"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 810
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
Явно наистина сте бременна, тези тестове се положителни. Най-вероятно този месец сте била с ранна овулация и бременността е много ранна, затова нищо не се е видяло. Отидете пак след десетина дни.

# 438
теста е правен десет дни преди датата ми на цикала

# 439
Да, това го разбрахме вече.

# 440
Здравейте, днес ми е датата за цикъл. От вчера имам зацапване, ту с ярко червена кръв ту с по светла, това зацапване е само по тоалетната хартия. Ту има ту няма. Какво може да е това. Имам чувството, че не може да тръгне като трябва. На какво може да се дължи. Много съм притеснена. Благодаря

# 441
  • София
На много неща. Посетете гинеколог.

# 442
Тест правихте ли? Ако не, най-вероятно е менструацията ви.

# 443
Несъм правила тест. Мислех, че е цикъл. Сутрин е доста ярка кръв, но както казах само по тоалетната хартия. Има ли шанс за бременност

# 444
Направете тест и ще разберете. Ако сте бременна, трябва да разберете по-скоро и да се консултирате с лекаря ви.

# 445
Друг път преди цикъл гърдите ме болят, сега не изобщо нямам напрежение в тях. Само лек дискомфорт доло ниско както преди цикъл. Благодаря все пак.

# 446
Ами ние няма как да кажем дали е бременност, или менструация. И двата варианта са възможни. Направете тест още днес, би трябвало да отчете.

# 447
Нямам никаква идея кой е решил, че коментарът ми трябва да се изтрие, защото не е по темата или се шегувам, но явно никога не му е закъснявало през лятото в горещините. Браво на него. Из всички теми за желаещи бебета коментираме, че лятото е страшно проклет период, понеже има навика да се бави заради горещините и съответно изкуствено вдига очакванията.
Понякога при мен идва ударно, понякога 1-2 дни цапа, за това предположих, че е от жегата. Туй то.

# 448
Тази тема е за всички, които имат съмнения, че може да са забременели.
 Здравейте на 10.07.2021-4 ден (последен) от МЦ с моя приятел бяхме интимни без да се пазим по никакъв начин на 16.07.2021 се появи цервикална слуз, МЦ не е редовен върви ми 4-5 дни, идва ми на 23,24,25 дни, въпроса ми е възможно ли е зачеване?
Моля, ограничавайте се само до задаването на конкретни въпроси. За споделяне на вълненията около забременяването потърсете двете отчетни теми в същия подфорум.

Полезна информация:

Тестовете за бременност дават най-коректни резултати, когато са направени навреме,а именно:
Кръвен тест (бета ЧХГ) – най-рано 11 дни след ДОКАЗАНА овулация
Уринарен тест – най-рано 12 дни след ДОКАЗАНА овулация или на първият ден от закъснението.
Щом на уринарния тест се появи втора черта, колкото и бледа да е тя, теста е положителен

Във въпроса си не пропускайте следната информация:
1) Дата на последната менструация и продължителност на месечния цикъл (от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация; за първи ден се счита денят с истинско кървене, а не само зацапване);
2) Метод на засичане на овулацията, ако има такъв;
3) Ден/дни с непротектиран полов акт (дни със съмнение за евентуално зачеване);
4) Лекарства, които биха имали някакво значение (прогестеронови препарати, противозачатъчни, Клостилбегит, Кломифен и др.)
5) Правени ли са хормонални изследвания и има ли отклонения при тях
Така ще бъдем максимално полезни.

Моля задавайте въпросите си тук, за да не се създават нови теми с еднакво или подобно съдържание.

Успех и се надявам да намерите отговор на въпросите си!

# 449
Здравейте, само да ви кажа, че си направих тест отрицателен е. Кървене то продължава. Само се чудя дали теста е отчел правилно с това кървене, което си остана само по тоалетната хартия

Общи условия

Активация на акаунт