата, с която работят е Elite iQ by Cynosure, като имат александритен /който използват при мен/ и Nd:YAG.
На този етап /да не си ритам късмета Grinning / съм изключително доволна, дори и само след 1 процедура на подбедици. Да, имаше бая болка на моменти, няма да си кривя душата, но беше толкова моментна, че определено лесно се прежалва. Първоначално оставих косъмчетата да си израснат колкото - толкова. За 3 седмици и половина съм се бръснала точно веднъж и кожата ми все още е изключително гладка.
 След 10-тина дни съм на следващите процедури и за момента единствено имам забележки за бикини линията, незнайно защо точно там си растат нормално, със сигурност леко са оредели, но пък продължават нормален растеж, ще попитам дамата, която прави процедурите има ли причина или е просто индивидуално.
А, а относно нея - изключителен професионализъм - поради косъмчетата и типа ми кожа, още преди да започнем подбедрици тя ми каза, че е напълно възможно да нямам ефект, попита ме сигурна ли съм, изобщо - личи си, когато хората подхождат с внимание, а не е само да ти вземат паричките от джоба.

Как ви се отрази лазера на луничките ? При мен с диоден доста потъмняха и станаха повече Sad

# 208

Как ви се отрази лазера на луничките ? При мен с диоден доста потъмняха и станаха повече Sad
Засега не съм видяла влияние над тях, но те моите са основно по лицето и раменете и гърба.

# 209
Здравейте, някой с мнение и препоръки за студио в Русе?
Мисля да започна с интим и мишници.

Общи условия

Активация на акаунт