Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 630
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, така и ще направя Simple Smile

# 661
Здравейте, за втори път правя ин витро. Първият път завърши с биохимична. Този път, на 01.07. ми беше трансфера на 2 свежи 3-дневни и днес правих кръвен. Резултат 459.1 mUI/mL. От клиниката ми казаха след 10 дни на преглед. Според вас да пускам ли още един кръвен в понеделник (за да видя дали нараства правилно) или да си "живея живота" в очакване на прегледа ? Струва ми се, че за този ден резултатът е незадоволителен. Към момента имам запек, едвам понасям горещината ( не е типично за мен, т.к. все ми е студено), леки болки, нервност, главоболие, много пишкам и през нощта трудно спя.  Благодаря предварително!
Бъди спокойна, не е нисък резултата. Моят беше 149 на 12-ти ден след трансфер на 5-дневни. Повече не се изследвах, но се видя сакче на преглед след 8 дни. Успех!

# 662
Здравейте, за втори път правя ин витро. Първият път завърши с биохимична. Този път, на 01.07. ми беше трансфера на 2 свежи 3-дневни и днес правих кръвен. Резултат 459.1 mUI/mL. От клиниката ми казаха след 10 дни на преглед. Според вас да пускам ли още един кръвен в понеделник (за да видя дали нараства правилно) или да си "живея живота" в очакване на прегледа ? Струва ми се, че за този ден резултатът е незадоволителен. Към момента имам запек, едвам понасям горещината ( не е типично за мен, т.к. все ми е студено), леки болки, нервност, главоболие, много пишкам и през нощта трудно спя.  Благодаря предварително!

Здравей. И на мен ми бяха казали да не пускам други тестове след първия, но аз тъм дебела глава и си пуснах още 3 през 48ч., за да съм спокойна. Чудесен резултат и тихичко Честито! Пусни си 1-2 за твое спокойствие, след преживяното. Със сигурност, ЧХГ-то се натрупва различно при различните жени. Успех!

# 663
  • София/Севлиево
Този резултат е чудесен за 3-дневни ембриони.Ако ще си по-спокойна повтори след 48 часа.

# 664
Привет и от мен Simple Smile Моят "неуспешен" втори опит продължава да си е тук и във вторник видяхме малката точица при лекаря. Още не смея да се зарадвам... По - миналата събота спрях лекарствата, понеже прокървих,  наревах се едно хубаво, а в понеделника пуснах ЧХГ, колкото да видя имало ли е имплантация и облещих очите Laughing Лекарят беше казал, че е малко ниско  ЧХГ (81 на 10ти ден),  но въпреки това започнах пак лекарствата и с още два кръвни  проследихме дали се удвоява ЧХГ и миналата събота вече беше 722  Simple Smile. Следващия вторник пак съм на преглед, за да сме сигурни, че точицата расте добре Simple Smile Мислех, че най- трудното е до теста, а сега ми е още по- свито сърцето и само се надявам всичко да е наред от тук нататък. Не смеех даже тук да пиша, но пък знам колко надежда ми вдъхваше всеки един положителен тест Simple Smile

# 665
Има ли сте късмет,  честито и безпроблемна бременост!

Не спирайте лекарствата без лекарско знание!!!!!!!

# 666
Има ли сте късмет,  честито и безпроблемна бременост!

Не спирайте лекарствата без лекарско знание!!!!!!!

Никога не бих взела такова решение на моя глава.Спрях ги след като говорих с лекаря си.

# 667
Привет и от мен Simple Smile Моят "неуспешен" втори опит продължава да си е тук и във вторник видяхме малката точица при лекаря. Още не смея да се зарадвам... По - миналата събота спрях лекарствата, понеже прокървих,  наревах се едно хубаво, а в понеделника пуснах ЧХГ, колкото да видя имало ли е имплантация и облещих очите Laughing Лекарят беше казал, че е малко ниско  ЧХГ (81 на 10ти ден),  но въпреки това започнах пак лекарствата и с още два кръвни  проследихме дали се удвоява ЧХГ и миналата събота вече беше 722  Simple Smile. Следващия вторник пак съм на преглед, за да сме сигурни, че точицата расте добре Simple Smile Мислех, че най- трудното е до теста, а сега ми е още по- свито сърцето и само се надявам всичко да е наред от тук нататък. Не смеех даже тук да пиша, но пък знам колко надежда ми вдъхваше всеки един положителен тест Simple Smile
ЧХГ 81 за 10 ден е идеален. Кой е този лекар който те накарал да спреш лекарства?
Аз ако съм на твое място бих си потърсила ново АГ 🙄

# 668
Привет и от мен Simple Smile Моят "неуспешен" втори опит продължава да си е тук и във вторник видяхме малката точица при лекаря. Още не смея да се зарадвам... По - миналата събота спрях лекарствата, понеже прокървих,  наревах се едно хубаво, а в понеделника пуснах ЧХГ, колкото да видя имало ли е имплантация и облещих очите Laughing Лекарят беше казал, че е малко ниско  ЧХГ (81 на 10ти ден),  но въпреки това започнах пак лекарствата и с още два кръвни  проследихме дали се удвоява ЧХГ и миналата събота вече беше 722  Simple Smile. Следващия вторник пак съм на преглед, за да сме сигурни, че точицата расте добре Simple Smile Мислех, че най- трудното е до теста, а сега ми е още по- свито сърцето и само се надявам всичко да е наред от тук нататък. Не смеех даже тук да пиша, но пък знам колко надежда ми вдъхваше всеки един положителен тест Simple Smile

Привет VikiPa, ужасен стрес си преживяла. От тук нататък ти пожелавам безпроблемна бременност и само щастливи мигове.

# 669
  • София
Привет и от мен Simple Smile Моят "неуспешен" втори опит продължава да си е тук и във вторник видяхме малката точица при лекаря. Още не смея да се зарадвам... По - миналата събота спрях лекарствата, понеже прокървих,  наревах се едно хубаво, а в понеделника пуснах ЧХГ, колкото да видя имало ли е имплантация и облещих очите Laughing Лекарят беше казал, че е малко ниско  ЧХГ (81 на 10ти ден),  но въпреки това започнах пак лекарствата и с още два кръвни  проследихме дали се удвоява ЧХГ и миналата събота вече беше 722  Simple Smile. Следващия вторник пак съм на преглед, за да сме сигурни, че точицата расте добре Simple Smile Мислех, че най- трудното е до теста, а сега ми е още по- свито сърцето и само се надявам всичко да е наред от тук нататък. Не смеех даже тук да пиша, но пък знам колко надежда ми вдъхваше всеки един положителен тест Simple Smile
ЧХГ 81 за 10 ден е идеален. Кой е този лекар който те накарал да спреш лекарства?
Аз ако съм на твое място бих си потърсила ново АГ 🙄

От написаното разбирам,че дамата първо е прокървила и тогава в зависимост от обяснението й по телефона,докторът е казал да спре лекарствата.След това си е направила тест и тогава пък е казал,че резултатът е малко нисък,но да продължи с лекарствата.
Да не бързаме със съветите за смяна на доктори!

# 670
Момичета, какво ще означава този резултат. Девети ден на две пет дневни.

# 671
  • София/Севлиево
Ами означава,че си бременна.Тихичко честито!

# 672
Ами означава,че си бременна.Тихичко честито!
Благодаря,
Първоначално се зарадвах адски много, но после видях че мерната единица е по-различна и не бях сигурна как да го тълкувам и започнаха едни притеснения.

# 673
  • до най-прекрасния мъж
Нищо й няма на мерната единица. Резултатът е супер за този ден.
Тихичко честито и пухкави бебоци след 9 месеца на всички.

# 674
Момичета, обърках се. Днес трябваше да си бия прегнил, а си бих пак Зарзио. Стават два дена подред Зарзио. Трябва да редува Зарзио, прегнил. Но с е обърках. Фатално ли е? Провали ли всичко? Не мога да се свържа с манипулационната да ги питам.
Чета за момичета дето са пропуснали да си бият Зарзио, но няма постове като с мен с двойна доза. Ще се по бъркам. Много стрес. Мразя се.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 22:29 от Mladost38

Общи условия

Активация на акаунт