"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 005
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте изпращам снимка на един тест за бременност на който се вижда черта, но по-скоро на мен ми прилича на изпарителна сива, но все пак и вие да кажете ?

# 631
Здравейте дами, нова съм в тази група и съм изключително объркана, бих се радвала на вашето мнение... Да ви обясня накратко датата на последната ми М беше на 22.07.2021г. правихме опити за бебче датата ми на новата М е 19.08.2021 (28дни) но бях нетъпелива и 7 дни преди предполагаемя М.Ц си пуснах кръвен тест който беше отрицателен, а имам страшно напрежение от седмица насам леки болки и постоянна умра а е много рано за новият М.Ц според вас дами дали има шанс за вероятна бременност  много да съм подранила с теста и дали да изчакаме закъснение много ви благодаря предварително 💋❤

# 632
Здравейте дами, нова съм в тази група и съм изключително объркана, бих се радвала на вашето мнение... Да ви обясня накратко датата на последната ми М беше на 22.07.2021г. правихме опити за бебче от 01.08 г/д до 08.08 около дните на овулация, датата ми на новата М е 19.08.2021 (28дни) но бях нетъпелива и 7 дни преди предполагаемя М.Ц си пуснах кръвен тест който беше отрицателен, а имам страшно напрежение от седмица насам леки болки и постоянна умра а е много рано за новият М.Ц според вас дами дали има шанс за вероятна бременност  много да съм подранила с теста и дали да изчакаме закъснение много ви благодаря предварително 💋❤

# 633
Да, изпарителна е чертата поне според мен, съжалявям.

А вие с кръвния доста сте избързала имплантация става м/у 6 и 10 ден стандартно.. изчакайте закъснение или 2 -3 дни преди М пуснете кръвен

# 634
Екатерина, има вероятност разбира се. И то голяма 😉
Но си избързала от нетърпение.
Изчакай си закъснението и направи тест рано сутрин.
Не може да имаш симпитоми толкова рано, внушаваш си.
Нито кръвен ще покаже нещо сега, много е рано.
Изчакай поне 3 дни да ти закъснее. Няма смисъл по-рано за каквото и да е.
Знам че те гложди и нямаш търпение,но.... освен да чакаш няма друго какво да направиш.
Не са много дни. Успех! Нека е каквото искаш 😊

# 635
Ема Удхаус
Много благодаря 🤗

# 636
Може и да не чака три дни закъснение, тя е направила тест седем дена по-рано все пак 😃, но да изчака поне ден-два преди менструация.

А на горния тест май даже не е изпарителна черта, аз виждам бяла черта, а не сива.

# 637
Е, не знам, моя МЦ е точен като часовник и даже аз и чаках 3 дни та да съм сигурна. За мен просто няма смисъл по-рано. Все пак не се знае, едва ли всеки цикъл идва точно баш на деня.
Така, че 3 дни е добър период 😊
Като се сетя, колко тепърва още има да се чака за всичко останало след 2 те черти, то ако не можем това да изчакаме, ще се побъркаме.
Тепърва установяване на бременност, пък жълто мехурче, пък ембрион, после пулс, после 1ва фетална, ехеее....то си е все чакане.
Търпение трябва 😊
Ама е трудничко. Аз не знам ден-два дали би показало? Уж се води, че има такива ранни тестове ама знам ли, не съм ги пробвала.

# 638
Аз имам същия тест от вчера, с такава бяла черта, пак на шуър. За съжаление аз също смятам, че това е отрицателен тест.
Здравейте изпращам снимка на един тест за бременност на който се вижда черта, но по-скоро на мен ми прилича на изпарителна сива, но все пак и вие да кажете ?

# 639
Аз имам същия тест от вчера, с такава бяла черта, пак на шуър. За съжаление аз също смятам, че това е отрицателен тест.
Благодаря много, пожелавам ти следващия да е с две ярко розови черти 😊

# 640
Да, съвсем възможно е да отчете ден-два дни преди МЦ, а и жената е ходила направо на кръвен, който е много вероятно да покаже, ако има бременност тогава.
Иначе и аз съм чакала, първият ми преглед беше в края на 7ма седмица. И за мен е повечето случаи няма нужда от толкова ранно тестване, ранни прегледи и т.н., но повечето жени тук са нетърпеливи.

# 641
Здравейте. Датите ми на менструация са :
19-24.05
15-19.06
9-12.07
Като през тези месеци не съм имала полов контакт. Не знам и кога ми е овулацията. Очакваните дати (по календара) за следваща менструация бяха 5-9.08 и не ми дойде. От 08.08 до 11.08 бях с приятеля ми и свършваше в мен. Менструация все още няма ,а е вече 15.08. Въпроса ми е дали има възможност да съм бременна ,тъй като четох много във форума и има такива случаи или си внушавам? Дали е рано за тест или преглед при доктор? Имам само леки болки долу в яйчниците. Благодаря предварително.

# 642
Щом правиш секс винаги е възможно да забременееш. Направи си тест след 21.

# 643
Здравейте. Датите ми на менструация са :
19-24.05
15-19.06
9-12.07
Като през тези месеци не съм имала полов контакт. Не знам и кога ми е овулацията. Очакваните дати (по календара) за следваща менструация бяха 5-9.08 и не ми дойде. От 08.08 до 11.08 бях с приятеля ми и свършваше в мен. Менструация все още няма ,а е вече 15.08. Въпроса ми е дали има възможност да съм бременна ,тъй като четох много във форума и има такива случаи или си внушавам? Дали е рано за тест или преглед при доктор? Имам само леки болки долу в яйчниците. Благодаря предварително.

Цикъла ви не е редовен един път е 25 дни един 28...
Както са ви посъветвали тест след 21в минимума е 2 седмици след контакт, ако не е дошъл до тогава.
Ако е отрицателен идете на лекар, проблема може да е друг. Дано е каквото искате

# 644
  • София
То вече си е време за лекар, защото тя дотук си е с 36 дена закъснение. Разбира се добре е да се направи и един тест.

Общи условия

Активация на акаунт