"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 821
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Направи на друга марка,изглежда плюс,но миналия цикъл точно този ми показа розова черта,зарадвах се много и накрая излезе фалшива и много плаках като ми дойде. Разочарованието беше голямо.

От снощи теста е много много бледа , от тази сутрин е една идея по-видима. Моята АГ ми каза да си направя един в петък, за да видим дали ще се насити и ми каза да си взема Огестан и в понеделник да отида да ме види. Тихичко Мерси ❤

# 421
На мен ми бяха казали 12 до 14 дни след закъснение на преглед. Рано е да идеш на 7-мия .
А може ли теста да е отрицателен ще лудна

# 422
На мен ми бяха казали 12 до 14 дни след закъснение на преглед. Рано е да идеш на 7-мия .

На мен ми изглежда положителен.. А кръвният какво казва? Може просто до тогава да си направите кръвен, за ваше успокоение..

# 423
  • София

На мен на положителен тест ми прилича. Сменете гинеколожката и идете след 12-тия ден закъснение пак.

babyboo
Тя преди фолиевата киселина ти изписа Огестан Grinning Огестана са просто витамини за бременни до там.

# 424
  • София

На мен на положителен тест ми прилича. Сменете гинеколожката и идете след 12-тия ден закъснение пак.

babyboo
Тя преди фолиевата киселина ти изписа Огестан Grinning Огестана са просто витамини за бременни до там.

Гледах че в него има фолиева киселина, може би е някакво сборно нямам идея хахаха

# 425
  • София
Като човек пил Огестан ви казвам какво е. Иначе още в началото и фолиева киселина ми бяха предписали и Огестана. Не са ми казвали да я спирам освен след 3-тия месец или втория беше вече не помня.

# 426
  • София
Като човек пил Огестан ви казвам какво е. Иначе още в началото и фолиева киселина ми бяха предписали и Огестана. Не са ми казвали да я спирам освен след 3-тия месец или втория беше вече не помня.

Много благодаря ❤

# 427
Здравейте Възможно ли е тест за бременност да покаже положителен 10 дни преди закъснението

# 428
Да възможно е дори да ви кажат какъв ще е пола!

# 429
Здравейте Възможно ли е тест за бременност да покаже положителен 10 дни преди закъснението

Само ако през този месец е имало много по-ранна овулация, което няма как да знаете, ако не я засичате по някакъв начин. Изчакайте поне ден-два преди очакваната менструация за тест.

# 430
Не засичам нищо просто си направих test и той беше положителен а датата ми за цикъле около 01.08 ходих вчера на преглед Доктора каза че не виждал бременност а тестовете са положителни може ли да лъжат или да не показват правилно

# 431
На преглед се ходи на 10-14 дни закъснение поне, какво очаквате да се види толкова рано?
Имате ли снимки на тестовете? Възможно е да не са положителни, а да се е появила изпарителна черта.

# 432
  • София
Ехее къде е 1.08 къде е 22 Юли? Изчакайте си закъснението.

# 433
имам снимка да

# 434
Ами покажете я

Общи условия

Активация на акаунт