"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 807
  • 790
  •   1
Отговори
# 480
Не знам за прокървяването, но моя позната след година опити отрки, че има полип. След премахването забременя веднага. После забременя още един път няколко месеца след като роди. Та е добре да се погледне, ако не се случва забременяване.

# 481
Не знам за прокървяването, но моя позната след година опити отрки, че има полип. След премахването забременя веднага. После забременя още един път няколко месеца след като роди. Та е добре да се погледне, ако не се случва забременяване.

Да, моят беше малък и се премахна само с прием на Дуфастон 1 месец, но и АГ сподели, че полипът е пречка за забременяване..

# 482
Полипът пречи ли на зачеването ? Защото само този месец за пръв път ми се случи кървене между цикъла и лекарката каза , че е от овулацията , понеже брше много силна с тестове засякох мн високи нива и 5-6 положителни теста за овулация .

# 483
Предните коментари прочетохте ли?

# 484
Благодаря за съветите!
Точно заради кървенето ходих на два прегледа при две различни гинеколожки и според двете полип няма. Въпреки че ме прегледаха само на вагинален ехограф, но реших, че би трябвало да знаят какво правят и не съм настоявала за още изследвания. Ако продължи така и на 3ти лекар ще ходя явно…

# 485
  • София
В край на сметка пуснете хормони, за да види всичко наред ли е.

# 486
  • USA
Аз имах такива прокървявания от нисък прогестерон в ЛФ...коригира се с допълнителен прием, така че както са ви посъвествали може да си пуснете изследвания на хормони.

# 487
Здравейте отново! И все пак ходих на преглед, не ми дадоха обяснение за оскъдния цикъл. Не видяха нищи на ехограф. По стечение на обстоятелствата, минах през 2ма. Кървенето почти спря, с цистит съм, пия лекарства. От тази сутрин съм с ужасен вкус в устата и сухота също. Таа чудя се дали да не направя още 1 тест, да не би за онзи да не било рано за да покаже. На ехограф само казаха за удебелена матка. Да добавя имам някакво воднисто течение с малко кръв.

# 488
  • у дома...
Наличието на цикъл, било то и оскъден симптом на бременност ли е? И отрицателни тестове? Защо не пуснахте и кръвен?

# 489
Наличието на цикъл, било то и оскъден симптом на бременност ли е? И отрицателни тестове? Защо не пуснахте и кръвен?
Може би не е и аз твърде много си внушавам

# 490
Най-вероятно да. Имате си цикъл и отрицателен тест, по-малко бременна едва ли може да сте.

# 491
Здравейте ! Нова съм в групата . Имам въпрос от няколко дни си правя тестове за бременност М.Ц ми беше на 03.07.21 , (следващия МЦ трябва да е на 31.07 (овулацията е била на 15/16 - ти имахме полов контак всеки ден с мъжа ми няколко дни преди очакваната овулация. Опасявам се , че нещо не се развива бременността понеже нямам чувствителни гърди и кой знае какви симптоми освен леко замайване , киселини и болка ниско долу в корема която е само от лявата страна ( не е постоянна, а е на моменти ) от направените тестове не излиза нищо особено даже вторите черти са вече па бледи от първия тест който бях правила преди 3/4 дни , пия си Фолиената още преди това също и натаспин понеже имам съсирване на кръвта . Вия какво бихте ме посъветвали (втората черта на теста е едвам забележима ) знам , че е рано още но много се притеснявам имам 2 аборта и се надявам най - накрая всичко да е наред. Този тест е направен вчера
след обяд , извинявам се за вида на теста 

# 492
Пусни си кръвен тест за бременност през 48 ч.

# 493
Здравейте, мами! Неотдавна пуснах снимка в друга тема за един тест на "Престо" с бледа втора черта от 23 юли. И вие потвърдихте, че я има... После имах един отрицателен "Престо" ... После реших, че е по-сигурно втори, който обаче да съхранявам правилно, че у дома е бая, бая жега тия дни, и вчера си взех един "Шуър" писалка и го направих следобед след течности. На нормална температура съхраняван, след аптеката 3 минути в жегата да е бил. За мое учудване, че вече си мислех за болести, имаше във времето на отчитане много бледа черта.
Тази сутрин отново направих "Шуър" с първа сутрешна урина този път и е отрицателен... Ходих на лекар преди дни, не издържах, и ми каза най-рано да ида отново в четвъртък, другата седмица. Много рядко се виждало бременност в 5-та седмица, ако съм. Показа ми нещо, което ще е или предстояща менструация, или плоден сак. Видимо здрава съм била.
Последна менструация на 27юни. Нередовен цикъл последните 5 месеца.
Имам някакви симптоми, по-скоро на бременност, отколкото на ПМС и то понякога. И стрес си имам... От зърната едвам забележим секрет дори, който, както разбрах, пак може от стрес... Мислех си вчера преди теста следобеда, да не съм пък болна от нещо, инфекция на горни пикочни да е... Усещам си сякаш бъбреците, не е точно болка. Питах в една клиника дали пък инфекция на горни пикочни пътища да имам случайно, да ми прави такива въртели с втора бледа, че чета в Интернет... Ама жената на рецепцията, че мислех дали да не ме прегледа нефролог... Каза ми "не"... И за усещанията в бъбреците да не би да съм минала и корона. В урината ми има някакви бели неща... Никакви други проблеми при честото посещение на тоалетна, ама и вода си пия доста сега... Вярно, че и тестовете са с 99% точност...

Какво се случва с мен според вас? Болна или бременна съм? Това случвало ли се е на някого?
Няма да си пускам кръвен сега. Ще изчакам лекаря, ама направо не знам как да се успокоя с тая чуденка. То може и от това да ми закъснява ужким вече, знам ли.
Той, гинекологът, ми рече, че ако прокървя, да следя как и колко, не да е да карам с една превръзка цял ден... И да отложа тогава прегледа, ама да ида.
Откачена работа и моето...
Вашите предположения? Моля.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 08:28 от Явис

# 494
Явис, секрета от гърдите може да е сериозен проблем, не го пренебрегвай! Това бялото в урината сигурно е белтък, което говори за инфекция (пиелонефрит) или пък проблеми с ендокринната система. Вместо още една седмица да се чудиш какво се случва, иди си направи кръвен и го повтори след 24 часа. Ако го направиш днес, може да повториш и в понеделник. Заедно с ЧХГ, си пусни една ПКК и урина! Ако трябва и с ЛЛ говори да ти ги пусне. За мен започваш някаква инфекция + много ранна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт