"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 41 990
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
То вече си е време за лекар, защото тя дотук си е с 36 дена закъснение. Разбира се добре е да се направи и един тест.

Дамата казва, че не е правила секс преди това Simple Smile за това съветвам да изчака с лекаря, може този месец да е имала ановолаторен месец, а сега О да е била точно когато се е прибрал партньорът и, за това да изчака до 21ви за тест. Обаче за симптоми е рано определено, няма ли плюс тест няма как да има симптоми.

# 646
Да това е първият ми полов контакт от месеци. Други симптоми нямам ,освен леката болка в яйчниците ,но понякога ми се получава и преди менструация(не всеки месец имам болки). Дали изобщо има възможност и какъв е шанса да се е случило точно в периода преди очаквана менструация? Има доста мнения по този въпрос и съм много объркана...и нетърпелива Sad

# 647
  • София
То вече си е време за лекар, защото тя дотук си е с 36 дена закъснение. Разбира се добре е да се направи и един тест.

Дамата казва, че не е правила секс преди това Simple Smile за това съветвам да изчака с лекаря, може този месец да е имала ановолаторен месец, а сега О да е била точно когато се е прибрал партньорът и, за това да изчака до 21ви за тест. Обаче за симптоми е рано определено, няма ли плюс тест няма как да има симптоми.
Не твърдя, че е бременна, а че трябва да отиде на лекар, защото има голямо закъснение. А тест така или иначе и лекар щеше да я накара да направи преди прегледа.

# 648

Не твърдя, че е бременна, а че трябва да отиде на лекар, защото има голямо закъснение. А тест така или иначе и лекар щеше да я накара да направи преди прегледа.
Ако е има месец без О и тя е настъпила около датата на контакта, няма тест в момента дето да засече бременност, а за лекар да не говорим. Задължително е да посети лекар разбира се, просто е хубаво да изчака да е сигурна, че няма бременност. А и закъснение се брой спрямо най дългия цикъл.

Ники всичко в възможно, щом има секс, а няма менструация Simple Smile просто търпение, жени много цикли различни Simple Smile

# 649
Момичета, моля за вашето мнение. Днес със сутрешна урина направих тест. Прикачвам резултата. 29 ден от цикъл - принципно съм с по-дълъг, не знам кога съм била в ову, защото от 14 до 27 ден от цикъл пих Дуфастон, а положителен тест за ову не видях (на 5.08 линиите бяха почти еднакви, но му трябваше още). Чертата е бледорозова, но имах изпарителна на престо розова миналия месец … според вас изпарителна ли е тази?

# 650
Ако положителния тест за овулация е бил след 05.08, и овулацията още 24-48ч след него, не мисля, че тест за бременност би отчел все още. Много малко дни са минали. Предполагам знаете, че във вашият случай трябва да правите тест за бременност спрямо най-дългия ви цикъл, ако не се лъжа 30 и няколко дни. А и се коментира, че при вас Дуфастон не трябва да се започва на 14ти ден, защото потиска овулацията. Аз бих изчакала още няколко дни, за да повторя теста.

# 651
Всичко е възможно. Може би трябва да си направиш кръвен тест, или изчакай още 2-3 дена и направи нов уринен тест.

# 652
Според АГ Дуфастон не пречи на овулация.. не знам колко е така.. Тест направих, защото доколкото знам не е добре да спираш Дуфастон рязко, ако има бременност.. Иначе може би е изпарителна, защото направих една касета и няма втора черта. Може да пусна и един кръвен, ако не издържа до после, но по-скоро май е отрицателен. Благодаря ви, момичета!

# 653
Абе Дейзи, розова ми изглежда чертата беее Heart Eyes дано!!! Стискам палци да се похвалиш като го повториш 😊😘

# 654
Благодаря ти, миличка! Heart licorne

За съжаление сега ми излезна резултата от кръвния и е 0.56. Единственото ми притеснение е, че всеки друг път, в който съм правила кръвен тест (поне 4-5 пъти), резултатът винаги е бил <0.1. Има ли повод да се притеснявам за нещо?

Благодаря ви предварително!

# 655
За пореден път виждам да се споделя такава черта на Шурчека и да се окаже отрицателен 😲 По лоши станаха и от Престо.

# 656
Дейзи, не знам от колко време правите опити, сигурно отдавна, щом следиш овулация, пиеш лекарства и си правила толкова кръвни тестове.
Моят съвет е да потърсиш второ мнение относно лекарствата, може би най-добре от репродуктивен специалист, с който да почнете да следите овулацията. И ако правиш домашни тестове, не спирай да ги правиш, докато не видиш категорично положителен резултат, защото иначе все едно нищо не правиш, само си хвърляш парите за тестове.
И най-добре си изчаквай закъснението, преди да правиш всички тези уринарни и кръвни тестове, защото както се вижда и от твоя опит, и от този на мкого жени тук, явно често дават подлъгващи резултати, особено преди закъснение.
Не мисля, че има нещо притеснително в резултата ти, всеки резултат под 5 е отрицателен. Но пък ти си го направила прекалено рано този тест, та кой знае, може след няколко дни вече да се окаже, че наистина си бременна. Успех!

# 657
Pistachio, Благодаря ви! Аз правих и след това лентички, но не видях + резултат за ову.. следващият месец ще отида на лекар. Иначе правим опити от около 10 месеца, а Дуфастон пиех за премахване на полип (не знам как стана, но наистина се махна полипа от месец прием).. и така.Ще изчакам М и ако не дойде, ще направя пак тест, а засега се радвам, щом не е притеснителен (понеже е различен от досегашните ми, се притесних дали не е индикатор за някакъв проблем..) Благодаря!

# 658
  • София
Обаче мисля, че точно Дуфастон си влияеше на овулацията някъде назад в темата се е коментирало. Дано не бъркам. Успех и дано скоро видите заветните 2 чертички!

# 659
Дейзи, прочети листовката на Дуфастон. Аз сега я погледнах и пише, че се започва прием от втората половина на цикъла и денят зависи от дължината на цикъла на жената. 14 ден ще е при жена с 28-дневен цикъл, но твоят е по-дълъг, следователно трябва да започнеш няколко дни по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт