"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 831
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
На тази снимка чертата изглежда сива.

# 406
  • София
На тази снимка чертата изглежда сива.

Розова е просто от излуственото осветление и телефона изглежда сива. Много бледо розова.

# 407
Защо тогава не сте сигурна, че е черта? Втора розова линия означава положителен тест.

# 408
  • София
Защо тогава не сте сигурна, че е черта? Втора розова линия означава положителен тест.

Защото е много много бледа, едвам забележима. Трудно я снимах и исках мнение дали вие виждате това което и аз.

# 409
Абе за 2 седмици закъснение май трябва да е по-тъмна? Но пък е слвд цял ден течности... Направи един кръвен утре по-добре, вместо писалка или лентичка, по-сигурно е.

# 410
  • София
Абе за 2 седмици закъснение май трябва да е по-тъмна? Но пък е слвд цял ден течности... Направи един кръвен утре по-добре, вместо писалка или лентичка, по-сигурно е.

Утре съм на път и точно за това реших да си направя днес един тест … за всеки случай. За съжаление няма да мога да пусна кръвен, така че стискам палци теста сутринта да покаже нещо. Стискайте палци ❤

# 411
  • София
Ми честно казано за 13 дни закъснение трябва да имате ясна черта. Консултирайте се с гинеколог все пак.

# 412
При такова закъснение няма значение кога е правен теста, и дали е правен а първа урина.
На мен теста ми изглежда доста съмнителен, но дано греша.

# 413
  • София
Добро утро момичета , ето теста от тази сутрин.

Линията пак е много бледо розова.

# 414
За мен този месец явно О ти е била по - късно около датата на М иначе няма как да е толкова бледа чертата. За мен е положителен изглежда розова. Тихичко честито, ако можете там където заминавате пуснете кръвен за всеки случай, ако не след няколко дни още 1 тест да видите ще се насити ли.

# 415
Направи на друга марка,изглежда плюс,но миналия цикъл точно този ми показа розова черта,зарадвах се много и накрая излезе фалшива и много плаках като ми дойде. Разочарованието беше голямо.

# 416
Здравейте.
Ову беше на 08.07 (установена чрез фоликулометрия). Според вас рано ли е за уринен тест?

# 417
Може и да отчете правилно, но ако можете изчакайте още ден-два.

# 418

Момичета 7 дни закъснение отидох на преглед, но не се видя нищо.. Още
Дали може да е рано и моя доктор вика, че  теста бил отрицателен този

# 419
  • София
На мен ми бяха казали 12 до 14 дни след закъснение на преглед. Рано е да идеш на 7-мия .

Общи условия

Активация на акаунт